JOI, 17 NOIEMBRIE 2016

Alimente care îți pun în pericol sănătatea! Cum te ferești de CAPCANELE POSTULUI

Sportul fără o alimentație corespunzătoare nu are niciun efect benefic asupra organismului. Cu toate că depui efort fizic constant, s-ar putea ca rezultatele să nu se observe dacă, între timp, continui să mănânci o mulțime de produse nesănătoase. De altfel, combinația dintre sport și o alimentație corectă trebuie menținută în tot timpul anului și, îndeosebi, în perioada posturilor, când corpul are tendința să fie mai slăbit, din cauza lipsei proteinelor de origine animală. 

La ”Slăbește-mă, Brumă!”, Carmen a supus unei analize amănunțite plasa de cumpărături a lui Vlad.

O să fii mândră de noi”, s-a lăudat Criss. ”Vrem să ținem post, așa că am cumpărat o mulțime de produse bio”, i-a explicat ea lui Carmen Brumă.

Entuziasmul lui Vlad a dispărut rapid, în momentul în care Carmen Brumă și-a dat verdictul în privința cumpărăturilor lui. O mulțime de alimente nesănătoase, printre care se numără șnițelele de soia și pateul vegetal, două produse des consumate, dar extrem de nocive dacă organism.

Setul de analize este obligatoriu într-o astfel de perioadă”, a recomandat Carmen Brumă.

Urmărește clipul de mai sus pentru a afla care sunt capcanele postului și cum le poți evita, pentru a nu-ți pune în pericol sănătatea.

COMENTARII

Silviu Biriș, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Dacă vin, banii trebuie să și plece”

acum 8 ore

"Continuă fraza"... cu actorul Silviu Biriș. Cum a răspuns Silviu Biriș jocului propus de emisiunea ”CulOTUR”? Iată câteva dintre răspunsurile sale:

Alegererile lui Sore, la ”CulTOUR”: ”Măcar cu enervanții mai poți schimba o vorbă”

acum 8 ore

Iată, mai jos, câteva dintre situațiile între care Sore a trebuit să aleagă. Întregul interviu, însă, îl puteți urmări în clipul alăturat.

”Noi suntem nemulțumiți, vrem mereu mai mult”, a declarat Silviu Biriș la emisiunea ”CulTOUR”

acum 10 ore

Actorul Silviu Biriș a participat la "Ce-ai alege?", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00. Haideți să aflăm care au fost alegerile actorului.

După apariția în serialul ”Sacrificiul”, pe actorul Daniel Nuță oamenii au început să îl strige ”Domnul doctor”

acum 1 zile

Daniel Nuță, actorul care îl interpretează pe medicul cardiolog din serialul ”Sacrificiul”,a răspuns interviului de 61 de întrebări al emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, și difuzată de postul de televiziune Happy Channel de luni până joi, de la ora 16.00.

”Experimentul Pitești”, la ”CulTOUR”, despre ororile din închisorile comuniste: ”Unii au înnebunit, unii s-au sinucis”

acum 1 zile

”Unii au înnebunit, unii s-au sinucis... Apoi, au luat măsuri, ca să nu te mai poți sinucide. Au pus plase de sârmă între nivele, ca să nu te arunci, să nu cazi pe beton”, a povestit Octavian Bjoza, unul dintre supraviețuitorii ororilor petrecute în închisoarea de la Pitești.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »