JOI, 17 NOIEMBRIE 2016

Alimente care îți pun în pericol sănătatea! Cum te ferești de CAPCANELE POSTULUI

Sportul fără o alimentație corespunzătoare nu are niciun efect benefic asupra organismului. Cu toate că depui efort fizic constant, s-ar putea ca rezultatele să nu se observe dacă, între timp, continui să mănânci o mulțime de produse nesănătoase. De altfel, combinația dintre sport și o alimentație corectă trebuie menținută în tot timpul anului și, îndeosebi, în perioada posturilor, când corpul are tendința să fie mai slăbit, din cauza lipsei proteinelor de origine animală. 

La ”Slăbește-mă, Brumă!”, Carmen a supus unei analize amănunțite plasa de cumpărături a lui Vlad.

O să fii mândră de noi”, s-a lăudat Criss. ”Vrem să ținem post, așa că am cumpărat o mulțime de produse bio”, i-a explicat ea lui Carmen Brumă.

Entuziasmul lui Vlad a dispărut rapid, în momentul în care Carmen Brumă și-a dat verdictul în privința cumpărăturilor lui. O mulțime de alimente nesănătoase, printre care se numără șnițelele de soia și pateul vegetal, două produse des consumate, dar extrem de nocive dacă organism.

Setul de analize este obligatoriu într-o astfel de perioadă”, a recomandat Carmen Brumă.

Urmărește clipul de mai sus pentru a afla care sunt capcanele postului și cum le poți evita, pentru a nu-ți pune în pericol sănătatea.

COMENTARII

”Nu ar fi bine să citești gândurile oamenilor, pentru că te-ar putea răni”, a spus Denis Ștefan la CulTOUR

acum 23 ore

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00, a povestit cum a făcut trecerea de la modeling la actorie, cu ajutorul mentorilor săi, Dan Pița și Valeriu Andriuță.

Daniel Buzdugan explică de ce îi place să se plimbe cu bicicleta și cu câinele

acum 1 zile

Daniel Buzdugan, specialistul în farse la radio, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii "CulTOUR", emisiune difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu & Vlad Gherman.

”Am fost foarte bolnav și era chiar să mor ”, a dezvăluit Denis Ștefan la emisiunea ”CulTOUR”

acum 2 zile

Înconjurat de caii săi de la Arcadia Horse Club, Denis Ștefan a răspuns provocării celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. El a mărturisit că a ales drumul actoriei abia după vârsta de 20 de ani asta deși i se spunea încă de pe vremea când era elev în clasa a treia că are talent.

Cu lacrimi în ochi, la Happy Channel, Cosmin Seleși a vorbit despre suferințele copiilor

acum 4 zile

Cu lacrimi în ochi, Cosmin Seleși a vorbit la Happy Channel despre unul dintre lucrurile pe care le consideră nedrepte, atunci când vine vorba de copii.

”Făceam tot felul de manțocării”, a mărturisit Cosmin Seleși la Happy Channel

acum 4 zile

Ce îl dezamăgește, ce își dorește, ce fel de tată spune că este, ce îi lipsește, dar și alte povești minunate, aflați din interviul acordat de Cosmin Seleși postului Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »