LUNI, 17 DECEMBRIE 2018

Alin Gheorghișan a mărturisit, la ”CulTOUR”, că împodobește bradul de Crăciun, dar și de... Paște

Invitat la ediția specială de Crăciun a emisiunii ”CulTOUR”, actorul Alin Gheorghișan a mărturisit că are un obicei la care ține: împodobește bradul din curtea casei sale atât de Crăciun, cât și de... Paște. Cum anume, aflați din interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Criss și Vlad și difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00)

 - Descrie Crăciunul în trei cuvinte.

- Alb, roșu și veselie.

- Care e cea mai frumoasă amintire din copilărie de Crăciun.

- Am multe amintiri. Crăciunul copilăriei nu-l poți compara cu nimic. Uite, cea mai nostalgică amintire e sania, e care nu o mai văd astăzi foarte des.

- Cum arată Moș Crăciun, în viziunea ta?

- Fashionist! Îi păstrez, în mintea mea, reperele, aceeași stilistică. Mi se pare o chestie care evoluează, dar rămâne, totuși, la fel.

- Ai stat vreodată treaz să îl aștepti pe Moș Crăciun?

- De foarte multe ori. Dar, tata avea o fascinație în a-mi lăsa scrisori, pe geam pe afară. Eu îi lăsam răspunsuri. Pe vremea mea, era legea nescrisă că acela cu dulciurile era Moș Nicolae și cadourile le aducea Moș Crăciun.

- Care e preparatul culinar care nu ar trebui să lipsească de pe masa de Crăciun?

- Cozonacul. Deși, sunt sigur că nu e 100% românesc.

- Brad natural sau artificial?

- Artificial, clar, artificial. Aveam în curtea casei niște brazi foarte frumoși pe care îi împodobeam în curte. Și acum, în casa în care stau, am brazi în curte, pe care îi împodobesc, de Paște, cu ouă, și de Crăciun, cu globuri.

Urmăriți întregul interviu cu Alin în clipul de mai jos.

COMENTARII

Cristi Brancu a povestit, la Happy Channel, cum au reacționat părinții lui când le-a zis că vrea să fie jurnalist: ”O să scrii minciuni în ziare?”

acum 9 ore

Cristian Brancu, realizatorul emisiunii ”Agenția VIP”, a răspuns tirului de 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30.

Cristi Brancu a mărturisit la ”CulTour”: ”Mi-ar fi plăcut să fiu cântăreț și am reușit să fac asta...”

acum 15 ore

Din postura realizatorului care pune întrebări la emisiunea sa, Cristian Brancu a intrat în rolul intervievatului. Astfel, la Happy Channel, el a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Cronica scurtmetrajului ”Michelangelo”, cu Medeea Marinescu și Emanuel Pârvu în rolurile principale

acum 1 zile

Anghel Damian a debutat în regia de film cu scurtmetrajul ”Michelangelo”, care a fost premiat cu o Mențiune Specială la Zilele Filmului Românesc din cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania, 2018.

Filme de văzut și de... ocolit. Irina Margareta Nistor, despre ”Capernaum” și ”Și bețivi, și mincinoși”

acum 1 zile

  Așa cum v-a obișnuit, la emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor prezintă două filme: unul pe care merită să mergeți să îl vedeți la cinema, și un altul pe care...mai bine îl ocoliți. ”Capernaul” și „Drunk parents” sunt cele...

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, la ”CulTOUR”: ”De obicei, eu plâng și din nimic. Am plâns ultima oară la «Spiderman»”

acum 4 zile

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, 61 de răspunsuri minunate. Nicole a intrat în jocul nostru și a răspuns provocării emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30, la Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »