VINERI, 23 NOIEMBRIE 2018

Alin Gheorghișan, la ”CulTOUR”: "La 10 ani, am avut două expoziții de pictură"

 Alin Gheorghișan, cel pe care jurații show-ului ”Te cunosc de undeva” nu mai contenesc să îl laude, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic, de la ora 17.30, la Happy Channel.

Pe Alin, publicul îl poate urmări și în spectacolele de la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase”, din Capitală. Pe când avea doar 9 ani, el a fost descoperit de actorul George Mihaiţã, care făcea selecţia pentru binecunoscuta emisiune ”Salut Adolescență”. La 21 de ani, Alin Gheorghișan a fost aplaudat pe Brodway. Acolo a ajuns după ce a participat  la un concurs de interpretare jazzistică pentru amatori. A primit pe loc un contract pe o perioadã determinată cu mai multe casinouri ce aveau spectacole săptămânale pe Broadway.

- Cel mai mult, cât ai stat la ”Te cunosc de undeva”?

- Am stat la filmare. 8-9-10 ore. Cel mai greu este statul la machiaj. Stăm mult pentru că sunt personaje care au nevoie de mult timp. Cel mai mult am stat la Willy William: 6 ore, cu pauze.

- Ești o persoană matinală, în general?

- Nu sunt o persoană matinală, am devenit în ultimii 10 ani.

- Care e mâncarea ta preferată?

- Mazărea!

- Dar desertul preferat?

- ... nu am. Poate, înghețata. Dar, în ultimii cinci ani am mâncat doar o înghețată.

- Ce îți place să faci când ai timp?

- Să pictez. Dar nu am timp... Am avut două expoziții la 10 ani, dar, de atunci nu prea am mai pictat, pentru că nu am timp.

Vă invităm să îl descoperiți pe alin Gheorghișan în interviul de mai jos.

COMENTARII

Filme de văzut și de... ocolit. Irina Margareta Nistor, despre "Booksmart" şi "Cyrano, mon amour"

acum 6 ore

”Examen de (i)maturitate” (”Booksmart”) și "Cyrano, mon amour” sunt cele două filme despre care Irina Margareta Nistor vorbește la emsiunea ”CulTOUR”.

Actrița Ana Crețu, cuprinsă de nostalgie la despărțirea de serialul ”Fructul Oprit”: „Personajul ăsta reprezintă suma fricilor mele”

acum 12 ore

Pentru Ana Crețu, alias Cami, din ”Fructul oprit”, ultima zi de filmare pentru acest serial a coincis cu ziua ei de naștere. Cum a fost în ultima zi de filmare? Ne-a spus chiar actrița, în interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”:

”Am început și am destrămat foarte multe povești aici”, a mărturisit Ana Ciontea despre experiența trăită la filmările pentru ”Fructul Oprit”

acum 1 zile

Serialul fenomen ”Fructul oprit” a ajuns la final. Echipa emisiunii ”CulTOUR” , difuzată de Happy Channel a realizat o serie de interviuri cu câțiva dintre actorii care au participat la ultima zi de filmare.

„Sunt bucuroasă de ceea ce am făcut în «Fructul Oprit»”, a mărturisit Cosmina Dobrotă la Happy Channel

acum 1 zile

Ce a însemnat ”Fructul Oprit” pentru actorii implcați? Echpa Happy Channel a aflat acest lucru de la câțiva dintre actorii care au participat la ultima zi de filmare: Carmen Tănase, Bogdan Stanoevici, Ioana Blaj, Ana Crețu, Cosmina Dobrotă, Ana Ciontea.

Actrița Ioana Blaj a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, ce a însemnat serialul ”Fructul Oprit” pentru ea

acum 1 zile

Iar Ioana Blaj, cea care a interpretat-o pe Iza, a spus, la emisiunea ”CulTOUR”, că în ultima zi de filmare a fost atât de nostalgică.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »