VINERI, 23 NOIEMBRIE 2018

Alin Gheorghișan, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Ceea ce îmbrăcăm spune mult despre ceea ce avem de spus”

Alin Gheorghișan, actorul care, la doar 10 ani, deja a avut două expoziții de pictură, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic, de la ora 17.30, la Happy Channel.

Pe Alin, publicul îl poate urmări și în spectacolele de la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase”, din Capitală. Pe când avea doar 9 ani, el a fost descoperit de actorul George Mihăiţă, care făcea selecţia pentru binecunoscuta emisiune ”Salut Adolescență”. La 21 de ani, Alin Gheorghișan a fost aplaudat pe Brodway. Acolo a ajuns după ce a participat la un concurs de interpretare jazzistică pentru amatori. A primit pe loc un contract pe o perioadã determinată cu mai multe casinouri ce aveau spectacole săptămânale pe Broadway.

- Care e întrebarea la care ți-ai dori cel mai tare să aflii răspunsul?

- Dacă există viață după moarte. Am o parte științifică - asta îmi spune că (viața) este un mecanism care se oprește, punct. Dar este și partea spirituală, care îmi spune că tot ce acumulez trebuie să se ducă undeva, nu are cum să se oprească totul așa. Nu cred în reîncarnare. 

- Descrie ținuta în care te simți cel mai bine.

- Eu sunt cameleonic. E în funcție de cum mă simt cel mai bine. Eu iubesc foarte mult moda. Am microbul ăsta. Nu poți fi genul de artist cum sunt eu și să nu te raportezi estetic. Ceea ce îmbrăcăm spune mult despre ceea ce avem de spus.

- Enumeră trei lucruri pe care le ai mereu cu tine.

- Portofelul, geantă sau rucsac, haine.

- Care sunt acele două reguli pe care nu le-ai încălca niciodată?

- Nu aș minți. Eu urăsc minciuna, pentru că e nejustificată. Chiar dacă își oferă o satisfacție, pe moment, tot se întoarce împotriva ta. Nu pot minți. Urăsc oamenii care își lovesc copiii.

Ce îl face fericit, ce zi și-ar dori să retrăiască, ce înseamnă iubirea pentru el, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Oana Zăvoranu a povestit, la ”CulTOUR”, cum a vrut să atragă atenția unui băiat cu... două portocale

acum 8 ore

Pe Oana Zăvoranu o puteți urmări în rolul Divei, miecurea și joia, la Antena 1, în serialul ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion.

Denis Hanganu, dezvăluire la Happy Channel: ”Știu să trag cu arma”

acum 8 ore

nvitat la ”CulTOUR”, Denis Hanganu a trecut testul celor 61 de întrebări ale emisiunii difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Cel mai mult mă sperie… bătrânețea”, este mărturisirea făcută de Oana Zăvoranu la Happy Channel

acum 12 ore

Oana Zăvoranu, alias Diva, din serialul ”Sacrificiul”, s-a jucat, la ”CulTOUR”, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel.

”La cum evoluează lucrurile, chiar mi-e frică de viitor”, a mărturisit Denis Hanganu, la emisiunea „CulTOUR”

acum 1 zile

"Ce-ai alege" și ”Am/Nam”. Două dintre jocurile în care a intrat Denis Hanganu, protagonistul serialului ”Sacrificiul”, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00. Să le luăm pe rând.

”Hmm, grea deczie”, a mărturisit Ioana Blaj la emisiunea ”CulTOUR”

acum 1 zile

”Ce-ai alege” este unul dintre jocurile ce îi pune, pe alocuri, în dificultate pe invitații emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel. Ce alegeri a făcut Ioana Blaj? Iată câteva dintre acestea:

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »