VINERI, 23 NOIEMBRIE 2018

Alin Gheorghișan, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Ceea ce îmbrăcăm spune mult despre ceea ce avem de spus”

Alin Gheorghișan, actorul care, la doar 10 ani, deja a avut două expoziții de pictură, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic, de la ora 17.30, la Happy Channel.

Pe Alin, publicul îl poate urmări și în spectacolele de la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase”, din Capitală. Pe când avea doar 9 ani, el a fost descoperit de actorul George Mihăiţă, care făcea selecţia pentru binecunoscuta emisiune ”Salut Adolescență”. La 21 de ani, Alin Gheorghișan a fost aplaudat pe Brodway. Acolo a ajuns după ce a participat la un concurs de interpretare jazzistică pentru amatori. A primit pe loc un contract pe o perioadã determinată cu mai multe casinouri ce aveau spectacole săptămânale pe Broadway.

- Care e întrebarea la care ți-ai dori cel mai tare să aflii răspunsul?

- Dacă există viață după moarte. Am o parte științifică - asta îmi spune că (viața) este un mecanism care se oprește, punct. Dar este și partea spirituală, care îmi spune că tot ce acumulez trebuie să se ducă undeva, nu are cum să se oprească totul așa. Nu cred în reîncarnare. 

- Descrie ținuta în care te simți cel mai bine.

- Eu sunt cameleonic. E în funcție de cum mă simt cel mai bine. Eu iubesc foarte mult moda. Am microbul ăsta. Nu poți fi genul de artist cum sunt eu și să nu te raportezi estetic. Ceea ce îmbrăcăm spune mult despre ceea ce avem de spus.

- Enumeră trei lucruri pe care le ai mereu cu tine.

- Portofelul, geantă sau rucsac, haine.

- Care sunt acele două reguli pe care nu le-ai încălca niciodată?

- Nu aș minți. Eu urăsc minciuna, pentru că e nejustificată. Chiar dacă își oferă o satisfacție, pe moment, tot se întoarce împotriva ta. Nu pot minți. Urăsc oamenii care își lovesc copiii.

Ce îl face fericit, ce zi și-ar dori să retrăiască, ce înseamnă iubirea pentru el, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Irina Margareta Nistor, despre filmele: ”Rocketman”, ”The Wind” dar și despre Festivalul European de Film

acum 1 zile

CulTour. Filme de La ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor a vorbit despre Festivalul Filmului European, dar și despre deja obișnuitele recomanări de filme ale emisiunii, cu invitatul său, conferențiarul universitar Radu Rădescu.

Oase a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că visul lui cel mare este să îl cunoască pe Hagi

acum 3 zile

După ce a dezvăluit, la emisiunea ”CulTOUR”, motivul pentru care a fost dat afară de la primul său seriviciu, Oase continuă să ofere răspunsuri savuroase interviului de 61 de întrebări.

La emisiunea ”CulTOUR”, Oase a povestit de ce a fost dat afară de la serviciu după prima zi de lucru

acum 4 zile

Invitat la”CulTOUR”, Oase a venit pregătit să răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, și difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în rleuare, de la 23.00).

La ”CulTOUR”, Lucian Mîndruţă vorbește despre iubire, răutate, share, sărăcie, tentația de a locui în altă țară

acum 5 zile

La Happy Channel, jurnalistul Lucian Mîndruță a povestit și despre copilăria sa, una cu multe lipsuri. Tocmai acest stil de viață, spune el, l-a făcut să vrea să își depășească condiția. Spaima de sărăcie și de ratare, mai exact.

Lucian Mîndruţă a povestit, la ”CulTOUR”, cum l-a ajutat Facebook să se detașeze de gura lumii

acum 5 zile

Care este greșeala pe care o face în mod frecvent, ce spune despre timpul pe Facebook, ce îi creează dependență, aflați din interviul de mai jos.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »