JOI, 27 DECEMBRIE 2018

Alina Chivulescu a spus, la ”CulTOUR”, de ce nu mai face brad de Sărbători

 Alina Chivulescu vorbește, la Happy Channel, despre magia Sărbătorilor de iarnă. Actrița din serialul ”Fructul oprit” a răspuns celor 61 de întrebări ”Crăciunești” ale emsiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată zilnic, de la 17.30 (în reluare, de la 23.00), la Happy Channel.

- Descrie Crăciunul în trei cuvine.

- Magie, copilărie, frumos.

- Care e cea mai frumoasă amintire de Crăciun din copilăria ta?

- Eu cu familia mea, de atunci, și când am primit o bicicletă. Mi s-a părut... Doamne, Dumnezeule mare! O văd și acum: o bicicletă portocalie.

- Brad natural sau artificial?

- În ultima vreme nu am mai făcut, de când a crescut copilul meu. Dar cred cp un brad natural e mai bine, mai ales că acum există variante cu ghiveci. Acum 18 ani am găsit crenguțe de brad înfășurate cu multă multă grijă cu sârmă, puse pe un suport de lemn, o tijă, practic, și forma un brad. Nu era mare, nu era impresionant ca dimensiune. Dar era frumos, grăsuț... și faptul că ștai că nu a tăiat cineva un pom ci a recuperat niște crenguțe era tare minunat.

- Unde ți-ai dori să petreci Crăciunul?

- Să știi că mi-am dorit foarte tare să petrec Crăciunul la cald. Mi s-a întâmplat destul de târziu. Primul Crăciun la cald a fost în Vietnam. La semafoare, erau câte 5 oameni înghesuiți pe un scuter și toți aveau căciulițe de Moș Crăciun. Super simpatic a fost. Se bucurau de un moment care nu era al lor, ci importat.

De ce îi place Alinei Chivulescu să fie cald de Crăciun, ce culoare aveau, de fapt, hainele lui Moș Crăciun, dar și alte povești frumoase, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Cristi Brancu a povestit, la Happy Channel, cum au reacționat părinții lui când le-a zis că vrea să fie jurnalist: ”O să scrii minciuni în ziare?”

acum 9 ore

Cristian Brancu, realizatorul emisiunii ”Agenția VIP”, a răspuns tirului de 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30.

Cristi Brancu a mărturisit la ”CulTour”: ”Mi-ar fi plăcut să fiu cântăreț și am reușit să fac asta...”

acum 15 ore

Din postura realizatorului care pune întrebări la emisiunea sa, Cristian Brancu a intrat în rolul intervievatului. Astfel, la Happy Channel, el a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Cronica scurtmetrajului ”Michelangelo”, cu Medeea Marinescu și Emanuel Pârvu în rolurile principale

acum 1 zile

Anghel Damian a debutat în regia de film cu scurtmetrajul ”Michelangelo”, care a fost premiat cu o Mențiune Specială la Zilele Filmului Românesc din cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania, 2018.

Filme de văzut și de... ocolit. Irina Margareta Nistor, despre ”Capernaum” și ”Și bețivi, și mincinoși”

acum 1 zile

  Așa cum v-a obișnuit, la emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor prezintă două filme: unul pe care merită să mergeți să îl vedeți la cinema, și un altul pe care...mai bine îl ocoliți. ”Capernaul” și „Drunk parents” sunt cele...

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, la ”CulTOUR”: ”De obicei, eu plâng și din nimic. Am plâns ultima oară la «Spiderman»”

acum 4 zile

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, 61 de răspunsuri minunate. Nicole a intrat în jocul nostru și a răspuns provocării emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30, la Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »