JOI, 27 DECEMBRIE 2018

Alina Chivulescu, la ”CulTOUR”: „I-am cerut lui Moș Crăciun o maimuțică sub pernă”

Alina Chivulescu, pe care o puteți urmări în serialul ”Fructul Oprit” în rolul lui Helene, a răspuns celor 61 de întrebări ”Crăciunești” ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

- Ce preparat de Crăciun nu lipsește de pe masa ta?

- Cozonacul... cu lapte.

- Care a fost cel mai ciudat lucru pe care i l-ai cerut vreodată lui Moș Crăciun?

- Nu știu dacă e ciudat, neapărat... Săraca mama, ce nervi a avut să facă chestia asta... Mulțumesc, mama! Am cerut o maimuțică, dar, a fost cu o condiție: să mă trezesc cu ea sub pernă. Și am primit o maimuțică. Am avut-o mulți mulți ani.

- Când începi să decorezi de Crăciun?

- Foarte devreme începeam. Băiatul meu e născut la sfârșit de noiembrie și legam povestea asta. Îi făcea lui plăcere să legăm poestea asta.

- Ce ai pe lista de anul acesta, pentru Moș Crăciun?

- Material, nu vreau absolut nimic, Mi-ar plăcea să dau eu mai departe. În momentul ăsta să spun că mi-aș dori ceva material... nu. Nu am ce. Uite, o vacanță, dar se va împlini, voi pleca în Peru, la cald.

Actrița a mărturisit că una dintre cele mai mari dorințe ale sale a fost ca artistul ei preferat, Bon Jovi, să cânte de ziua ei de naștere. Și, iată, în 2019 dorința i se va îndeplini, căci concertul susținut de Bon Jovi la București va avea loc chiar de ziua Alinei.


Unde își petrecea vacanțele de Crăciun în copilărie, despre perioadele triste de Crăciun, cel mai frumos Revelion, cu Bon Jovi, ce superstiții are de Revelion... dar și alte povești frumoase, în clipul alăturat.

COMENTARII

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, la ”CulTOUR”: ”De obicei, eu plâng și din nimic. Am plâns ultima oară la «Spiderman»”

acum 3 zile

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, 61 de răspunsuri minunate. Nicole a intrat în jocul nostru și a răspuns provocării emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30, la Happy Channel.

Ioana Ginghină a spus, la Happy Channel, care a fost cea mai grea decizie din viața sa: ”A fost cumplit”

acum 3 zile

Ca o carte deschisă, actrița din serialul ”O grămadă de caramele”, a povestit despre lucrurile frumoase, dar și despre cele mai puțin plăcute.

Ioana Ginghină, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Trebuie să acorzi timp oameilor importanți din viața ta”

acum 4 zile

Ioana Ginghină, alias Geanina din serialul ”O grămadă de caramele”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30.

Oana Zăvoranu, mărturisire la emisiunea ”CulTOUR”:”Nu-mi încarc memoria cu ce nu mă interesează”

acum 5 zile

Oana Zăvoranu ne-a povestit despre motanul ei, Marty, despre dorința de a retrăi relația cu mama ei, dar în alte condiții, care este cartea ei preferată, despre toate acestea, dar și despre multe altele, Oana a vorbit la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Oana Zăvoranu, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Îmi place foarte mult să mă uit la documentare inteligente”

acum 5 zile

Oana Zăvoranu a primit provocarea emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns celor 61 de întrebări. Un altfel de interviu pentru Oana, la Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »