MIERCURI, 26 DECEMBRIE 2018

Alina Pușcaș, despre supersitițiile din noaptea de Revelion

61 de întrebări despre Crăciun, Revelion, sărbătorile de iarnă. Toate acestea la emisiunea ”CulTOUR”, pentru Alina Pușcaș, alias Silvia, din serialul ”Fructul Oprit” și, totodată, colega de prezentare a lui Cosmin Seleși la super show-ul ”Te cunosc de undeva”. 

Cum Revelionul bate la ușă, reporterul Happy Channel a vrut să afle ce superstiții are frumoasa Alina Pușcaș pentru noaptea dintre ani. 

”Să știi că nu sunt superstițioasă... DAAAAR... mă folosesc de aceste superstiții ca să îmi iau o ținută nouă, să am bani la mine... am înțeles că e mai bine să ai la tine bani internaționali... euro sau orice valută, că sunt mai puternici... Deci, de Anul Nou mă folosesc de aceste superstiții”, a mărturisit Alina la ”CulTOUR”, emisiune difuzată de Happy Channel zilnic, de la ora 17.30 (în reluare,d e la ora 23.00).

Care e semnificația superstiției conform căreia, în noaptea de Anul Nou se mănâncă pește și 12 boabe de struguri, aflați din clipul alăturat. 

COMENTARII

Cristi Brancu a povestit, la Happy Channel, cum au reacționat părinții lui când le-a zis că vrea să fie jurnalist: ”O să scrii minciuni în ziare?”

acum 9 ore

Cristian Brancu, realizatorul emisiunii ”Agenția VIP”, a răspuns tirului de 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30.

Cristi Brancu a mărturisit la ”CulTour”: ”Mi-ar fi plăcut să fiu cântăreț și am reușit să fac asta...”

acum 15 ore

Din postura realizatorului care pune întrebări la emisiunea sa, Cristian Brancu a intrat în rolul intervievatului. Astfel, la Happy Channel, el a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Cronica scurtmetrajului ”Michelangelo”, cu Medeea Marinescu și Emanuel Pârvu în rolurile principale

acum 1 zile

Anghel Damian a debutat în regia de film cu scurtmetrajul ”Michelangelo”, care a fost premiat cu o Mențiune Specială la Zilele Filmului Românesc din cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania, 2018.

Filme de văzut și de... ocolit. Irina Margareta Nistor, despre ”Capernaum” și ”Și bețivi, și mincinoși”

acum 1 zile

  Așa cum v-a obișnuit, la emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor prezintă două filme: unul pe care merită să mergeți să îl vedeți la cinema, și un altul pe care...mai bine îl ocoliți. ”Capernaul” și „Drunk parents” sunt cele...

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, la ”CulTOUR”: ”De obicei, eu plâng și din nimic. Am plâns ultima oară la «Spiderman»”

acum 4 zile

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, 61 de răspunsuri minunate. Nicole a intrat în jocul nostru și a răspuns provocării emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30, la Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »