• MIERCURI, 30 MAI 2018

  Alina Șerban, mărturisire sinceră la „CineCool”: ”Când auzeam muzică, începeam să țopăi”

  Alina Șerban, actrița de etnie rromă care a devenit celebră în Marea Britanie, nu și-a imaginat vreodată că primul film de lung-metraj în care a jucat va fi nominalizat la Festivalul Internațional de Film de la Cannes și că ea va fi singura care reprezintă România anul acesta. Despre cum și-a început drumul în industria filmului, Alina a povestit la „CineCOOL”, pastila de teatru și film din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel sâmbăta și duminica, de la 14.30 (în reluare luni-vineri, de la 15.30, și luni-joi, de la miezul nopții).

  Am făcut Colegiul Tehnic «Media», am fost prima dată la matematică-informatică, după, m-am mutat la filologie. Nu am avut un profil artistic pe care puteam să îl urmez. În clasa a noua, veneau la noi la școală și făceau reclamă la diferite cursuri la care puteai să te duci o lună pe gratis. Și nouă ne surâdea asta, pentru că nu eram niște copii foarte bogați. Ne gândeam la ce ne putem duce gratis. Venise un domn care ne zicea că face cursuri de actorie și prima lună este gratis. Am zis: «Clar trebuie să mergem!». Atunci am realizat că asta vreau să fac, ceva în sufletul meu spunea că trebuie să continui. Voiam să continui cu acel curs, însă nu ne permiteam. După o lună de zile a trebuit să renunț, însă marea mea tristețe a fost că ceilalți colegi ai mei au reușit să continue. Atunci o colegă îmi spunea: «Ali, nu mai plânge, tu asta ești menită să faci!».

  Actrița povestește și despre prima ei pasiune, care nu a fost actoria:

  Când eram la școală, făceam spectacole de dans în fața profesorilor. Le antrenam pe colegele mele și făceam un mini-spectacol. Dragostea mea pentru dans e de când eram mică. Pe vremea comunismului, când mama trebuia sa stea la cozi și mă ținea în brațe, eu, dacă auzeam muzică, săream din brațele ei și începeam să țopăi. Asta se întâmpla când eu aveam doar 2 ani, nici nu știam să vorbesc.”

  COMENTARII

  Astăzi, la “CulTOUR”, ediție specială despre pianista Mihaela Ursuleasa: “Putea face orice. Era un miracol viu”

  acum 11 ore

   Ediția “CulTOUR”, pe care Happy Channel o va difuza miercuri (19 septembrie), de la ora 17.30, aduce în fața publicului povestea uneia dintre cele mai talentate artiste autohtone, Mihaela Ursuleasa. Telespectatorii vor putea astfel să descopere mai multe lucruri despre...

  La ”CulTOUR”, despre pasiunile Reginei Maria: pictura, costumul popular românesc, scrisul și grădinile cu flori

  acum 18 ore

  La emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30, putem afla care au fost hobby-urile celei mai iubite Regine a țării noastre. Istoricul Macrina Oproiu vorbește despre pasiunile Reginei.

  Medeea Marinescu, actrița din "Maria, Mirabela": ”Noi jucam la cadru cu niște animăluțe din plastilină”

  acum 1 zile

   Medeea Marinescu, actrița care a fost una dintre protagonistele din celebrul film "Maria, Mirabela", a dezvăluit, la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel, câteva lucruri din culisele realizării acestei pelicule în care actorii au ca parteneri...

  „Regina Maria a fost unul dintre cei mai importanți oameni politici ai României”, spune Constantin Bălăceanu Stolnici la „CulTOUR”

  acum 1 zile

  Apreciatul academician Constantin Bălăceanu Stolnici, istoricul Macrina Oproiu, criticul de film Irina Margareta Nistor sunt cei care ne spun povestea vieții celei mai iubite dintre reginele României la ”CulTOUR”, emisiune difuzată de postul Happy Channel zilnic, de la ora 17.30 (în reluare, de la ora 23.00).

  Irina Margareta Nistor a mărturisit la ”CulTOUR” că voia să se facă... poștaș sau florăreasă

  acum 2 zile

  La emisiunea ”CulTOUR”, vă prezentăm portretul Irinei Margareta Nistor. 61 de întrebări pentru apreciatul critic de film.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »