MIERCURI, 27 FEBRUARIE 2019

"Am avut mai multe posibilități decât mulți alți copii", a afirmat Nicoleta Nucă, la Hapy Channel

La emisiunea ”CulTOUR”, Nicoleta Nucă a mărturisit că, pe de-o parte, nu se simte norocoasă, dar, pe de alta, recunoaște că a avut noroc că a primit cel mai frumos dar de la Dumnezeu.

Nu mă consider norocoasă, pentru că tot ceea ce am obținut, am obținut prin muncă. Mulți îmi spun că nu e bine să zic așa, că atrag nu-știu-ce energii... Cred că sunt norocoasă prin simplul fapt că, atunci când eram mai mică, am avut mai multe posibilități decât mulți alți copii. Am avut posibilitatea să merg la o școală mai bună decât ceilalți copii, să merg la cea mai bună profă de canto, de exemplu, am avut norocul să locuiesc într-o țară străină, care mi-a schimbat total mentalitatea, m-a deschis spre lume. De fapt, cred că norocul meu cel mai mare e că m-am născut cu vocea pe care o am”.

Întreaga declarație, în clipul alăturat.

COMENTARII

Cristi Brancu a povestit, la Happy Channel, cum au reacționat părinții lui când le-a zis că vrea să fie jurnalist: ”O să scrii minciuni în ziare?”

acum 11 ore

Cristian Brancu, realizatorul emisiunii ”Agenția VIP”, a răspuns tirului de 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30.

Cristi Brancu a mărturisit la ”CulTour”: ”Mi-ar fi plăcut să fiu cântăreț și am reușit să fac asta...”

acum 17 ore

Din postura realizatorului care pune întrebări la emisiunea sa, Cristian Brancu a intrat în rolul intervievatului. Astfel, la Happy Channel, el a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Cronica scurtmetrajului ”Michelangelo”, cu Medeea Marinescu și Emanuel Pârvu în rolurile principale

acum 1 zile

Anghel Damian a debutat în regia de film cu scurtmetrajul ”Michelangelo”, care a fost premiat cu o Mențiune Specială la Zilele Filmului Românesc din cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania, 2018.

Filme de văzut și de... ocolit. Irina Margareta Nistor, despre ”Capernaum” și ”Și bețivi, și mincinoși”

acum 1 zile

  Așa cum v-a obișnuit, la emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor prezintă două filme: unul pe care merită să mergeți să îl vedeți la cinema, și un altul pe care...mai bine îl ocoliți. ”Capernaul” și „Drunk parents” sunt cele...

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, la ”CulTOUR”: ”De obicei, eu plâng și din nimic. Am plâns ultima oară la «Spiderman»”

acum 4 zile

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, 61 de răspunsuri minunate. Nicole a intrat în jocul nostru și a răspuns provocării emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30, la Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »