MIERCURI, 27 FEBRUARIE 2019

"Am avut mai multe posibilități decât mulți alți copii", a afirmat Nicoleta Nucă, la Hapy Channel

La emisiunea ”CulTOUR”, Nicoleta Nucă a mărturisit că, pe de-o parte, nu se simte norocoasă, dar, pe de alta, recunoaște că a avut noroc că a primit cel mai frumos dar de la Dumnezeu.

Nu mă consider norocoasă, pentru că tot ceea ce am obținut, am obținut prin muncă. Mulți îmi spun că nu e bine să zic așa, că atrag nu-știu-ce energii... Cred că sunt norocoasă prin simplul fapt că, atunci când eram mai mică, am avut mai multe posibilități decât mulți alți copii. Am avut posibilitatea să merg la o școală mai bună decât ceilalți copii, să merg la cea mai bună profă de canto, de exemplu, am avut norocul să locuiesc într-o țară străină, care mi-a schimbat total mentalitatea, m-a deschis spre lume. De fapt, cred că norocul meu cel mai mare e că m-am născut cu vocea pe care o am”.

Întreaga declarație, în clipul alăturat.

COMENTARII

Irina Margareta Nistor, despre filmele: ”Rocketman”, ”The Wind” dar și despre Festivalul European de Film

acum 19 ore

CulTour. Filme de La ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor a vorbit despre Festivalul Filmului European, dar și despre deja obișnuitele recomanări de filme ale emisiunii, cu invitatul său, conferențiarul universitar Radu Rădescu.

Oase a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că visul lui cel mare este să îl cunoască pe Hagi

acum 3 zile

După ce a dezvăluit, la emisiunea ”CulTOUR”, motivul pentru care a fost dat afară de la primul său seriviciu, Oase continuă să ofere răspunsuri savuroase interviului de 61 de întrebări.

La emisiunea ”CulTOUR”, Oase a povestit de ce a fost dat afară de la serviciu după prima zi de lucru

acum 3 zile

Invitat la”CulTOUR”, Oase a venit pregătit să răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, și difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în rleuare, de la 23.00).

La ”CulTOUR”, Lucian Mîndruţă vorbește despre iubire, răutate, share, sărăcie, tentația de a locui în altă țară

acum 4 zile

La Happy Channel, jurnalistul Lucian Mîndruță a povestit și despre copilăria sa, una cu multe lipsuri. Tocmai acest stil de viață, spune el, l-a făcut să vrea să își depășească condiția. Spaima de sărăcie și de ratare, mai exact.

Lucian Mîndruţă a povestit, la ”CulTOUR”, cum l-a ajutat Facebook să se detașeze de gura lumii

acum 4 zile

Care este greșeala pe care o face în mod frecvent, ce spune despre timpul pe Facebook, ce îi creează dependență, aflați din interviul de mai jos.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »