JOI, 25 IULIE 2019

”Am complexe”, a spus, cu sinceritate, Dorian Popa, la Happy Channel

Are un corp bine lucrat. Are un zâmbet cuceritor. Este un cântăreț și un actor talentat. Are succes și pare că totul este perfect. Însă, Dorian Popa spune, cu o sinceritate debordantă, că are complexe! Mărturisirea neașteptată a făcut-o la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, și difuzată la Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00.

Deși spune că are complexe, iar acesta este unul dintre lucrurile neștiute (până acum) despre el, Dorian Popa recunoaște că, pe de altă parte, are și o doză de narcisism:

Oamenii trebuie să înțeleagă că în domeniul în care muncim, unde lucrăm cu imaginea, o doză de narcisism este necesară. La mine, cred că doza asta e mai mare”, a fost o altă mărturisire sinceră făcută de Dorian.

Interviul cu Dorian continuă în clipul alăturat. Ce spune el despre frica de eșec, despre programul său, despre rețeta unui corp perfect, dar și multe alte mărturisiri, în interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”.

COMENTARII

Marian Drăgulescu a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că se teme de... ziua de mâine

acum 1 zile

Invitat la emisiunea „CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, sportivul în vârstă de 37 de ani a mărturisit că își dorește foarte mult să deschidă o academie de gimnastică.

Andreea Marin, la ”CulTOUR”: ”Sunt oameni care nu pot trăi fără să bârfească”

acum 2 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, Andreea Marin a mărturisit că este dependentă de.. ”pupăcit” și că suferă teribil atunci când fiica sa nu este acasă. Ce filme îi plac, ce piesă de teatru recomandă, despre Dumnezeu, dar și despre greșeli, Andreea ne-a vorbit cu sinceritatea-i caracteristică.

Andreea Marin: ”Nu aș schimba nimic la viața mea. E nevoie să cazi”

acum 3 zile

Andreea Marin a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel. Iată, mai jos, câteva dintre răspunsurile oferite de realizatoare tv.

Nicole Cherry: ”Nu am regrete!”

acum 4 zile

”Nu am regrete, tocmai pentru că am făcut ceea ce am simțit și fac în continuare ceea ce îmi doresc”, este mărturisirea pe care Nicole Cherry a făcut-o în cadrul emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel.

Adina Buzatu visează să meargă, din nou, la facultate. În străinătate

acum 4 zile

Stilista Adina Buzatu are planuri mărețe. Despre ele a vorbit la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »