JOI, 18 IULIE 2019

”Am fost foarte bolnav și era chiar să mor ”, a dezvăluit Denis Ștefan la emisiunea ”CulTOUR”

 Înconjurat de caii săi de la Arcadia Horse Club, Denis Ștefan a răspuns provocării celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. El a mărturisit că a ales drumul actoriei abia după vârsta de 20 de ani asta deși i se spunea încă de pe vremea când era elev în clasa a treia că are talent.

”Nu mă gândeam nici la actorie, nici la cai, deși,  prin clasa a treia, a patra, colegii mei de școală îmi spuneau că ar trebui să mă fac actor, iar eu credeam că râd de mine. Pe la 20 de ani am ales actoria. Actoria e o meserie pe care o faci din vocație și e foarte greu să urmezi această cale încă de la 5-6 ani în absența unui părinte care e deja actor, care să îți insufle actoria. Va trebui să te găsești pe tine. Eu mi-am găsit traseul după ce am început o altă facultate, intrasem la Drept, nu mi se potrivea deloc, dar așa era la modă atunci”, a mărturisit Denis Ștefan la Happy Channel.

Actorul a dezvăluit un lucru mai puțin știut din viața sa, o întâmplare destul de tristă:

Puțină lume știe că pe la 6-7 ani am fost foarte bolnav și era chiar să mor și am avut noroc... Am stat o lună jumătate în spital, cu o infecție puternică. Pentru mine a fost o tragedie să stau atât în spital, fără părinți. Din această cauză nu am putut să fac un sport de performanță, ceea ce mi-aș fi dorit. Este unul dintre marile mele regrete că nu am putut urma o carieră sportivă”.

Când a descoperit pasiunea pentru cai, cât timp petrece cu aceste animale superbe, despre relația cu fiica sa, dar și multe alte povești fruomase, în clipul alăturat.

COMENTARII

Nicole Cherry: ”Nu am regrete!”

acum 1 zile

”Nu am regrete, tocmai pentru că am făcut ceea ce am simțit și fac în continuare ceea ce îmi doresc”, este mărturisirea pe care Nicole Cherry a făcut-o în cadrul emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel.

Adina Buzatu visează să meargă, din nou, la facultate. În străinătate

acum 1 zile

Stilista Adina Buzatu are planuri mărețe. Despre ele a vorbit la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”.

Ioana Blaj, la CulTOUR: ”E cea mai tare experiență pe care eu am trăit-o vreodată!”

acum 1 zile

Ioana Blaj a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. Cum este Ioana, dincolo de camera de filmat, dincolo de micul ecran, aflați din acest interviu.

Ada Condeescu, la CulTOUR: ”La 19 ani, e destul de complicat să faci asta...”

acum 2 zile

Cunoscută în special pentru rolul Ana din filmul ”Eu când vreau să fluier, fluier”, actrița Ada Condeescu a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii „CulTour”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Eu vorbesc mult! Florin Piersic e tăcut...”, a declarat Adina Buzatu la emisiunea ”CulTOUR”

acum 4 zile

Adina Buzatu a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTour”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.00.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »