JOI, 18 IULIE 2019

”Am fost foarte bolnav și era chiar să mor ”, a dezvăluit Denis Ștefan la emisiunea ”CulTOUR”

 Înconjurat de caii săi de la Arcadia Horse Club, Denis Ștefan a răspuns provocării celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. El a mărturisit că a ales drumul actoriei abia după vârsta de 20 de ani asta deși i se spunea încă de pe vremea când era elev în clasa a treia că are talent.

”Nu mă gândeam nici la actorie, nici la cai, deși,  prin clasa a treia, a patra, colegii mei de școală îmi spuneau că ar trebui să mă fac actor, iar eu credeam că râd de mine. Pe la 20 de ani am ales actoria. Actoria e o meserie pe care o faci din vocație și e foarte greu să urmezi această cale încă de la 5-6 ani în absența unui părinte care e deja actor, care să îți insufle actoria. Va trebui să te găsești pe tine. Eu mi-am găsit traseul după ce am început o altă facultate, intrasem la Drept, nu mi se potrivea deloc, dar așa era la modă atunci”, a mărturisit Denis Ștefan la Happy Channel.

Actorul a dezvăluit un lucru mai puțin știut din viața sa, o întâmplare destul de tristă:

Puțină lume știe că pe la 6-7 ani am fost foarte bolnav și era chiar să mor și am avut noroc... Am stat o lună jumătate în spital, cu o infecție puternică. Pentru mine a fost o tragedie să stau atât în spital, fără părinți. Din această cauză nu am putut să fac un sport de performanță, ceea ce mi-aș fi dorit. Este unul dintre marile mele regrete că nu am putut urma o carieră sportivă”.

Când a descoperit pasiunea pentru cai, cât timp petrece cu aceste animale superbe, despre relația cu fiica sa, dar și multe alte povești fruomase, în clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 56 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 67 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 70 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 74 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 76 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »