JOI, 18 IULIE 2019

”Am fost foarte bolnav și era chiar să mor ”, a dezvăluit Denis Ștefan la emisiunea ”CulTOUR”

 Înconjurat de caii săi de la Arcadia Horse Club, Denis Ștefan a răspuns provocării celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. El a mărturisit că a ales drumul actoriei abia după vârsta de 20 de ani asta deși i se spunea încă de pe vremea când era elev în clasa a treia că are talent.

”Nu mă gândeam nici la actorie, nici la cai, deși,  prin clasa a treia, a patra, colegii mei de școală îmi spuneau că ar trebui să mă fac actor, iar eu credeam că râd de mine. Pe la 20 de ani am ales actoria. Actoria e o meserie pe care o faci din vocație și e foarte greu să urmezi această cale încă de la 5-6 ani în absența unui părinte care e deja actor, care să îți insufle actoria. Va trebui să te găsești pe tine. Eu mi-am găsit traseul după ce am început o altă facultate, intrasem la Drept, nu mi se potrivea deloc, dar așa era la modă atunci”, a mărturisit Denis Ștefan la Happy Channel.

Actorul a dezvăluit un lucru mai puțin știut din viața sa, o întâmplare destul de tristă:

Puțină lume știe că pe la 6-7 ani am fost foarte bolnav și era chiar să mor și am avut noroc... Am stat o lună jumătate în spital, cu o infecție puternică. Pentru mine a fost o tragedie să stau atât în spital, fără părinți. Din această cauză nu am putut să fac un sport de performanță, ceea ce mi-aș fi dorit. Este unul dintre marile mele regrete că nu am putut urma o carieră sportivă”.

Când a descoperit pasiunea pentru cai, cât timp petrece cu aceste animale superbe, despre relația cu fiica sa, dar și multe alte povești fruomase, în clipul alăturat.

COMENTARII

Ioana Blaj: ”Sunt fericită când sunt la filmări, chiar dacă trebuie să mă scol la 5 dimineața”

acum 1 ore

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel, actrița a povestit și despre una dintre jucăriile din copilărie pe care o are și acum.

”Sper să învăț singură să citesc gândurile oamenilor”, spune Oana Cârmaciu, alias Ioana, din ”Sacrificiul”

acum 1 ore

La ”CulTOUR”, Oana Cârmaciu, alias Ioana, din serialul ”Sacrificiul” a acceptat provocarea emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și a intrat în jocul ”Ce-ai alege”.

”Încerc să fiu fericit 24 ore din 24” a declarat Dorian Popa la emisiunea ”CulTOUR”

acum 5 ore

Ce simbolizează tatuajele sale, ce spune Dorian Popa despre frica de Dumnezeu, despre destin, despre realizările sale de până acum, dar și multe altele le aflați din clipul alăturat.

Ioana Blaj a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR” că voia să devină polițistă

acum 9 ore

Ioana Blaj, actrița care o interpretează pe Irina, în serialul ”Sactificiul”, a acceptat provocarea emisiunii ”CulTOUR” și a jucat "Continuă fraza...".

Oana Cârmaciu, din ”Sacrificiul”: ”Plăcerile nu sunt vinovate! Plăcerile sunt plăceri! ”

acum 1 zile

Testul suprem pentru Oana Cârmaciu, alias Ioana, din serialul ”Sacrificiul”: 61 de întrebări, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »