JOI, 18 IULIE 2019

”Am fost foarte bolnav și era chiar să mor ”, a dezvăluit Denis Ștefan la emisiunea ”CulTOUR”

 Înconjurat de caii săi de la Arcadia Horse Club, Denis Ștefan a răspuns provocării celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. El a mărturisit că a ales drumul actoriei abia după vârsta de 20 de ani asta deși i se spunea încă de pe vremea când era elev în clasa a treia că are talent.

”Nu mă gândeam nici la actorie, nici la cai, deși,  prin clasa a treia, a patra, colegii mei de școală îmi spuneau că ar trebui să mă fac actor, iar eu credeam că râd de mine. Pe la 20 de ani am ales actoria. Actoria e o meserie pe care o faci din vocație și e foarte greu să urmezi această cale încă de la 5-6 ani în absența unui părinte care e deja actor, care să îți insufle actoria. Va trebui să te găsești pe tine. Eu mi-am găsit traseul după ce am început o altă facultate, intrasem la Drept, nu mi se potrivea deloc, dar așa era la modă atunci”, a mărturisit Denis Ștefan la Happy Channel.

Actorul a dezvăluit un lucru mai puțin știut din viața sa, o întâmplare destul de tristă:

Puțină lume știe că pe la 6-7 ani am fost foarte bolnav și era chiar să mor și am avut noroc... Am stat o lună jumătate în spital, cu o infecție puternică. Pentru mine a fost o tragedie să stau atât în spital, fără părinți. Din această cauză nu am putut să fac un sport de performanță, ceea ce mi-aș fi dorit. Este unul dintre marile mele regrete că nu am putut urma o carieră sportivă”.

Când a descoperit pasiunea pentru cai, cât timp petrece cu aceste animale superbe, despre relația cu fiica sa, dar și multe alte povești fruomase, în clipul alăturat.

COMENTARII

După apariția în serialul ”Sacrificiul”, pe actorul Daniel Nuță oamenii au început să îl strige ”Domnul doctor”

acum 23 ore

Daniel Nuță, actorul care îl interpretează pe medicul cardiolog din serialul ”Sacrificiul”,a răspuns interviului de 61 de întrebări al emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, și difuzată de postul de televiziune Happy Channel de luni până joi, de la ora 16.00.

”Experimentul Pitești”, la ”CulTOUR”, despre ororile din închisorile comuniste: ”Unii au înnebunit, unii s-au sinucis”

acum 1 zile

”Unii au înnebunit, unii s-au sinucis... Apoi, au luat măsuri, ca să nu te mai poți sinucide. Au pus plase de sârmă între nivele, ca să nu te arunci, să nu cazi pe beton”, a povestit Octavian Bjoza, unul dintre supraviețuitorii ororilor petrecute în închisoarea de la Pitești.

”Voiam să devin dansatoare”, a mărturisit Ana Creţu, alias Iulia Popescu, din serialul ”Sacrificiul”

acum 1 zile

Ana Crețu, cea care o interpretează pe Iulia Popescu în serialul ”Sacrificiul”, s-a alăturat galeriei colegilor săi de filmare și a acceptat provocarea celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Jocul "Continuă fraza"... cu Ana Creţu, actrița din serialul Sacrificiul

acum 3 zile

Ana Crețu față în față cu jocul ”Continuă fraza”, una dintre cele mai amuzante rubrici din cadrul emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel.

Iată ce a răspuns actrița Ana Creţu la întrebarea ”Am sau n-am căutat pe Google numele meu?”

acum 3 zile

”Am/N-am” interviul din cadrul emisiunii ”CulOTUR” cu cele mai scurte răspunsuri din partea invitaților. Ce a făcut sau nu actrița Ana Crețu, din serialul ”Sacrificiul”, vă invităm să aflați în cele ce urmează.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »