VINERI, 22 NOIEMBRIE 2019

Michaela Prosan, la ”CulTOUR”: ”Trebuia să găsesc pe cineva care știa să spargă o mașină”

Michaela Prosan, superba blondă cu ochi albaștri care o interpretează pe Lili în serialul ”Sacrificiul”, a intrat în jocul emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns provocării ”Am sau N-am”.

- Am sau n-am rămas blocată în lift?

- Am! Și am ieșit de acolo panicată.

- Am sau n-am rămas blocată pe dinafară?

- Am! Cel mai urât a fost cu mașina, că nu aveam chei de rezervă. Cheile mele erau pe scaunul din față și trebuia să găsesc pe cineva care știa să spargă o mașină. Era dubios. M-au ajutat niște oameni și am reușit.â

- Am sau n-am adormit într-un mijloc de transport și am trecut de stație?

- Am, am! Eram în metrou și când m-am trezit, nu înțelegeam unde sunt.

- Am sau n-am judecat o persoană înainte să o cunosc?

- Am făcut asta și încerc, pe cât posibil, să nu o mai fac, pentru că știu cum e și asta cu preconcepțiile nu e de bine. Riști să pierzi anumite lucruri foarte bune dacă mergi pe preconcepții. E păcat. De ce să nu dai o șansă unui om?

- Am sau n-am intrat în locuri unde accesul era interzis?

- Da, normal!

Interviul integral, în clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 101 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 112 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 115 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 119 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 120 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »