JOI, 28 MARTIE 2019

”Am trăit o viață întreagă în familia asta și mi-a fost greu să mă despart”, mărturisește Cătălina Ponor, la Happy Channel

Cătălina Ponor, tripla campioană oplimpică, a mărturisit, în interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, de la Happy Channel, că, de departe, cea mai grea decizie pe care a trebuit să o ia a fost retragerea ei din gimnastică. Este lesne de înțeles de ce simte acest lucru, având în vedere că de la 4 ani face acest sport pentru care, după cum Cătălina ne-a mărturisit, ar fi fugit și de acasă numai ca să îl poată practica.

Mi-a fost foarte greu, pentru că am trăit o viață întreagă în lumea asta și în familia asta și mi-a fost greu să mă despart. Trăiam pentru asta!”.

Dacă nu ar fi fost gimnastica, spune Cătălina Ponor, ar fi lucrat într-un domeniu în care... să poată vorbi mult.

Mie îmi place să vorbesc mult și cred că aș fi fost bună ca avocat. Pentru că îmi place să te iau pe toate părțile doar ca să aflu”.

Care este minciuna măruntă la care apelează mai des, ce regretă că nu a făcut la momentul potrivit, care este părere sa despre operațiile estetice, dar și ce spune despre copilăria ei, aflați din interviul alăturat, acordat de Cătălina Ponor emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la 17.30, la Happy Channel.

COMENTARII

Irina Margareta Nistor, despre filmele: ”Rocketman”, ”The Wind” dar și despre Festivalul European de Film

acum 1 zile

CulTour. Filme de La ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor a vorbit despre Festivalul Filmului European, dar și despre deja obișnuitele recomanări de filme ale emisiunii, cu invitatul său, conferențiarul universitar Radu Rădescu.

Oase a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că visul lui cel mare este să îl cunoască pe Hagi

acum 4 zile

După ce a dezvăluit, la emisiunea ”CulTOUR”, motivul pentru care a fost dat afară de la primul său seriviciu, Oase continuă să ofere răspunsuri savuroase interviului de 61 de întrebări.

La emisiunea ”CulTOUR”, Oase a povestit de ce a fost dat afară de la serviciu după prima zi de lucru

acum 4 zile

Invitat la”CulTOUR”, Oase a venit pregătit să răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, și difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în rleuare, de la 23.00).

La ”CulTOUR”, Lucian Mîndruţă vorbește despre iubire, răutate, share, sărăcie, tentația de a locui în altă țară

acum 5 zile

La Happy Channel, jurnalistul Lucian Mîndruță a povestit și despre copilăria sa, una cu multe lipsuri. Tocmai acest stil de viață, spune el, l-a făcut să vrea să își depășească condiția. Spaima de sărăcie și de ratare, mai exact.

Lucian Mîndruţă a povestit, la ”CulTOUR”, cum l-a ajutat Facebook să se detașeze de gura lumii

acum 5 zile

Care este greșeala pe care o face în mod frecvent, ce spune despre timpul pe Facebook, ce îi creează dependență, aflați din interviul de mai jos.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »