JOI, 28 MARTIE 2019

”Am trăit o viață întreagă în familia asta și mi-a fost greu să mă despart”, mărturisește Cătălina Ponor, la Happy Channel

Cătălina Ponor, tripla campioană oplimpică, a mărturisit, în interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, de la Happy Channel, că, de departe, cea mai grea decizie pe care a trebuit să o ia a fost retragerea ei din gimnastică. Este lesne de înțeles de ce simte acest lucru, având în vedere că de la 4 ani face acest sport pentru care, după cum Cătălina ne-a mărturisit, ar fi fugit și de acasă numai ca să îl poată practica.

Mi-a fost foarte greu, pentru că am trăit o viață întreagă în lumea asta și în familia asta și mi-a fost greu să mă despart. Trăiam pentru asta!”.

Dacă nu ar fi fost gimnastica, spune Cătălina Ponor, ar fi lucrat într-un domeniu în care... să poată vorbi mult.

Mie îmi place să vorbesc mult și cred că aș fi fost bună ca avocat. Pentru că îmi place să te iau pe toate părțile doar ca să aflu”.

Care este minciuna măruntă la care apelează mai des, ce regretă că nu a făcut la momentul potrivit, care este părere sa despre operațiile estetice, dar și ce spune despre copilăria ei, aflați din interviul alăturat, acordat de Cătălina Ponor emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la 17.30, la Happy Channel.

COMENTARII

Ioana Blaj: ”Sunt fericită când sunt la filmări, chiar dacă trebuie să mă scol la 5 dimineața”

acum 2 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel, actrița a povestit și despre una dintre jucăriile din copilărie pe care o are și acum.

”Sper să învăț singură să citesc gândurile oamenilor”, spune Oana Cârmaciu, alias Ioana, din ”Sacrificiul”

acum 2 zile

La ”CulTOUR”, Oana Cârmaciu, alias Ioana, din serialul ”Sacrificiul” a acceptat provocarea emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și a intrat în jocul ”Ce-ai alege”.

”Încerc să fiu fericit 24 ore din 24” a declarat Dorian Popa la emisiunea ”CulTOUR”

acum 2 zile

Ce simbolizează tatuajele sale, ce spune Dorian Popa despre frica de Dumnezeu, despre destin, despre realizările sale de până acum, dar și multe altele le aflați din clipul alăturat.

Ioana Blaj a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR” că voia să devină polițistă

acum 2 zile

Ioana Blaj, actrița care o interpretează pe Irina, în serialul ”Sactificiul”, a acceptat provocarea emisiunii ”CulTOUR” și a jucat "Continuă fraza...".

Oana Cârmaciu, din ”Sacrificiul”: ”Plăcerile nu sunt vinovate! Plăcerile sunt plăceri! ”

acum 3 zile

Testul suprem pentru Oana Cârmaciu, alias Ioana, din serialul ”Sacrificiul”: 61 de întrebări, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »