LUNI, 19 FEBRUARIE 2018

Ana Crețu, despre personajul ei: ”Este o naivă cu idealuri, care iubește mult, dar fără speranță”

Ana Crețu față în față cu Cristina Ciobănașu. Altfel spus, Cami Boască față în față cu Ana Caragea, cea care i-a furat inima lui Ioan, pe care Cami îl iubește la nebunie. Dar el are ochi numai pentru Ana. O poveste de iubire încurcată în care o fată iubește un băiat, care iubește o altă fată, care nu știe că el este îndrăgostit de ea. V-am amețit? Ei bine, cam asta este povestea triunghiului Cami-Ana-Ioan în serialul ”Fructul Oprit”, realizat de Ruxandra Ion și difuzat de Antena 1 în fiecare miercuri seară, de la 20.00.

 Criss și Ana Crețu au stat față în față, pentru un interviu despre personajul Cami, interviu difuzat în cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată sâmbăta și duminica, de la 15.30, la Happy Channel.

”Pentru mine, e un nou început și o oportunitate, căci nu am mai lucrat la un proiect de anvergura asta.Este o oportunitate de a mă împrieteni cu oameni pe care i-am admirat. Cami Boască este naivă cu idealuri, care iubește, iubește, dar fără speranță”, a mărturisit Ana.

Ce asemănări sunt între ea și personajul ei, dar și ce o amuză pe actriță la Cami Boască aflați din clipul de mai jos: 

COMENTARII

Goana după cadourile de Crăciun. Cristina Ciobănașu a povestit, la ”CulOTUR”, cum se pregătește pentru această perioadă

acum 14 ore

Crăciun, brad, zăpadă, cadouri, bucate speciale, povești – despre toate acestea, Cristina Ciobănașu a povestit la emisiunea „CulTOUR”, în cadrul interviului de 61 de întrebări ”Crăciunești”.

Ce ar face Cristina Ciobănașu, dacă ar fi Moș Crăciun pentru o zi? Răspunsul ei, în interviul ”crăciunesc”

acum 19 ore

Actrița și omul de televiziune Cristina Ciobănașu a răspuns provocării emisiunii ”CulTOUR”. Primul joc ”Crăciunesc” propus Cristinei este ”Continuă fraza”, în varianta de Sărbătoare. Cum a continuat Criss frazele? Iată câteva dintre răspunsurile ei:

”Ar fi o provocare să stai printre oameni enervanți”, este de părere actrița Michaela Prosan, din ”Sacrificiul”

acum 1 zile

Actrița Michaela Prosan, alias Lili din serialul ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion, a răspuns provocării ”Ce-ai alege?” din cadrul emisiunii „CulTOUR”.

”Am fost realistă de mică”, a declarat gimnasta Diana Bulimar la Happy Channel

acum 1 zile

Diana Bulimar, dubla campioană europeană la gimnastică și premiată cu medalia de bronz la Jocurile Olimpice din 2012, a acceptat provocarea "Continuă fraza", unul dintre jocurile emisiunii ”CulTOUR”, prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Adrian Teleșpan, portret din 61 de întrebări la CulTOUR: ”Gătesc bine!”

acum 1 zile

Scriitorul Adrian Teleșpan a primit provocarea Happy Channel și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, emisiune prezentată de cuplul Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »