MIERCURI, 18 SEPTEMBRIE 2019

Anca Sigartău, la ”CulTOUR”: ”Ca mamă, nu cred că sunt într-un tipar”

Îndrăgita actriță Anca Sigartău a răspuns provocării emisiunii ”CulTOUR”. Ce a răspuns întrebărilor noastre? Iată, mai jos, câteva dintre acestea:

- Ce vă face happy?

- Întâlnirile cu oamenii alături de care mă simt bine, cu care am ce să discut. Happy mă fac succesele pe scenă, nu am cum să nu fiu happy când un spectacol are succes. Happy mă face faptul că oamenii mă iau în brațe, pe stradă, și îmi spun că mă iubesc.

- Când erați copil, ce răspundeați la întrebarea ”Ce o să te faci când vei fi mare?”?

- Cred că... am spus că vreau să mă fac arheolog. Tata, fiind profesor de istorie, mi se părea că voi pune în practică tot ce preda el la catedră. Eram un copil luat la școală și ținut pe acolo, prin clase. Mama era profesoară de fizică, tata, de istorie. Atunci, am crescut între experimentele de fizică și poveștile din alte timpuri. Mă gândeam că ar fi extraordinar să merg pe șantier și să descopăr alte civilizații. Și am făcut-o, cumva, prin meseria mea.

- Ce vă face să râdeți cel mai mult? Sau... cine?

- Teodor, băiatul meu... când mă gâdilă. Și asta îl face pe el fericit.

- Cum sunteți ca mamă?

- Ca mamă, nu cred că sunt într-un tipar. Sunt foarte atentă, am trei copii foarte diferiți și nu poți aplica o anumită regulă și, atunci, sunt foarte atentă. Sunt o mamă care, de multe ori, ascunde panica, frica... par extrem de relaxată din exterior, dar...

Din clipul alăturat, aflați chiar de la îndrăgita actriță ce talente ascunse are, care este cea mai mare frică a sa, la ce nu se pricepe deloc, ce nu ar încerca niciodată să facă, ce părere are despre politică.

COMENTARII

”Eu sunt mai romantică”, a mărturisit Mirela Vaida la emisiunea ”CulTOUR”

acum 3 ore

Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, Mirela Vaida a intrat în jocul "Ce ai alege". Iată ce alegeri a avut de făcut:

”Mi-e teamă mie să nu fiu prea permisivă cu copiii mei”, a declarat Mirela Vaida la emisiunea ”CulTOUR”

acum 7 ore

Mirela Vaida a răspuns chestionarului de 61 de întrebări al emisiunii ”CulTOUR”. Ea a mărturisit că mama sa îi păstrează toate diplomele obținute de-a lungul timpului, cum a fost viața de studentă, departe de casă, care sunt grijile sale de mamă...

Dorian Popa, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Îmi pare rău, dar nu-mi place...”

acum 7 ore

Dorian Popa, actorul din serialul ”Sacrificiul” a acceptat provocarea Happy Channel și, la emisiunea CulTOUR, a intrat în jocul "Ce ai alege între..."

Jocul "Continuă fraza", cu Marian Râlea în rolul principal, la Happy Channel

acum 1 zile

Marele actor Marian Râlea s-a jucat, la ”CulTOUR”, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Mirela Vaida, la CulTour: ”Cel mai rău mă enervează că trebuie să... spăl vasele”

acum 1 zile

Actrița și, totodată, prezentatoarea TV Mirela Vaida, a intrat în jocul emisiunii ”CulTTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00 și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »