MIERCURI, 18 SEPTEMBRIE 2019

Anca Sigartău, la ”CulTOUR”: ”Ca mamă, nu cred că sunt într-un tipar”

Îndrăgita actriță Anca Sigartău a răspuns provocării emisiunii ”CulTOUR”. Ce a răspuns întrebărilor noastre? Iată, mai jos, câteva dintre acestea:

- Ce vă face happy?

- Întâlnirile cu oamenii alături de care mă simt bine, cu care am ce să discut. Happy mă fac succesele pe scenă, nu am cum să nu fiu happy când un spectacol are succes. Happy mă face faptul că oamenii mă iau în brațe, pe stradă, și îmi spun că mă iubesc.

- Când erați copil, ce răspundeați la întrebarea ”Ce o să te faci când vei fi mare?”?

- Cred că... am spus că vreau să mă fac arheolog. Tata, fiind profesor de istorie, mi se părea că voi pune în practică tot ce preda el la catedră. Eram un copil luat la școală și ținut pe acolo, prin clase. Mama era profesoară de fizică, tata, de istorie. Atunci, am crescut între experimentele de fizică și poveștile din alte timpuri. Mă gândeam că ar fi extraordinar să merg pe șantier și să descopăr alte civilizații. Și am făcut-o, cumva, prin meseria mea.

- Ce vă face să râdeți cel mai mult? Sau... cine?

- Teodor, băiatul meu... când mă gâdilă. Și asta îl face pe el fericit.

- Cum sunteți ca mamă?

- Ca mamă, nu cred că sunt într-un tipar. Sunt foarte atentă, am trei copii foarte diferiți și nu poți aplica o anumită regulă și, atunci, sunt foarte atentă. Sunt o mamă care, de multe ori, ascunde panica, frica... par extrem de relaxată din exterior, dar...

Din clipul alăturat, aflați chiar de la îndrăgita actriță ce talente ascunse are, care este cea mai mare frică a sa, la ce nu se pricepe deloc, ce nu ar încerca niciodată să facă, ce părere are despre politică.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 50 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 61 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 64 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 68 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 70 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »