MIERCURI, 08 IANUARIE 2020

Actrița Anca Sigartău a mărturisit, la ”CulTOUR”, ce înseamnă iadul, din punctul său de vedere

Actrița Anca Sigartău s-a născut în Bucuresti, pe 29 iulie 1967, în familia unor profesori: mama, profesoară de fizică și tatăl, profesor de istorie. A învățat la Liceul " George Enescu" din Capitală, unde a studiat pianul, iar la 14 ani făcea parte din Corul de copii "Voces Primavera", cu care a început seria de spectacole pentru copii. După ce a studiat muzica, Anca Sigartău a ales teatrul, intrând în 1985, din prima încercare la UNATC, clasa profesorului Dem Rădulescu. A jucat în numeroase piese de teatru și în filme, a tradus și regizat piese, a pus în scenă chiar și un spectacol pentru copii.

Actrița Anca Sigartău a primit provocarea Happy Channel și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. În interviul acordat postului nostru, domnia sa a vorbit despre cărți, teatru, dar și despre viața sa din spatele cortinei și a camerelor de filmat.

- Ce vi se pare cel mai greu de spus: ”Te iubesc” sau ”Nu te iubesc”?

- Amândouă. Dar, în general, când îți asumi cuvintele, cred că e foarte greu să le exprimi.

- Dacă ați fi un creion, ce culoare ați fi?

- Negru. Un creion normal, de desen. Aș avea cele mai multe șanse să fiu cât mai folosit.

- Dacă ați crede în reîncarnare, în ce animal ați dori să vă reîncarnați?

- Într-o pisică. Dar nu orice pisică, să trăiesc pe stradă și să ajung să fiu călcată de o mașină. Dacă se poate, aș dori să mă reîncarnez în o pisic de casă, în pisica lui Sigartău. Știi ceva? Până la urmă, aș alege o pasăre. Aș putea să descopăr foarte multe lucruri.

- Ce vă faceți să vă îndrăgostiți?

- Inteligența, simțul umorului.

- Cum arată iadul, pentru dumneavoastră?

- Iadul înseamnă neliniște, înseamnă o permanentă luptă a mea cu mine, cu ce e rău din mine, o permanentă aducere aminte a răului, a rănilor pe care le-am avut și le-am provocat.

Interviul integral, în clipul alăturat.

COMENTARII

”Nu ești singur”, este unul dintre mesajele pe care Rita Mureșan le transmite omenirii

acum 11 ore

Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, Rita Mureșan ne-a vorbirt despre iubire, copii, fericire, prieteni, muzică, filme, versuri…

„Discutați în contradictoriu, chiar dacă nu îți convine ce spune celălalt”, spune Mirela Vaida că e secretul unei relații

acum 15 ore

Mirela Vaida a primir provocarea ”CulTOUR” și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănași și Vlad Gherman.

Cezar Oatu, față în față cu o serie de alegeri complicate

acum 18 ore

Alegeri, alegeri, alegeri… La emisiunea ”CulTOUR”, Cezar Oatu a fost pus să aleagă una dintre fiecare variantă propusă de reporterul Happy Channel în cadrul jocului ”Ce-ai alege?”.

Dan Bittman, la CulTour: ”Mă enervează că nu am răbdare. Îmi sare țandăra foarte repede”

acum 2 zile

Dan Bittman a vorbit, la Happy Channel, cu umor, cu seriozitate, cu nostalgie despre viața sa. Ce mărturisiri a făcut artistul la emsiunea ”CulTOUR”?

”Jumătate din film am stat pe sub scaune și plângeam”, a mărturisit actorul Silviu Biriș la ”CulTOUR”

acum 6 zile

Echipa emisiunii ”CulTOUR” a pregătit un ”interogatoriu” de 61 de întrrebări pentru actorul Silviu Biriș. Iată, mai jos, câteva dintre răspunsurile sale:

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »