MIERCURI, 23 IANUARIE 2019

Andreas Petrescu, la Happy Channel: ”Vreau să merg la New York, dar mi-e puțin frică”

 Actorul Andreas Petrescu, ”vocea” postului Happy Channel, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel în fiecare zi, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

- Care este primul lucru pe care îl faci dimineața, după ce te dai jos din pat?

- Opresc alarma telefonului.

- După ce te dai jos din pat, nu după?

- Pun (n.r. telefonul) mai departe. Pentru că, dacă ar fi aproape, l-aș opri și m-aș culca și  nu aș mai ajunge la filmări. Oricum, eu pun ceasul să sune la 6 și eu mă scol la 5. Sunt fresh și zic ”Ia uite, e 5... mai dorm o oră”. La 6, când sună ceasul, e îngrozitor de greu...

- Câte cafele bei pe zi?

- Una dimineața, una dimineața, mai beau una la prânz și una seara, pe la 6-7.

- Care e mâncarea ta preferată?

- Oriunde merg, în turneu cu colegii, când ajungem la restaurant, vine femeia sau bărbatul la masă și întreabă pe fiecare ”Ce doriți? Cu ce vă servesc?”. Când ajunge la mine, toți spun în cor: ”Șnițel cu cartofi prăjiți”.

- Ce îți place să faci când ai timp liber?

- În afară de jucatul cu ”bebelușul” meu, îmi place să citesc și mă joc pe X Box.

- Ce țară ți-ar plăcea să vizitezi, dar nu ai apucat?

- America. Vreau să merg la New York, dar mi-e puțin frică. Nu de New York, ci de drum. Știi care e chestia? Te înnebunesc femeile alea de cum te sui în avion: ”În cazul puțin probabil în care o să murim cu toții, vă puneți vestele astea...”. Mă gândesc așa: ”Mă, și dacă scap? Dacă pică avionul și eu scap, ce fac în oceanul ăsta?”. Îți dai seama că sunt rechini... dacă mă mănâncă rechinii? 

Ce cărți i-au schimbat viața, care sunt jocurile lui preferate, de ce abia așteaptă ca fiul lui să se facă mai mare, dar și alte povești frumoase aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Edward Sanda a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că ar vrea să retrăiască ziua în care s-a îndrăgostit prima oară

acum 23 ore

Edward Sanda a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că peste tot pe unde a călătorit în lume a avut parte numai de întâmplări frumoase.

Edward Sanda, la ”CulTOUR”: ”Am o soră mai mică cu 20 de ani decât mine”

acum 1 zile

Edward Sanda, interpretul piesei ”Doar pe a ta”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri de Happy Channel, de la ora 17.30.

La ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor vă prezintă un scurt-metraj de excepție cu Victor Rebengiuc: ”Tuns, ras, frezat”

acum 1 zile

 Nu știți la ce film să mergeți la cinema? Irina Margareta Nistor vă prezintă, în ediția de azi a emisiunii ”CulTOUR”, două filme. Unul de văzut și unul pe care... să îl ocoliți. Care sunt acestea, aflați azi, de la 17.30, la Happy Channel, la emisiunea...

”Credeam că e o meserie mișto”, a mărturisit Conrad Mericoffer la ”CulTOUR” despre meseria pe care visa să o aibă

acum 1 zile

Conrad Mericoffer a răspuns ”prezent” invitației de a răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30. Actorul din serialul ”Fructul oprit” a mărturisit că...

Azi, Edward Sanda vine la ”CulTOUR” să răspundă celor 61 de întrebări: ”Tot ce mi-am dorit și am visat atâția ani, s-a îndeplinit acum”

acum 2 zile

Ce răspunde artistul la cele 61 de întrebări, aflați în ediția de astăzi a emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »