MIERCURI, 23 IANUARIE 2019

Andreas Petrescu, la Happy Channel: ”Vreau să merg la New York, dar mi-e puțin frică”

 Actorul Andreas Petrescu, ”vocea” postului Happy Channel, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel în fiecare zi, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

- Care este primul lucru pe care îl faci dimineața, după ce te dai jos din pat?

- Opresc alarma telefonului.

- După ce te dai jos din pat, nu după?

- Pun (n.r. telefonul) mai departe. Pentru că, dacă ar fi aproape, l-aș opri și m-aș culca și  nu aș mai ajunge la filmări. Oricum, eu pun ceasul să sune la 6 și eu mă scol la 5. Sunt fresh și zic ”Ia uite, e 5... mai dorm o oră”. La 6, când sună ceasul, e îngrozitor de greu...

- Câte cafele bei pe zi?

- Una dimineața, una dimineața, mai beau una la prânz și una seara, pe la 6-7.

- Care e mâncarea ta preferată?

- Oriunde merg, în turneu cu colegii, când ajungem la restaurant, vine femeia sau bărbatul la masă și întreabă pe fiecare ”Ce doriți? Cu ce vă servesc?”. Când ajunge la mine, toți spun în cor: ”Șnițel cu cartofi prăjiți”.

- Ce îți place să faci când ai timp liber?

- În afară de jucatul cu ”bebelușul” meu, îmi place să citesc și mă joc pe X Box.

- Ce țară ți-ar plăcea să vizitezi, dar nu ai apucat?

- America. Vreau să merg la New York, dar mi-e puțin frică. Nu de New York, ci de drum. Știi care e chestia? Te înnebunesc femeile alea de cum te sui în avion: ”În cazul puțin probabil în care o să murim cu toții, vă puneți vestele astea...”. Mă gândesc așa: ”Mă, și dacă scap? Dacă pică avionul și eu scap, ce fac în oceanul ăsta?”. Îți dai seama că sunt rechini... dacă mă mănâncă rechinii? 

Ce cărți i-au schimbat viața, care sunt jocurile lui preferate, de ce abia așteaptă ca fiul lui să se facă mai mare, dar și alte povești frumoase aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

”Echilibrat”, acesta este cuvântul prin care se descrie actorul Bogdan Albulescu

acum 19 ore

Bogdan Albulescu, alias Adrian, din serialul ”Fructul Oprit”, a fost... ”luat la întrebări” de reporterul Happy Channel.

Florin Grozea, ex Hi-Q, ne-a spus care e cel mai tare lucru pe care știe să-l facă. Nu, nu este muzica!

acum 2 zile

Florin Grozea, fostul component al trupei Hi-Q, a venit la Happy Channel pregătit să facă față seriei de 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30 și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Eu nu știu să zic nu”, a declarat Adda la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel

acum 2 zile

Adda a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că ar experimenta ceva nebunesc. Despre ce este vorba, aflați din interviul de mai jos.

”La 14 ani, spălam parbrizele mașinilor”, a mărturisit Adina Buzatu la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel

acum 3 zile

Adina Buzatu, stilist specializat în vestimentația masculină, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Cu un milion de dolari pe cap, Flick Domnul Rimă ar duce grja... ANAF-ului

acum 3 zile

Sebastian Andrei Filcea (alias Flick Domnul Rimă) s-a lăsat ”interogat” de reporterul emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns celor 61 de întrebări. Iată, mai jos, o mică parte dintre întrebările noastre și răspunsurile oferite de Domnul Rimă.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »