MARTI, 04 FEBRUARIE 2020

Andreea Antonescu a vorbit, la ”CulTOUR”, despre tatăl ei: „Ăsta este regretul vieții mele”


Cele 61 de întrebări ”CulTOUR” au scos la iveală lucruri mai puțin știute despre Andreea Antonescu, invitata emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Cântăreața a vorbit despre copilăria sa, despre fiica sa, dar și despre tatăl ei, care s-a stins din viață în 2001.

- Zi-ne ceva despre tine ce nu știe toată lumea.

- Nu mănânc înghețată! Aproape niciodată... Am ani de zile când nu mănânc înghețată. Poate a fost o chestie de autoprotecție, să am grijă de gâtul meu. Am realizat că înghețata îmi face rău, eu fiind și o fire bolnăvicioasă de mică. Nu prea mănânc nici fructe, pentru că am avut probleme cu stomacul – am avut început de ulcer și am eliminat ce îmi face rău. Și mai e ceva ce nu știe lumea: nu-mi place să dorm singură.

- Ce ai pe bucket list-ul tău?

- Vreau să îmi tatuez toată mâna. Îmi asum treaba asta, și cu bune, și cu rele. Dar nu îndrăznesc, pentru habar nu am dacă voi ști să port acel tatuaj. Alt lucru pe care îmi doresc să îl fac, trecând peste carieră, ar fi să mă țină Dumnezeu cu mintea așa cum sunt acum, și să reușesc să fiu cea mai bună prietenă a Sienei (n.r. fiica Andreei).

- Despre cine ai putea să spui că este eroul tău sau eroina ta?

- Cu siguranță, eroul vieții mele va rămâne tatăl meu și chiar îmi pare rău că nu am apucat să îi spun asta și ăsta este regretul vieții mele. Iar eroina mea este mama.

Urmărește interviul integral în clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 99 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 110 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 113 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 117 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 118 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »