MARTI, 04 FEBRUARIE 2020

Andreea Antonescu a vorbit, la ”CulTOUR”, despre tatăl ei: „Ăsta este regretul vieții mele”


Cele 61 de întrebări ”CulTOUR” au scos la iveală lucruri mai puțin știute despre Andreea Antonescu, invitata emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Cântăreața a vorbit despre copilăria sa, despre fiica sa, dar și despre tatăl ei, care s-a stins din viață în 2001.

- Zi-ne ceva despre tine ce nu știe toată lumea.

- Nu mănânc înghețată! Aproape niciodată... Am ani de zile când nu mănânc înghețată. Poate a fost o chestie de autoprotecție, să am grijă de gâtul meu. Am realizat că înghețata îmi face rău, eu fiind și o fire bolnăvicioasă de mică. Nu prea mănânc nici fructe, pentru că am avut probleme cu stomacul – am avut început de ulcer și am eliminat ce îmi face rău. Și mai e ceva ce nu știe lumea: nu-mi place să dorm singură.

- Ce ai pe bucket list-ul tău?

- Vreau să îmi tatuez toată mâna. Îmi asum treaba asta, și cu bune, și cu rele. Dar nu îndrăznesc, pentru habar nu am dacă voi ști să port acel tatuaj. Alt lucru pe care îmi doresc să îl fac, trecând peste carieră, ar fi să mă țină Dumnezeu cu mintea așa cum sunt acum, și să reușesc să fiu cea mai bună prietenă a Sienei (n.r. fiica Andreei).

- Despre cine ai putea să spui că este eroul tău sau eroina ta?

- Cu siguranță, eroul vieții mele va rămâne tatăl meu și chiar îmi pare rău că nu am apucat să îi spun asta și ăsta este regretul vieții mele. Iar eroina mea este mama.

Urmărește interviul integral în clipul alăturat.

COMENTARII

”Cântam pe masă, la coada măturii”, a povestit Bella Santiago la ”CulTOUR”

acum 11 zile

Bella Santiago, câștigătoarea ediției din 2018 a emisiunii ”X Factor”, a primit provocarea celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Când vrei mai multe, ai și mai multe probleme, este de părere Bella Santiago

acum 11 zile

Bella Santiago, câștigătoarea ediției din 2018 a emisiunii ”X Factor”, a intrat în jocul emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns întrebărilor rubricii ”Ce-ai alege?”.

”Nevastă-mea mă cunoaște cel mai bine”, a mărturisit Cristian Șimonca, aka Blogul lui Otravă

acum 12 zile

Cristian Șimonca a început să scrie pe site-ul său, Blogu lu' Otravă, în 2006. Însă, omul din spatele tastaturii este pasionat de teatru. Despre el, despre pasiunile sale, aflați chiar de la Cristian, din interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Nu ai cum să fii plăcut de toată lumea”, spune Cristian Şimonca, creatorul Blogului lui Otravă

acum 12 zile

Cristian Şimonca, creatorul Blogului lui Otravă, a fost invitatul emisiunii CulTour de la Happy Channel și a intrat în jocul nostru: ”Ce-ai alege?”

Cum e cu gelozia în cuplul Criss-Vlad? Criss are un motiv de gelozie, Vlad zice că are 20!

acum 12 zile

În luna iubirii, în luna în care sărbătorim Dragobetele și Sfântul Valentin, echipa Happy Channel a pregătit o ediție specială a emisiunii ”CulTOUR”, o edițe dedicată celui mai frumos cuplu: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »