JOI, 28 NOIEMBRIE 2019

Ozana Barabancea, de la operă, la teatru și la... dirijat o orchestră

 Ozana Barabancea, jurata show-ului ”Te cunosc de undeva”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 16.00

Această stare de fericire o am prin autoeducație, printr-un lucru cu mine însămi mi-am impus să fiu tot timpul fericită. Starea de fericire e mai prejos decât starea de liniște. Fericirea poate fi trecătoare, dar pacea lăuntrică ar trebui să dăinuiască în noi, în mintea noastră, în sufletul nostru”, a mărturisit Ozana, la CulTOUR.

Dacă telespectatorii o știu pe Ozana în postura de jurată, dacă melomanii o știu din postura de solistă, ei bine, la Happy Channel ea a povestit despre piesa de teatru ”Cum să pierzi totul într-o zi”, în care joacă alături de Magda Catone și Silvu Biriș.

Îmi place să lucrez cu actorii, iubesc teatrul. Este o comedie și de cum am citit textul, am râs cu lacrimi. Este o provocare pentru mine, de la operă, la teatru, la dirijat o orchestră... E o provocare. Am lucrat ani de zile cu Silviu Biriș și Magda Catone. Chiar, Magda Catone mi-a schimbat viața acum 15 ani, și îi sunt recunoscătoare”.

Urmăriți în clipul alăturat întregul interviu cu Ozana Barabancea.

COMENTARII

Luni, Cristina Ciobănașu răspunde provocării ”CulTOUR”

acum 11 minute

Un interviu emoționant și amuzant, deopotrivă, luni, ora 16.00, la Happy Channel, cu Cristina Ciobănașu.

Descoper-o pe adorabila Julia Marcan, micuța actriță din ”Sacrificiul”. Un interviu surprinzător, la ”CulTOUR”

acum 1 ore

Julia Marcan (11 ani) este frumoasa și talentata copilă pe care telespectatorii o pot urmări în rolul Ștefaniei, din serialul ”Sacrificiul”, realizat de Ruxandra Ion și difuzat de Antena 1. Micuța actriță a răspuns interviului de 61 de întrebări din cadrul emisiunii ”CulTOUR”.

Tudor Roșu, la ”CulTOUR”: ”Sunt 100% sigur că nu o să mă schimb și o să rămân actor”

acum 8 ore

Despre actorie, copilărie, prima exoeriență pe scena de teatru, Tudor Roșu a vorbit în amplul interviu format din 61 de întrebări, la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Mi-am dorit să fiu fericită”, a mărturisit gimnasta Diana Bulimar, la emisiunea ”CulTOUR”

acum 1 zile

Diana Bulimar, dubla campioană europeană la gimnastică și premiată cu medalia de bronz la Jocurile Olimpice din 2012, a răspuns interviului de 61 de întrebări al emisiunii ”CulTOUR”. Un interviu amplu care v-o dezvăluie pe sportivă, așa cum este ea, omul de zi cu zi.

Actrița Ilona Brezoianu, din serialul ”Mangalița”, mărturisire la ”CulTOUR”: ”Eu știu ce înseamnă să trăiești într-o casă cu femei”

acum 1 zile

Ilona Brezoianu, actrița care o interpretează pe Flori, în serialul ”Mangalița” s-a jucat "Ce-ai alege?" la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și de Vlad Gherman. Care au fost alegerile roșcatei? Aflați din interviul următor:

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »