JOI, 28 NOIEMBRIE 2019

Ozana Barabancea, de la operă, la teatru și la... dirijat o orchestră

 Ozana Barabancea, jurata show-ului ”Te cunosc de undeva”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 16.00

Această stare de fericire o am prin autoeducație, printr-un lucru cu mine însămi mi-am impus să fiu tot timpul fericită. Starea de fericire e mai prejos decât starea de liniște. Fericirea poate fi trecătoare, dar pacea lăuntrică ar trebui să dăinuiască în noi, în mintea noastră, în sufletul nostru”, a mărturisit Ozana, la CulTOUR.

Dacă telespectatorii o știu pe Ozana în postura de jurată, dacă melomanii o știu din postura de solistă, ei bine, la Happy Channel ea a povestit despre piesa de teatru ”Cum să pierzi totul într-o zi”, în care joacă alături de Magda Catone și Silvu Biriș.

Îmi place să lucrez cu actorii, iubesc teatrul. Este o comedie și de cum am citit textul, am râs cu lacrimi. Este o provocare pentru mine, de la operă, la teatru, la dirijat o orchestră... E o provocare. Am lucrat ani de zile cu Silviu Biriș și Magda Catone. Chiar, Magda Catone mi-a schimbat viața acum 15 ani, și îi sunt recunoscătoare”.

Urmăriți în clipul alăturat întregul interviu cu Ozana Barabancea.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 101 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 112 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 115 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 119 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 121 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »