MIERCURI, 15 MAI 2019

”Aș face în așa fel încât să nu mai existe răutatea aia în cel mai concret sens al cuvântului”, a mărturisit Oana Roman, la emisiunea ”CulTOUR”

 Oana Roman se alătură persoanelor publice care au făcut față cu brio ”interogatoriului” de 61 de întrebări al emisiunii ”CulTOUR”. Rapha a pregătit lista cu întrebări, iar Oana ne-a răspuns așa cum știe ea cel mai bine: cu o sinceritate debordantă. ”Nu am mai dat niciodată un interviu care să aibă 61 de întrebări. E o premieră”, a mărturisit Oana.

Dar, să nu vă mai ținem în suspans... Așadar, iată câteva dintre cele 61 de întrebări pe care Oana Roman le-a primit la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, de puni până vineri, de la ora 17.30.

- Descrie-te într-o propoziție.

- Sunt un om bun, generos, dar și impulsiv. Și... vorbesc tare.

- Ce nu știe lumea despre tine?

- Plâng la filme, plâng  la emisiuni, plâng când citesc... sunt o emotivă.

- La ce te gândești cel mai mult când ești tu cu tine?

- Mă gândesc la multe... se perindă multe lucruri prin mintea mea: ce am de făcut, ce cărți să mai citesc, ce locuri să mai vizitez, ce lucruri frumoase mi s-au întâmplat.

- Dacă ai putea avea o singură super-putere, care ar fi aceea?

- Sunt atât de multe lucruri pe care aș dori să pot să le fac... Cred că aș face în așa fel încât să nu mai existe răutatea aia în cel mai concret sens al cuvântului.

Interviul cu Oana continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Florin Grozea, ex Hi-Q, ne-a spus care e cel mai tare lucru pe care știe să-l facă. Nu, nu este muzica!

acum 12 ore

Florin Grozea, fostul component al trupei Hi-Q, a venit la Happy Channel pregătit să facă față seriei de 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30 și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Eu nu știu să zic nu”, a declarat Adda la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel

acum 1 zile

Adda a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că ar experimenta ceva nebunesc. Despre ce este vorba, aflați din interviul de mai jos.

”La 14 ani, spălam parbrizele mașinilor”, a mărturisit Adina Buzatu la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel

acum 1 zile

Adina Buzatu, stilist specializat în vestimentația masculină, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Cu un milion de dolari pe cap, Flick Domnul Rimă ar duce grja... ANAF-ului

acum 2 zile

Sebastian Andrei Filcea (alias Flick Domnul Rimă) s-a lăsat ”interogat” de reporterul emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns celor 61 de întrebări. Iată, mai jos, o mică parte dintre întrebările noastre și răspunsurile oferite de Domnul Rimă.

La ”CulTOUR”, despre filmele de văzut și de... ocolit. LETO (O vară rock'n'roll) și Blestemul femeii care plânge

acum 2 zile

La pastila de cinematografie a emisiunii ”CulTOUR”, criticul de film Irina Margareta Naistor vorbește despre peliculele ”LETO (O vară rock'n'roll)” și ”Blestemul femeii care plânge” (”The Curse of La Llorona”).

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »