MIERCURI, 15 MAI 2019

”Aș face în așa fel încât să nu mai existe răutatea aia în cel mai concret sens al cuvântului”, a mărturisit Oana Roman, la emisiunea ”CulTOUR”

 Oana Roman se alătură persoanelor publice care au făcut față cu brio ”interogatoriului” de 61 de întrebări al emisiunii ”CulTOUR”. Rapha a pregătit lista cu întrebări, iar Oana ne-a răspuns așa cum știe ea cel mai bine: cu o sinceritate debordantă. ”Nu am mai dat niciodată un interviu care să aibă 61 de întrebări. E o premieră”, a mărturisit Oana.

Dar, să nu vă mai ținem în suspans... Așadar, iată câteva dintre cele 61 de întrebări pe care Oana Roman le-a primit la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, de puni până vineri, de la ora 17.30.

- Descrie-te într-o propoziție.

- Sunt un om bun, generos, dar și impulsiv. Și... vorbesc tare.

- Ce nu știe lumea despre tine?

- Plâng la filme, plâng  la emisiuni, plâng când citesc... sunt o emotivă.

- La ce te gândești cel mai mult când ești tu cu tine?

- Mă gândesc la multe... se perindă multe lucruri prin mintea mea: ce am de făcut, ce cărți să mai citesc, ce locuri să mai vizitez, ce lucruri frumoase mi s-au întâmplat.

- Dacă ai putea avea o singură super-putere, care ar fi aceea?

- Sunt atât de multe lucruri pe care aș dori să pot să le fac... Cred că aș face în așa fel încât să nu mai existe răutatea aia în cel mai concret sens al cuvântului.

Interviul cu Oana continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

”Cântam pe masă, la coada măturii”, a povestit Bella Santiago la ”CulTOUR”

acum 17 zile

Bella Santiago, câștigătoarea ediției din 2018 a emisiunii ”X Factor”, a primit provocarea celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Când vrei mai multe, ai și mai multe probleme, este de părere Bella Santiago

acum 18 zile

Bella Santiago, câștigătoarea ediției din 2018 a emisiunii ”X Factor”, a intrat în jocul emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns întrebărilor rubricii ”Ce-ai alege?”.

”Nevastă-mea mă cunoaște cel mai bine”, a mărturisit Cristian Șimonca, aka Blogul lui Otravă

acum 18 zile

Cristian Șimonca a început să scrie pe site-ul său, Blogu lu' Otravă, în 2006. Însă, omul din spatele tastaturii este pasionat de teatru. Despre el, despre pasiunile sale, aflați chiar de la Cristian, din interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Nu ai cum să fii plăcut de toată lumea”, spune Cristian Şimonca, creatorul Blogului lui Otravă

acum 19 zile

Cristian Şimonca, creatorul Blogului lui Otravă, a fost invitatul emisiunii CulTour de la Happy Channel și a intrat în jocul nostru: ”Ce-ai alege?”

Cum e cu gelozia în cuplul Criss-Vlad? Criss are un motiv de gelozie, Vlad zice că are 20!

acum 19 zile

În luna iubirii, în luna în care sărbătorim Dragobetele și Sfântul Valentin, echipa Happy Channel a pregătit o ediție specială a emisiunii ”CulTOUR”, o edițe dedicată celui mai frumos cuplu: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »