MIERCURI, 15 MAI 2019

”Aș face în așa fel încât să nu mai existe răutatea aia în cel mai concret sens al cuvântului”, a mărturisit Oana Roman, la emisiunea ”CulTOUR”

 Oana Roman se alătură persoanelor publice care au făcut față cu brio ”interogatoriului” de 61 de întrebări al emisiunii ”CulTOUR”. Rapha a pregătit lista cu întrebări, iar Oana ne-a răspuns așa cum știe ea cel mai bine: cu o sinceritate debordantă. ”Nu am mai dat niciodată un interviu care să aibă 61 de întrebări. E o premieră”, a mărturisit Oana.

Dar, să nu vă mai ținem în suspans... Așadar, iată câteva dintre cele 61 de întrebări pe care Oana Roman le-a primit la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, de puni până vineri, de la ora 17.30.

- Descrie-te într-o propoziție.

- Sunt un om bun, generos, dar și impulsiv. Și... vorbesc tare.

- Ce nu știe lumea despre tine?

- Plâng la filme, plâng  la emisiuni, plâng când citesc... sunt o emotivă.

- La ce te gândești cel mai mult când ești tu cu tine?

- Mă gândesc la multe... se perindă multe lucruri prin mintea mea: ce am de făcut, ce cărți să mai citesc, ce locuri să mai vizitez, ce lucruri frumoase mi s-au întâmplat.

- Dacă ai putea avea o singură super-putere, care ar fi aceea?

- Sunt atât de multe lucruri pe care aș dori să pot să le fac... Cred că aș face în așa fel încât să nu mai existe răutatea aia în cel mai concret sens al cuvântului.

Interviul cu Oana continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

”Nu ar fi bine să citești gândurile oamenilor, pentru că te-ar putea răni”, a spus Denis Ștefan la CulTOUR

acum 2 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00, a povestit cum a făcut trecerea de la modeling la actorie, cu ajutorul mentorilor săi, Dan Pița și Valeriu Andriuță.

Daniel Buzdugan explică de ce îi place să se plimbe cu bicicleta și cu câinele

acum 3 zile

Daniel Buzdugan, specialistul în farse la radio, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii "CulTOUR", emisiune difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu & Vlad Gherman.

”Am fost foarte bolnav și era chiar să mor ”, a dezvăluit Denis Ștefan la emisiunea ”CulTOUR”

acum 3 zile

Înconjurat de caii săi de la Arcadia Horse Club, Denis Ștefan a răspuns provocării celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. El a mărturisit că a ales drumul actoriei abia după vârsta de 20 de ani asta deși i se spunea încă de pe vremea când era elev în clasa a treia că are talent.

Cu lacrimi în ochi, la Happy Channel, Cosmin Seleși a vorbit despre suferințele copiilor

acum 5 zile

Cu lacrimi în ochi, Cosmin Seleși a vorbit la Happy Channel despre unul dintre lucrurile pe care le consideră nedrepte, atunci când vine vorba de copii.

”Făceam tot felul de manțocării”, a mărturisit Cosmin Seleși la Happy Channel

acum 5 zile

Ce îl dezamăgește, ce își dorește, ce fel de tată spune că este, ce îi lipsește, dar și alte povești minunate, aflați din interviul acordat de Cosmin Seleși postului Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »