• MARTI, 15 MAI 2018

  Asta a fost cea mai grea scenă pentru Michaela Prosan, din ”Fructul oprit”

  La emisiunea ”PoveștiCOOL”, Michaela Prosan, frumoasa protagonistă a serialului realizat de Ruxandra Ion, a vorbit despre ce înseamnă pentru ea ”Fructul oprit”.

  Unul dintre cele mai emoționante momente din serial a fost cel în care Sonia, personajul interpretat de Michaela, a aflat că are cancer. Modul în care actrița a transmis, pe micul ecran, sentimentele, emoțiile, trăirile personajului ei a impresionat telespectatorii. Cum a fost pentru actriță să redea acest episod deloc plăcut?

  A fost foarte greu. Sonia nu este un personaj ușor de jucat. Trece prin situații complicate, cum ar fi operația ei de cancer. Mi-a fost foarte greu să joc asta, mai ales că nu am știut nimic despre cancerul mamar și a trebuit să mă documentez într-un timp foarte scurt. Noi am filmat la spitalul Florence Nightingale, din Istanbul”, a mărturisit Michaela la ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel sâmbăta și duminica, de la ora 14.30.

  Actrița din serialul difuzat de Antena 1 a vorbit și despre faptul că, pentu unii, personajul ei pare a avea probleme psihice:

  Personajul meu are o capacitate de disimulare foarte mare.  Sonia este o persoană care nu arată în totalitate ce simte. Ea a trecut prin anumite situații care o fac să fie așa. Fiecare acțiune a Soniei este explicată... mai târziu. Ar putea spune cineva că Sonia este o femeie nebună. De fapt, așa este ea, așa știe ea să iubească. Orgoliul ei o face să se zbată între anumite situații, pentru că este o fire orgolioasă”.

  COMENTARII

  Medeea Marinescu, actrița din "Maria, Mirabela": ”Noi jucam la cadru cu niște animăluțe din plastilină”

  acum 9 ore

   Medeea Marinescu, actrița care a fost una dintre protagonistele din celebrul film "Maria, Mirabela", a dezvăluit, la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel, câteva lucruri din culisele realizării acestei pelicule în care actorii au ca parteneri...

  „Regina Maria a fost unul dintre cei mai importanți oameni politici ai României”, spune Constantin Bălăceanu Stolnici la „CulTOUR”

  acum 10 ore

  Apreciatul academician Constantin Bălăceanu Stolnici, istoricul Macrina Oproiu, criticul de film Irina Margareta Nistor sunt cei care ne spun povestea vieții celei mai iubite dintre reginele României la ”CulTOUR”, emisiune difuzată de postul Happy Channel zilnic, de la ora 17.30 (în reluare, de la ora 23.00).

  Irina Margareta Nistor a mărturisit la ”CulTOUR” că voia să se facă... poștaș sau florăreasă

  acum 1 zile

  La emisiunea ”CulTOUR”, vă prezentăm portretul Irinei Margareta Nistor. 61 de întrebări pentru apreciatul critic de film.

  Ediție specială, despre fascinanta poveste a Reginei Maria, la emisiunea “CulTOUR”

  acum 1 zile

  Happy Channel oferă publicului său, la “CulTOUR”, o ediție specială despre una dintre cele mai importante personalități din istoria României, Regina Maria. Luni și marți, de la ora 17.30, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman invită telespectatorii să descopere povestea fascinantă a celei care a fost considerată cea mai frumoasă regină din Europa.

  Medeea Marinescu, actrița care a jucat în "Maria, Mirabela": "Nu am învățat nicio replică"

  acum 1 zile

  Invitată la emisiunea ”CulTOUR” (dufuzată de postul Happy Channel, zilnic, de la ora 17.30), actrița Medeea Marinescu a mărturisit că și acum este chemată la emisiuni în care să vorbească despre acest film.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »