• MIERCURI, 23 MAI 2018

  Bogdan Albulescu a ”dezertat” de la Facultatea de Drept pentru a se face actor

  Acctorul Bogdan Albulescu este invitatul Irinei Margareta Nistor la „CineCOOL”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul de televiziune Happy Channel.

  Primul contact cu lumea cinematografică pentru Bogdan Albulescu a fost în copilărie, când a mers la un film cu arte marțiale: 

  ”Prima oară la cinematograf m-a dus mama. Am fost la cinema, la Ploiești, la un film chinezesc, cu arte marțiale”, și-a amintit actorul.

  Visul său cel mare nu a fost acela de a se face actor, ci... avocat.

  Eu am mai făcut Facultatea de Drept, pe care nu am terminat-o. Am dezertat, la timp, se pare. Și am trecut în tabăra artiștilor. Tata mi-a zis că dacă termin facultatea, voi fi un avocat bun”.

  De de a renunțat la Drept? Ei bine, din iubire... Avea o iubită, la vremea respectivă, care era la Actorie. Datorită ei a cunoscut lumea artistică și a ajuns la concluzia că avocatura nu i se potrivea.

  În liceu, mărturisește Bogdan la ”CineCOOL”, a mers la concursuri de poezii, unde a și fost premieat, chiar pentru versuri scrise de el. Tot în liceu, a mers și la un cerc de teatru.

  Descoperiți-l pe Bogdan Albulescu în interviul de mai jos.

  COMENTARII

  Astăzi, la “CulTOUR”, ediție specială despre pianista Mihaela Ursuleasa: “Putea face orice. Era un miracol viu”

  acum 11 ore

   Ediția “CulTOUR”, pe care Happy Channel o va difuza miercuri (19 septembrie), de la ora 17.30, aduce în fața publicului povestea uneia dintre cele mai talentate artiste autohtone, Mihaela Ursuleasa. Telespectatorii vor putea astfel să descopere mai multe lucruri despre...

  La ”CulTOUR”, despre pasiunile Reginei Maria: pictura, costumul popular românesc, scrisul și grădinile cu flori

  acum 18 ore

  La emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30, putem afla care au fost hobby-urile celei mai iubite Regine a țării noastre. Istoricul Macrina Oproiu vorbește despre pasiunile Reginei.

  Medeea Marinescu, actrița din "Maria, Mirabela": ”Noi jucam la cadru cu niște animăluțe din plastilină”

  acum 1 zile

   Medeea Marinescu, actrița care a fost una dintre protagonistele din celebrul film "Maria, Mirabela", a dezvăluit, la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel, câteva lucruri din culisele realizării acestei pelicule în care actorii au ca parteneri...

  „Regina Maria a fost unul dintre cei mai importanți oameni politici ai României”, spune Constantin Bălăceanu Stolnici la „CulTOUR”

  acum 1 zile

  Apreciatul academician Constantin Bălăceanu Stolnici, istoricul Macrina Oproiu, criticul de film Irina Margareta Nistor sunt cei care ne spun povestea vieții celei mai iubite dintre reginele României la ”CulTOUR”, emisiune difuzată de postul Happy Channel zilnic, de la ora 17.30 (în reluare, de la ora 23.00).

  Irina Margareta Nistor a mărturisit la ”CulTOUR” că voia să se facă... poștaș sau florăreasă

  acum 2 zile

  La emisiunea ”CulTOUR”, vă prezentăm portretul Irinei Margareta Nistor. 61 de întrebări pentru apreciatul critic de film.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »