MARTI, 29 IANUARIE 2019

„Când văd oameni răi în jurul meu, mă ascund”, mărturisește Silviu Mircescu, la emisiunea ”CulTOUR”

Dacă în prima parte a interviului de 61 de întrebări, Silviu Mircescu ne-a vorbit, printre altele, despre pasiunile sale, despre carieră, în partea a doua aflăm lucruri inedite de la actorul care îl interpretează pe Mirciulică în serialul ”O grămadă de caramele”.

- Ce amintire frumoasă din copilărie ai?

-  Când eram copil, mergeam cu bunicul meu la pescuit. Avea o bicicletă pe care, mai tîrziu, mi-a dat-o mie și am făcut-o praf. Mergeam la pescuit, într-o zi, eu eram pe portbagaj, cu undițele, cu tot ce trebuie. La un moment dat, bunicul dădea la pedale și a simțit că bicicleta era mai ușoară. Eu nu mai eram pe bicicletă. Căzusem. Stăteam acolo și mă uitam cum se îndepărta, dar nu plângeam. Și el mă întreabă: ”Ce faci?”. ”Ce să fac? Stăteam și mă uitam la tine cum te îndepărtai”. Nu eram genul de copil care să plângă sau să se panicheze. E o amintire foarte plăcută. Am făcut foarte multe prostii în copilărie.

- Care e cel mai bun lucru pe care l-ai moștenit de la părinții tăi?

- Seriozitatea.

- Cu cine vorbești cel mai mult la telefon?

- Cu mama. O sun diminața 1-2 minute când plec la repetiții și o mai sun seara sau a doua zi. Ea trebuie să știe ce fac și unde mă duc, că așa sunt mamele.

- Ce te nervează cel mai tare la o persoană?

- Superficialitatea. 

- Ce te sperie cel mai tare?

- Răutatea oamenilor mă sperie cel mai tare. Și când văd oameni răi în jurul meu, mă ascund, că știu să mă ascund să mă îndepărtez foarte foarte repede. Imediat mă bag în carcasă.

- Cum reacționezi la critici?

- Sunt o persoană foarte deschisă la critici.

Urmăriți interviul integral cu actorul Silviu Mircescu în clipul alăturat.

COMENTARII

Edward Sanda a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că ar vrea să retrăiască ziua în care s-a îndrăgostit prima oară

acum 23 ore

Edward Sanda a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că peste tot pe unde a călătorit în lume a avut parte numai de întâmplări frumoase.

Edward Sanda, la ”CulTOUR”: ”Am o soră mai mică cu 20 de ani decât mine”

acum 1 zile

Edward Sanda, interpretul piesei ”Doar pe a ta”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri de Happy Channel, de la ora 17.30.

La ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor vă prezintă un scurt-metraj de excepție cu Victor Rebengiuc: ”Tuns, ras, frezat”

acum 1 zile

 Nu știți la ce film să mergeți la cinema? Irina Margareta Nistor vă prezintă, în ediția de azi a emisiunii ”CulTOUR”, două filme. Unul de văzut și unul pe care... să îl ocoliți. Care sunt acestea, aflați azi, de la 17.30, la Happy Channel, la emisiunea...

”Credeam că e o meserie mișto”, a mărturisit Conrad Mericoffer la ”CulTOUR” despre meseria pe care visa să o aibă

acum 1 zile

Conrad Mericoffer a răspuns ”prezent” invitației de a răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30. Actorul din serialul ”Fructul oprit” a mărturisit că...

Azi, Edward Sanda vine la ”CulTOUR” să răspundă celor 61 de întrebări: ”Tot ce mi-am dorit și am visat atâția ani, s-a îndeplinit acum”

acum 2 zile

Ce răspunde artistul la cele 61 de întrebări, aflați în ediția de astăzi a emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »