VINERI, 07 FEBRUARIE 2020

”Cântam pe masă, la coada măturii”, a povestit Bella Santiago la ”CulTOUR”

Bella Santiago, câștigătoarea ediției din 2018 a emisiunii ”X Factor”, a primit provocarea celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. Ce a răspuns talentata cântăreață întrebărilor noastre? Iată câteva dintre ele:

- Ce răspundeai, în copilărie, la întrebarea ”Ce vrei să te faci când vei fi mare”?

- Prima oară, spuneam că vreau să mă fac profesoară. Apoi, am zis că vreau să fiu președinte, să ajut oamenii, să le fac casă… După aceea am zis că vreau să fiu cântăreață. Mama îmi povestea că, la 3 ani, cântam pe masă, la coada măturii. Masa era scena. Mama mi-a spus că o să fiu cântăreață, că aveam voce. Când eram la școală, cântam în pauze și m-a auzit profesoara, care mi-a spus că aveam voce. Mătușa mea m-a dus la cursuri de canto.

- Ce te face să râzi cu lacrimi?

- Soțul meu. El tot timpul face ceva să mă facă să râd.

- Există ceva ce te-ar face să nu mai vrei să vorbești cu o persoană?

- Nu neapărat să nu mai vorbesc, dar să păstrez o distanță, pentru că nu vreau să simtă omul.

- Cine crezi că te cunoaște cel mai bine?

- Mama!

Interviul integral îl puteți urmări în clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 99 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 110 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 113 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 117 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 119 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »