MARTI, 19 IUNIE 2018

Care a fost cea mai grea secvență pentru Ana Crețu, alias Cami, din Fructul Oprit

La ”PoveștiCOOL”, Cristina Ciobănașu și Ana Crețu au povestit despre iubire, despre culisele filmărilor la serialul „Fructul Oprit”, în care joacă amândouă.  La emisiunea difuzată de postul Happy Channel în fiecaere sâmbătă și duminică, de la ora 14.30, Ana a vorbit despre sentimentele pe care personajul ei, Cami, le are pentru Ioan (Vlad Gherman).

Nu pot să spun că a uitat povestea cu Ioan și nu cred că o va uita vreodată. E prima ei iubire și asta rămâne destul de mult cu  noi, în viață. Dar, devine o iubire mai matură. Începe să înțeleagă că îl poate ajuta mai mult decât ca o iubită”.

Cea mai grea secvență pentru Ana Crețu, spune actrița este cea cu Ioan (interprtat de Vlad Gherman), în care Cami pleacă de acasă din cauza lui și îi spune că îl iubește.

A fost o secvență destul de emoționantă, mai ales că în viață mi s-a întâmplat ceva asemănător. Mi s-a întâmplat să am o dragoste neîmpărtășită”.

De la personajul ei, Cami, actrița spune că a învățat că e mai bine să rămâi sincer. Ce alte mărturisiri face Ana în interviul pentru emisiunea ”PoveștiCOOL”, aflați din clipul de  mai jos.

COMENTARII

”Cântam pe masă, la coada măturii”, a povestit Bella Santiago la ”CulTOUR”

acum 12 zile

Bella Santiago, câștigătoarea ediției din 2018 a emisiunii ”X Factor”, a primit provocarea celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Când vrei mai multe, ai și mai multe probleme, este de părere Bella Santiago

acum 13 zile

Bella Santiago, câștigătoarea ediției din 2018 a emisiunii ”X Factor”, a intrat în jocul emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns întrebărilor rubricii ”Ce-ai alege?”.

”Nevastă-mea mă cunoaște cel mai bine”, a mărturisit Cristian Șimonca, aka Blogul lui Otravă

acum 13 zile

Cristian Șimonca a început să scrie pe site-ul său, Blogu lu' Otravă, în 2006. Însă, omul din spatele tastaturii este pasionat de teatru. Despre el, despre pasiunile sale, aflați chiar de la Cristian, din interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Nu ai cum să fii plăcut de toată lumea”, spune Cristian Şimonca, creatorul Blogului lui Otravă

acum 13 zile

Cristian Şimonca, creatorul Blogului lui Otravă, a fost invitatul emisiunii CulTour de la Happy Channel și a intrat în jocul nostru: ”Ce-ai alege?”

Cum e cu gelozia în cuplul Criss-Vlad? Criss are un motiv de gelozie, Vlad zice că are 20!

acum 14 zile

În luna iubirii, în luna în care sărbătorim Dragobetele și Sfântul Valentin, echipa Happy Channel a pregătit o ediție specială a emisiunii ”CulTOUR”, o edițe dedicată celui mai frumos cuplu: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »