• MIERCURI, 07 NOIEMBRIE 2018

  Care este primul pas pentru o carieră de parfumier? Află la ”CulTOUR”, de la Philippe Clermont, într-un interviu exclusiv

  Opt dintre cele mai influente nume din parfumeria de nișă din Europa au stabilit tendințele din acest domeniu. Echipa Happy Channel a fost prezentă la această întâlnire, CREATORS TALK PERFUMES: 2019, și a aflat o serie de secrete din lumea... parfumată.

  Emisiunea “CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, aduce în fața publicului un interviu cu Philippe Clermont, fondatorul casei de parfumuri de nişă Ateliers des Ors. El ne-a dezvăluit o serie de lucruri  din culisele parfumeriei, secrete care stau la baza miresmelor îmbietoare.

  Am folosit odată ca sursă de inspirație lunga experiență pe care am avut-o cu tutunul, iar pentru noua colecție am pornit de la ideea de a complimenta capodoperele artei, muzică și pictură, printr-o interpretare olfactivă”, a povestit  Philippe Clermont la ”CulTOUR” emisiune difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în rleuare, de la 23.00).

  COMENTARII

  Virginia Rogin, mărturisiri neașteptate la “CulTOUR”. Își dorea să devină călugăriță

  acum 44 minute

  Talentată și iubită de publicul român, actrița Virginia Rogin este invitata emisiunii “CulTOUR”, care se va difuza la Happy Channel, miercuri, 23 ianuarie, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00) .

  Mihai Sandu a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că îl... ucide hitul său, ”Mă ucide ea”

  acum 1 ore

   Solistul Mihai Sandu, autorul hitului ”Mă ucide ea”, a venit la ”CulTOUR” să răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, difuzată zilnic de Happy Channel, de la 17.30 (în reluare, de la 23.00)....

  ”Mi-am dat seama cât de plictisitoare este lumea noastră”, a mărturisit Mihail, la ”CulTOUR”

  acum 8 ore

  Mihail Sandu, cel care a făcut furori cu piesa ”Mă ucide ea”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTour”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată la Happy Channel în fiecare zi, de la 17.30 (în reluare, de la ora 23.00).

  AZI, la ”CulTOUR”, Mihail răspunde celor 61 de întrebări: ”E doar o perioadă hormonală. Totul o să fie bine”

  acum 1 zile

  De la ora 17.30, fiți cu ochii pe Happy Channel pentru a afla ce răspunde Mihail celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

  ”CulTOUR”, astăzi, de la ora 17.30, la Happy Channel

  acum 4 zile

   În ediția de astăzi, vineri, 18 ianuarie, la emisiunea ” CulTOUR ”, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman vă invită să urmăriți un interviu cu liderul uneia dintre cele mai iubite trupe de artiști de peste Prut. De la ora 17.30, la Happy Channel, Criss și...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »