VINERI, 28 DECEMBRIE 2018

Care sunt superstițiile de Revelion de la care Doinița Oancea nu se abate. Iată unde se țin banii ca să vă meargă bine tot anul

Doinița Oancea, pe care o puteți urmări în serialul ”Fructul Oprit” în rolul Tanței, a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel.

Fetelor, să aveți ceva roșu, lenjerie intimă. Să aveți bani: în sutien sau, în pantofi, să călcați pe bani, tot anul ce vine să vă meargă bine! Mai am lista cu tot ce am făcut anul trecut și cu tot ce urmează să fac în anul următor. Scriu toate realizările din anul ce a trecut și mai scriu ce aș vrea în anul viitor. Nu știu dacă mi se va întâmpla, pentru că sunt tot timpul împrăștiată și pierd tot timpul listele. Nu știu ce fac cu ele... ”, a mărturisit Doinița Oancea la ”CulTOUR”, emisiune prezentată de Criss și Vlad și difuzată de Happy Channel.

Ce își propune să treacă pe lista pentru anul 2019?

În primul rând, prima piesă de teatru în care voi juca, în cei 11 ani de când sunt actriță. ”Marea rușine”, de Alina Șerban. E o mare realizare pentru mine acest proiect”.

Ce mai are pe llistă și ce nu a reușit să bifeze din lista pentru 2018, aflați din clipul de mai jos.

COMENTARII

”Nu ar fi bine să citești gândurile oamenilor, pentru că te-ar putea răni”, a spus Denis Ștefan la CulTOUR

acum 2 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00, a povestit cum a făcut trecerea de la modeling la actorie, cu ajutorul mentorilor săi, Dan Pița și Valeriu Andriuță.

Daniel Buzdugan explică de ce îi place să se plimbe cu bicicleta și cu câinele

acum 3 zile

Daniel Buzdugan, specialistul în farse la radio, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii "CulTOUR", emisiune difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu & Vlad Gherman.

”Am fost foarte bolnav și era chiar să mor ”, a dezvăluit Denis Ștefan la emisiunea ”CulTOUR”

acum 3 zile

Înconjurat de caii săi de la Arcadia Horse Club, Denis Ștefan a răspuns provocării celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. El a mărturisit că a ales drumul actoriei abia după vârsta de 20 de ani asta deși i se spunea încă de pe vremea când era elev în clasa a treia că are talent.

Cu lacrimi în ochi, la Happy Channel, Cosmin Seleși a vorbit despre suferințele copiilor

acum 5 zile

Cu lacrimi în ochi, Cosmin Seleși a vorbit la Happy Channel despre unul dintre lucrurile pe care le consideră nedrepte, atunci când vine vorba de copii.

”Făceam tot felul de manțocării”, a mărturisit Cosmin Seleși la Happy Channel

acum 5 zile

Ce îl dezamăgește, ce își dorește, ce fel de tată spune că este, ce îi lipsește, dar și alte povești minunate, aflați din interviul acordat de Cosmin Seleși postului Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »