VINERI, 28 DECEMBRIE 2018

Care sunt superstițiile de Revelion de la care Doinița Oancea nu se abate. Iată unde se țin banii ca să vă meargă bine tot anul

Doinița Oancea, pe care o puteți urmări în serialul ”Fructul Oprit” în rolul Tanței, a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel.

Fetelor, să aveți ceva roșu, lenjerie intimă. Să aveți bani: în sutien sau, în pantofi, să călcați pe bani, tot anul ce vine să vă meargă bine! Mai am lista cu tot ce am făcut anul trecut și cu tot ce urmează să fac în anul următor. Scriu toate realizările din anul ce a trecut și mai scriu ce aș vrea în anul viitor. Nu știu dacă mi se va întâmpla, pentru că sunt tot timpul împrăștiată și pierd tot timpul listele. Nu știu ce fac cu ele... ”, a mărturisit Doinița Oancea la ”CulTOUR”, emisiune prezentată de Criss și Vlad și difuzată de Happy Channel.

Ce își propune să treacă pe lista pentru anul 2019?

În primul rând, prima piesă de teatru în care voi juca, în cei 11 ani de când sunt actriță. ”Marea rușine”, de Alina Șerban. E o mare realizare pentru mine acest proiect”.

Ce mai are pe llistă și ce nu a reușit să bifeze din lista pentru 2018, aflați din clipul de mai jos.

COMENTARII

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, la ”CulTOUR”: ”De obicei, eu plâng și din nimic. Am plâns ultima oară la «Spiderman»”

acum 3 zile

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, 61 de răspunsuri minunate. Nicole a intrat în jocul nostru și a răspuns provocării emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30, la Happy Channel.

Ioana Ginghină a spus, la Happy Channel, care a fost cea mai grea decizie din viața sa: ”A fost cumplit”

acum 3 zile

Ca o carte deschisă, actrița din serialul ”O grămadă de caramele”, a povestit despre lucrurile frumoase, dar și despre cele mai puțin plăcute.

Ioana Ginghină, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Trebuie să acorzi timp oameilor importanți din viața ta”

acum 4 zile

Ioana Ginghină, alias Geanina din serialul ”O grămadă de caramele”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30.

Oana Zăvoranu, mărturisire la emisiunea ”CulTOUR”:”Nu-mi încarc memoria cu ce nu mă interesează”

acum 5 zile

Oana Zăvoranu ne-a povestit despre motanul ei, Marty, despre dorința de a retrăi relația cu mama ei, dar în alte condiții, care este cartea ei preferată, despre toate acestea, dar și despre multe altele, Oana a vorbit la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Oana Zăvoranu, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Îmi place foarte mult să mă uit la documentare inteligente”

acum 5 zile

Oana Zăvoranu a primit provocarea emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns celor 61 de întrebări. Un altfel de interviu pentru Oana, la Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »