• VINERI, 28 DECEMBRIE 2018

  Care sunt superstițiile de Revelion de la care Doinița Oancea nu se abate. Iată unde se țin banii ca să vă meargă bine tot anul

  Doinița Oancea, pe care o puteți urmări în serialul ”Fructul Oprit” în rolul Tanței, a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel.

  Fetelor, să aveți ceva roșu, lenjerie intimă. Să aveți bani: în sutien sau, în pantofi, să călcați pe bani, tot anul ce vine să vă meargă bine! Mai am lista cu tot ce am făcut anul trecut și cu tot ce urmează să fac în anul următor. Scriu toate realizările din anul ce a trecut și mai scriu ce aș vrea în anul viitor. Nu știu dacă mi se va întâmpla, pentru că sunt tot timpul împrăștiată și pierd tot timpul listele. Nu știu ce fac cu ele... ”, a mărturisit Doinița Oancea la ”CulTOUR”, emisiune prezentată de Criss și Vlad și difuzată de Happy Channel.

  Ce își propune să treacă pe lista pentru anul 2019?

  În primul rând, prima piesă de teatru în care voi juca, în cei 11 ani de când sunt actriță. ”Marea rușine”, de Alina Șerban. E o mare realizare pentru mine acest proiect”.

  Ce mai are pe llistă și ce nu a reușit să bifeze din lista pentru 2018, aflați din clipul de mai jos.

  COMENTARII

  Miercuri, la emisiunea ”CulTOUR”, de la 17.30, la Happy Channel

  acum 18 ore

   Ediția de miercuri, 16 ianuarie, a emisiunii ”CulTOUR” o aduce în fața telespectatorilor pe marea actriță Maia Morgenstern. De la ora 17.30, vă invităm să o decoperiți pe marea actriță, într-un interviu de excepție. ” Refuzam perspectiva că...

  Marți, 15 ianuarie, la emisiunea ”CulTOUR”

  acum 1 zile

  O nouă zi, o nouă întâlnire cu Cristina Ciobăbnașu și Vlad Gherman. Unde? Când? La ce oră? La postul de televiziune Happy Channel. Marți, 15 ianuarie. De la ora 17.30, la emisiunea ”CulTOUR”.

  ASTĂZI, la emisiunea ”CulTOUR”

  acum 1 zile

  Cristina Ciobăbașu și Vlad Gherman vă invită, astăzi, de la ora 17.30, la o nouă întâlnire cu emisiunea ”CulTOUR”. De la ora 17.30, la postul de televiziune Happy Channel.

  Happy-interviu cu actrița Cosmina Dobrotă, alias Katia din ”Fructul Oprit”

  acum 4 zile

  Cosmina Dobrotă, actrița care o interpretează pe Katia a acordat un interviu postului Happy Channel, în care a vorbit despre filmele la care a plâns, dar și despre cărțile pe care le-a citit.

  Povestea nespusă a lui Marian Râlea: ”Sunt un actor cu multă șansă”

  acum 8 zile

  Invitat de Irina Margareta Nistor la emisiunea ”CulTOUR”, actorul Marian Râlea a depănat amintiri.

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »