JOI, 29 NOIEMBRIE 2018

Carmen Rădulescu, declarație surprinzătoare la ”CulTOUR”: ”Mi-aș dori să fiu mai îndrăzneață”

 Carmen Rădulescu, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi și concurentă la ”Te cunosc de undeva!”, mărturisește că și-ar fi dorit și în continuare își dorește foarte mult să urce pe scenă în postura de actriță. Artista răspunde deschis în fața șirului de întrebări primite în cadrul emisiunii ”CulTOUR”, difuzată la Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Când eram mică, mi-aș fi dorit să fiu actriță. Îmi plăcea foarte mult ideea de a cocheta cu scena. O parte din dorință s-a împlinit, sunt pe scenă, dar nu ca actriță, sunt cântăreață. Și nu aș putea niciodată să renunț la muzică (...) Acum mi-aș dori să fiu mai îndrăzneață. Nu cu tupeu din ăla exagerat, dar să fiu mai înfiptă. Și asta îmi spun și în oglindă, dar degeaba” a mărturisit Carmen Rădulescu în cadrul emisiunii “CulTOUR”, de la

Happy Channel, unde a și dezvăluit faptul că este un mare fan al serialului ”Fructul Oprit”, de la Antena 1.

Care sunt cele mai dorințe ale artistei Carmen Rădulescu, ce nu ar face niciodată, care sunt obiceiurile ei și ce detestă cel mai tare pe lume, telespectatorii vor afla, astăzi, de la 17.30 (în reluare,d e la 23.00), la Happy Channel, în cadrul emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

COMENTARII

Randi, cel mai sincer interviu la emisiunea ”CulTOUR”: ”Nu cred că sunt ciudat”

acum 1 zile

Randi, invitatul emisiunii ”CulTOUR”, a avut parte de o prezentare pe măsură. Pe când filmau partea de introducere a emsiunii difuzate la Happy Channel, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au avut parte de un coleg ad-hoc de prezentare: Liviu Vârciu. Cum a ieșit filmarea? Aflați în clipul de mai jos.

Pepe, mesaj pentru fumători: ”Când îi văd că ies în frig, la minus 20 de grade...”

acum 2 zile

Pepe răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman

La emisiunea ”CulTOUR”, Pepe a spus care este regretul său

acum 2 zile

Pepe a acceptat provocarea ”CulTOUR” și răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30.

Două filme, unul bun și altul... mai puțin bun. Despre ele, la ”CulTOUR”, cu Irina Margareta Nistor

acum 3 zile

 Criticul de film Irina Margareta Nistor, a prezentat, la emisiunea ”CulTOUR”, două dintre peliculele ce rulează, în această perioadă în cinematografe. Două filme, unul bun și altul... mai puțin bun. La prima categorie, ”Drumul spre stele”, este...

Pepe vine, AZI, la ”CulTOUR”: „Nu mi-ar plăcea să trăiesc într-un univers închipuit”, mărturisește el

acum 3 zile

Pepe răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »