MARTI, 29 IANUARIE 2019

Carmen Simionescu, aka Karmen, a mărturisit la ”CulTOUR”: ”Mă stresez prea mult”

 Carmen Simionescu, aka Karmen, interpreta hit-ului „Lock My Hips”, a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că este o fire multe prea agitată. Motivul? Iată-l:

Să am răbdare, căci toate lucrurile se vor îndeplini, la un moment dat. Din dorința de a face cât mai mult, de a-mi îndeplini ACUM dorința aia și de a avea ACUM chestia aia, mă agit foarte tare, mă stresez foarte tare. Toate vin la un moment dat și trebuie să mă calmez”

Tânăra cântăreață mărturisește că părinții ei au avut și au un rol important în viața ei și în formarea ei ca om:

Cel mai mult în viață am învățat, în primul rând, de la tatăl și mama mea. Am parte și de oameni cu experiență, oameni maturi care au trecut prin multe și care mă ânvață ce să fac, cum să fac. Asta este foarte foarte important pentru mine”, a mai afirmat Karmen la „CulTOUR”, emisiune difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Ce o sperie, ce nu ar face niciodată, de ce spune Karmen că este important să citim, dar și multe altele, în clipul alăturat.

COMENTARII

Edward Sanda a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că ar vrea să retrăiască ziua în care s-a îndrăgostit prima oară

acum 23 ore

Edward Sanda a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că peste tot pe unde a călătorit în lume a avut parte numai de întâmplări frumoase.

Edward Sanda, la ”CulTOUR”: ”Am o soră mai mică cu 20 de ani decât mine”

acum 1 zile

Edward Sanda, interpretul piesei ”Doar pe a ta”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri de Happy Channel, de la ora 17.30.

La ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor vă prezintă un scurt-metraj de excepție cu Victor Rebengiuc: ”Tuns, ras, frezat”

acum 1 zile

 Nu știți la ce film să mergeți la cinema? Irina Margareta Nistor vă prezintă, în ediția de azi a emisiunii ”CulTOUR”, două filme. Unul de văzut și unul pe care... să îl ocoliți. Care sunt acestea, aflați azi, de la 17.30, la Happy Channel, la emisiunea...

”Credeam că e o meserie mișto”, a mărturisit Conrad Mericoffer la ”CulTOUR” despre meseria pe care visa să o aibă

acum 1 zile

Conrad Mericoffer a răspuns ”prezent” invitației de a răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30. Actorul din serialul ”Fructul oprit” a mărturisit că...

Azi, Edward Sanda vine la ”CulTOUR” să răspundă celor 61 de întrebări: ”Tot ce mi-am dorit și am visat atâția ani, s-a îndeplinit acum”

acum 2 zile

Ce răspunde artistul la cele 61 de întrebări, aflați în ediția de astăzi a emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »