MARTI, 29 IANUARIE 2019

Carmen Simionescu, aka Karmen, a mărturisit la ”CulTOUR”: ”Mă stresez prea mult”

 Carmen Simionescu, aka Karmen, interpreta hit-ului „Lock My Hips”, a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că este o fire multe prea agitată. Motivul? Iată-l:

Să am răbdare, căci toate lucrurile se vor îndeplini, la un moment dat. Din dorința de a face cât mai mult, de a-mi îndeplini ACUM dorința aia și de a avea ACUM chestia aia, mă agit foarte tare, mă stresez foarte tare. Toate vin la un moment dat și trebuie să mă calmez”

Tânăra cântăreață mărturisește că părinții ei au avut și au un rol important în viața ei și în formarea ei ca om:

Cel mai mult în viață am învățat, în primul rând, de la tatăl și mama mea. Am parte și de oameni cu experiență, oameni maturi care au trecut prin multe și care mă ânvață ce să fac, cum să fac. Asta este foarte foarte important pentru mine”, a mai afirmat Karmen la „CulTOUR”, emisiune difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Ce o sperie, ce nu ar face niciodată, de ce spune Karmen că este important să citim, dar și multe altele, în clipul alăturat.

COMENTARII

Andreea Marin, la ”CulTOUR”: ”Sunt oameni care nu pot trăi fără să bârfească”

acum 1 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, Andreea Marin a mărturisit că este dependentă de.. ”pupăcit” și că suferă teribil atunci când fiica sa nu este acasă. Ce filme îi plac, ce piesă de teatru recomandă, despre Dumnezeu, dar și despre greșeli, Andreea ne-a vorbit cu sinceritatea-i caracteristică.

Andreea Marin: ”Nu aș schimba nimic la viața mea. E nevoie să cazi”

acum 1 zile

Andreea Marin a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel. Iată, mai jos, câteva dintre răspunsurile oferite de realizatoare tv.

Nicole Cherry: ”Nu am regrete!”

acum 2 zile

”Nu am regrete, tocmai pentru că am făcut ceea ce am simțit și fac în continuare ceea ce îmi doresc”, este mărturisirea pe care Nicole Cherry a făcut-o în cadrul emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel.

Adina Buzatu visează să meargă, din nou, la facultate. În străinătate

acum 3 zile

Stilista Adina Buzatu are planuri mărețe. Despre ele a vorbit la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”.

Ioana Blaj, la CulTOUR: ”E cea mai tare experiență pe care eu am trăit-o vreodată!”

acum 3 zile

Ioana Blaj a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. Cum este Ioana, dincolo de camera de filmat, dincolo de micul ecran, aflați din acest interviu.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »