JOI, 09 IANUARIE 2020

Carmen Tănase, la CulTour: ”Îmi plac oamenii ciufuți, pentru că îi înțeleg”

 La emisiunea ”CulTOUR”, actrița Carmen Tănase a dezvăluit care sunt acele lucruri care nu-i plac la ea, că și-ar fi dorit să fi fost cântăreață de operă, dar și multe alte lucruri mai puțin știute despre viața sa.

- Cum arată iadul, pentru dumneavoastră?

- Uneori, cam cu e pe aici (pe pământ).

- Vă e mai greu, de obicei, să spuneți ”Te iubesc” sau ”Nu te iubesc”?

- Nu mă omor cu asta. Spun chiar atunci când este nevoie, când nu se mai poate și iese din mine. Nu cheltuiesc vorbele astea aiurea. Iar ”nu te iubesc” nu am spus niciodată, că nu văd de ce.

- Ce talent v-ați fi dorit să aveți?

- Mi-ar fi plăcut să fiu mai sportivă, mi-ar fi plăcut să fiu atletă, mi-ar fi plăcut să fiu cântăreață de operă, cred că aș fi fost o cântăreață faimoasă de operă. Sunt multe lucruri pe care mi le-aș fi dorit.

- Ce vă place cel mai mult la dumneavoastră și ce vă enervează cel mai tare?

- Nu-mi mai place nimic, acum. Când eram tânără, îmi plăcea. Sunt momente când sunt amuzantă, dar sunt și momente când sunt atât de ciufută... De aceea îmi și plac oamenii ciufuți, pentru că îi înțeleg. Câteodată sunt amuzantă. Nu-mi place că încă am probleme în a spune ”Nu”.

Interviul integral cu marea actriță Carmen Tănase, în clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 97 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 108 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 111 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 115 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 117 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »