• VINERI, 09 NOIEMBRIE 2018

  Carmen Tănase, la “CulTOUR”: “Întotdeauna când citeam, vedeam ce citesc, d-aia m-am și făcut actriță”

  Îi plăcea să citească și obișnuia  să proiecteze în mintea ei diverse imagini. Îndrăgita actriță Carmen Tănase a povestit, la “CulTOUR”, despre rolul esențial pe care l-a jucat lectura în alegerea profesiei sale. 

  Este o carte pe care am citit-o de multe ori. Este cartea care mi-a marcat adolescența, «Pânză de păianjen» de Cella Serghi. Aveam imagini. Întotdeauna când citeam, vedeam ce citesc, d-aia m-am și făcut actriță. Interpretam în capul meu toate rolurile din roman”, mărturisește îndrăgita actriță.

  Despre importanța lecturii  a vorbit și Petru Păun, actorul care îl interpretează pe Alex în “Fructul oprit”.

  “Citiți pentru că în felul acesta învățați să descoperiți lumea voastră interioară! Atunci când citești o carte, trăiești în tine, în mintea ta, în sufletul tău, lecturi care îți dau răspunsuri”,  spune Petru Păun la ”CulTOUR”, emisiunea prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.3 (în reluare, de la 23.00).

  COMENTARII

  Virginia Rogin, mărturisiri neașteptate la “CulTOUR”. Își dorea să devină călugăriță

  acum 38 minute

  Talentată și iubită de publicul român, actrița Virginia Rogin este invitata emisiunii “CulTOUR”, care se va difuza la Happy Channel, miercuri, 23 ianuarie, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00) .

  Mihai Sandu a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că îl... ucide hitul său, ”Mă ucide ea”

  acum 56 minute

   Solistul Mihai Sandu, autorul hitului ”Mă ucide ea”, a venit la ”CulTOUR” să răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, difuzată zilnic de Happy Channel, de la 17.30 (în reluare, de la 23.00)....

  ”Mi-am dat seama cât de plictisitoare este lumea noastră”, a mărturisit Mihail, la ”CulTOUR”

  acum 8 ore

  Mihail Sandu, cel care a făcut furori cu piesa ”Mă ucide ea”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTour”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată la Happy Channel în fiecare zi, de la 17.30 (în reluare, de la ora 23.00).

  AZI, la ”CulTOUR”, Mihail răspunde celor 61 de întrebări: ”E doar o perioadă hormonală. Totul o să fie bine”

  acum 1 zile

  De la ora 17.30, fiți cu ochii pe Happy Channel pentru a afla ce răspunde Mihail celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

  ”CulTOUR”, astăzi, de la ora 17.30, la Happy Channel

  acum 4 zile

   În ediția de astăzi, vineri, 18 ianuarie, la emisiunea ” CulTOUR ”, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman vă invită să urmăriți un interviu cu liderul uneia dintre cele mai iubite trupe de artiști de peste Prut. De la ora 17.30, la Happy Channel, Criss și...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »