JOI, 26 SEPTEMBRIE 2019

Carmen Tănase, la CulTour: ”Mă pricep să repar. Dau cu ciocanul, umblu cu șurubelnița”

Vă invităm să urmăriți un interviu absolut savuros, cu actrița Carmen Tănase, la emisiunea ”CulTour”. Printre altele, domnia sa ne-a mărturisit că este fericită atunci când oamenii dragi sunt bine, sunt sănătoși, că ”Zorba” este melodia care o face să se simtă bine și... dar, mai bine, cițiți interviul de mai jos:

- Ce vă face să râdeți cel mai tare?

- Prostiile. Glumele tâmpite... situațiile invers decât cele normale. Uneori, râd și când nu trebuie, când nu e de râs.

- Ce talente ascunse aveți?

- Mă pricep să repar chestii: dau cu ciocanul, umblu cu șurubelnița, rezolv prize... Am reparat centrala, bat cuie, pot să și confecționez, de exemplu: am făcut un scăunel.

- Despre ce ați putea spune că e cea mai mare realizare de până acum?

- Fii-miu!

- Ce vă calmează atunci când sunteți nervoasă, agitată?

- Animăluțele mele. Deși, calmat, e mult spus, pentru că ei tot timpul fac câte o prostie, dar îmi dau o stare interioară de bine.

- Care e personajul SF preferat?

- E.T.

Care este filmulețul viral care a amuzat-o cel mai mult în ultima perioadă, cum a reparat o priză, în copilărie, dar și mai multe, în clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 50 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 61 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 64 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 68 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 70 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »