VINERI, 02 IUNIE 2017

Câștigă acum o excursie la Londra la concertul susținut de Celine Dion. Criss și Vlad îți arată pașii pe care să îi urmezi

Criss și Vlad vă provoacă să redescoperiți lucrurile care vă fac să zâmbiți, locurile de poveste sau oamenii dragi din inimile voastre.

Campania “Arată-mi ce iubești” se desfășoară până pe 11 iunie şi își propune să îi determine pe oameni să fotografieze , printr-un șablon în formă de inimă, lucrurile pe care le iubesc.

Inima este disponibilă online, prin intermediul aplicației “Arată-mi ce iubești”, care poate fi descărcată din App Store și Google Play, dar și în format fizic, sub forma unei rame foto, disponibilă împreună cu Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor și Revista Șapte Seri , dar și în cadrul unor activități outdoor. E simplu! Faci poza, o postezi pe Facebook cu hashtagul #aratamiceiubesti și ai grijă să o faci publică.

Intră și tu în concurs și poți câștiga o mulțime de premii: aparate foto oferite săptămânal și marele premiu, o excursie la Londra, la concertul excepțional susținut de Celine Dion pe O2 Arena.

COMENTARII

”Nu ar fi bine să citești gândurile oamenilor, pentru că te-ar putea răni”, a spus Denis Ștefan la CulTOUR

acum 10 ore

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00, a povestit cum a făcut trecerea de la modeling la actorie, cu ajutorul mentorilor săi, Dan Pița și Valeriu Andriuță.

Daniel Buzdugan explică de ce îi place să se plimbe cu bicicleta și cu câinele

acum 1 zile

Daniel Buzdugan, specialistul în farse la radio, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii "CulTOUR", emisiune difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu & Vlad Gherman.

”Am fost foarte bolnav și era chiar să mor ”, a dezvăluit Denis Ștefan la emisiunea ”CulTOUR”

acum 1 zile

Înconjurat de caii săi de la Arcadia Horse Club, Denis Ștefan a răspuns provocării celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. El a mărturisit că a ales drumul actoriei abia după vârsta de 20 de ani asta deși i se spunea încă de pe vremea când era elev în clasa a treia că are talent.

Cu lacrimi în ochi, la Happy Channel, Cosmin Seleși a vorbit despre suferințele copiilor

acum 3 zile

Cu lacrimi în ochi, Cosmin Seleși a vorbit la Happy Channel despre unul dintre lucrurile pe care le consideră nedrepte, atunci când vine vorba de copii.

”Făceam tot felul de manțocării”, a mărturisit Cosmin Seleși la Happy Channel

acum 3 zile

Ce îl dezamăgește, ce își dorește, ce fel de tată spune că este, ce îi lipsește, dar și alte povești minunate, aflați din interviul acordat de Cosmin Seleși postului Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »