MARTI, 16 APRILIE 2019

Ce să faci cu copiii în duminica Floriilor (pe rit ortodox)? Irina Margareta Nistor are o sugestie

Pentru duminica Paștelui Catolic, sau duminica Floriilor, pentru ortodocși, Irina Margareta Nistor are o invitație la spectacol. La un musical pentru copii, dar și, de ce nu, pentru părinți. Despre ce spectacol este vorba, aflați chiar de la realizatoarea acestuia, Liliana Ștefan, invitată la emisiunea ”CulTOUR”.

E cu veselie, cântare, actorie, culoare, ritm... Este primul scenariu pe care l-am scris. Am integrat o selecție de cântece din colecția «Cutiuța muzicală». Este un spectacol interactiv, pentru că în mare parte, noi interacționăm cu copiii, cu părinții”, a mărturisit Liliana Ștefan, la Happy Channel.

„Secretul Pălăriei Fermecate” este un spectacol adresat copiilor cu vârste între 2 și 10 ani și are personaje precum doi șoricei (unul, rocker, unul iubitor de muzică latino), două broscuțe, Grațiela - o morăriță grațioasă, Tomi – un băiețel inocent și curios, Cocuța – o găinușă cochetă sau Rufus – un cocoș impunător.

Despre acest spectacol aflați mai multe din clipul alăturat.

COMENTARII

Vrea să fie Moș Crăciun. La ”CulTOUR”, actorul Alexandru Ion a spus ce reguli ar stabili la capitolul cadouri

acum 7 ore

Varianta ”Crăciunistică” a provocării ”Ce-ai alege” a ajuns și la actorul Alexandru Ion, din serialul ”Sacrificiul”. Ce a răspuns el întrebărilor emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, aflați din interviul alăturat.

Ce preferă Cristina Ciobănașu să facă iarna: bătaie cu bulgări sau îngerași în zăpadă?

acum 1 zile

”Ce-ai alege”, în varianta ”Crăciunistică”, a fost provocarea Happy Channel pe care a primit-o Cristina Ciobănașu. Care sunt variantele alese de ea, aflați din interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”.

Randi a povestit, la Happy Channel, ce gest a făcut Fuego pentru el și l-a impresionat plăcut

acum 1 zile

Andrei Ropca, sau Randi, pe numele său de scenă, a răspuns provocării ”CulTOUR”, ediția de Sărbătoare. În cadrul jocului ”Ce-ai alege”, el ne-a dezvăluit care sunt preparatele sale preparate specifice Crăciunului, dar și despre obiceiurile sale din această perioadă.

”Acum pot spune că am făcut”, a mărturisit, cu mândrie, Cristina Ciobănașu la Happy Channel

acum 1 zile

Provocarea ”Am sau n-am”, cu întrebări ”Crăciunești”, a ajuns și la Cristina Ciobănașu. Ce a făcut și ce nu, aflați din interviul acordtar de Criss emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de a ora 16.00.

Goana după cadourile de Crăciun. Cristina Ciobănașu a povestit, la ”CulOTUR”, cum se pregătește pentru această perioadă

acum 2 zile

Crăciun, brad, zăpadă, cadouri, bucate speciale, povești – despre toate acestea, Cristina Ciobănașu a povestit la emisiunea „CulTOUR”, în cadrul interviului de 61 de întrebări ”Crăciunești”.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »