MARTI, 16 APRILIE 2019

Ce să faci cu copiii în duminica Floriilor (pe rit ortodox)? Irina Margareta Nistor are o sugestie

Pentru duminica Paștelui Catolic, sau duminica Floriilor, pentru ortodocși, Irina Margareta Nistor are o invitație la spectacol. La un musical pentru copii, dar și, de ce nu, pentru părinți. Despre ce spectacol este vorba, aflați chiar de la realizatoarea acestuia, Liliana Ștefan, invitată la emisiunea ”CulTOUR”.

E cu veselie, cântare, actorie, culoare, ritm... Este primul scenariu pe care l-am scris. Am integrat o selecție de cântece din colecția «Cutiuța muzicală». Este un spectacol interactiv, pentru că în mare parte, noi interacționăm cu copiii, cu părinții”, a mărturisit Liliana Ștefan, la Happy Channel.

„Secretul Pălăriei Fermecate” este un spectacol adresat copiilor cu vârste între 2 și 10 ani și are personaje precum doi șoricei (unul, rocker, unul iubitor de muzică latino), două broscuțe, Grațiela - o morăriță grațioasă, Tomi – un băiețel inocent și curios, Cocuța – o găinușă cochetă sau Rufus – un cocoș impunător.

Despre acest spectacol aflați mai multe din clipul alăturat.

COMENTARII

”La 14 ani, spălam parbrizele mașinilor”, a mărturisit Adina Buzatu la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel

acum 2 ore

Adina Buzatu, stilist specializat în vestimentația masculină, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Cu un milion de dolari pe cap, Flick Domnul Rimă ar duce grja... ANAF-ului

acum 21 ore

Sebastian Andrei Filcea (alias Flick Domnul Rimă) s-a lăsat ”interogat” de reporterul emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns celor 61 de întrebări. Iată, mai jos, o mică parte dintre întrebările noastre și răspunsurile oferite de Domnul Rimă.

La ”CulTOUR”, despre filmele de văzut și de... ocolit. LETO (O vară rock'n'roll) și Blestemul femeii care plânge

acum 1 zile

La pastila de cinematografie a emisiunii ”CulTOUR”, criticul de film Irina Margareta Naistor vorbește despre peliculele ”LETO (O vară rock'n'roll)” și ”Blestemul femeii care plânge” (”The Curse of La Llorona”).

Marian Drăgulescu visează la rolul de președinte: ”Să văd cum este, cum funcționează lucrurile”

acum 3 zile

Marian Drăgulescu a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Primul sport practicat de Marian Drăgulescu nu a fost gimnastica! El a vrut să devină... karatist

acum 3 zile

La 37 de ani, Marian Drăgulescu este cel mai mare gimnast român în activitate, cu un palmares de invidiat: trei medalii olimpice, opt titluri mondiale și 10 europene.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »