MARTI, 16 APRILIE 2019

Ce să faci cu copiii în duminica Floriilor (pe rit ortodox)? Irina Margareta Nistor are o sugestie

Pentru duminica Paștelui Catolic, sau duminica Floriilor, pentru ortodocși, Irina Margareta Nistor are o invitație la spectacol. La un musical pentru copii, dar și, de ce nu, pentru părinți. Despre ce spectacol este vorba, aflați chiar de la realizatoarea acestuia, Liliana Ștefan, invitată la emisiunea ”CulTOUR”.

E cu veselie, cântare, actorie, culoare, ritm... Este primul scenariu pe care l-am scris. Am integrat o selecție de cântece din colecția «Cutiuța muzicală». Este un spectacol interactiv, pentru că în mare parte, noi interacționăm cu copiii, cu părinții”, a mărturisit Liliana Ștefan, la Happy Channel.

„Secretul Pălăriei Fermecate” este un spectacol adresat copiilor cu vârste între 2 și 10 ani și are personaje precum doi șoricei (unul, rocker, unul iubitor de muzică latino), două broscuțe, Grațiela - o morăriță grațioasă, Tomi – un băiețel inocent și curios, Cocuța – o găinușă cochetă sau Rufus – un cocoș impunător.

Despre acest spectacol aflați mai multe din clipul alăturat.

COMENTARII

Un film de ocolit și un altul de văzut. Iată recomandările Irinei Margareta Nistor

acum 13 ore

În această ediție de ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor prezintă două filme: ”Cu ce ți-am mai greșit, Doamne?” și ”Alita”.

”Nu cred că aș vrea să trăiesc să văd asta”, a recunoscut actorul Denis Ștefan la emisiunea ”CulTOUR”

acum 16 ore

tvhappy.ro prezintă patru dintre mărturisirile făcute de actorul Denis Ștefan, la emsiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00.

Asta este minciuna pe care Daniel Buzdugan o spune cel mai des

acum 20 ore

Provocarea celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, l-a făcut pe Daniel Buzdugan să se deschidă precum o carte în fața telespectatorilor postului Happy Channel.

”Știu că voi face și greșeli... e cea mai grea meserie”, a spus Dana Rogoz, la Happy Channel

acum 1 zile

61 de intrebari pentru Dana Rogoz, la emisiunea ”CulTOUR”.

”Nu ar fi bine să citești gândurile oamenilor, pentru că te-ar putea răni”, a spus Denis Ștefan la CulTOUR

acum 4 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00, a povestit cum a făcut trecerea de la modeling la actorie, cu ajutorul mentorilor săi, Dan Pița și Valeriu Andriuță.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »