MIERCURI, 30 OCTOMBRIE 2019

Cezar Ouatu a mărturisit la ”CulTOUR”: ”Experiența aceea m-a călit!”

 Cezar Ouatu s-a născut într-o familie de muzicieni, fiind fiul flautistului Florin Ouatu, de la Filarmonica din Ploiești și fost profesor la Universitatea Mozarteum, din Salzburg, Austria. Cezar a absolvit cu notă maximă secția de canto clasic a Conservatorului „Giuseppe Verdi”, din Milano, unde fusese admis în 2001. A debutat ca interpret profesionist pe scena Teatrului „La Fenice”, din Veneția, a cântat pe cele mai importante scene din lume și a obținut numeroase distincții la concursuri de canto. Cezar Oatu, sau ”The Voice”, cum i se mai spune, a acordat un amplu interviu emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată la Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00.  

”Am început să fac chestii d-astea de bricolaj prin casă. Știi cum e treaba aia: vrei să pui un tablou pe perete și trebuie să dai o grămadă de telefoane să găsești te cineva care să vină pentru 2-3 găuri. Acum, cu tutorialele astea, poți să faci și operații estetice... darămite niște lucrări de Meșterul Manole prin casă. Așa că mi-am luat toate uneltele posbile prin casă și fac tot felul de nebunii: mai un tapet, mai dau niște găuri, mai pun o draperie, mai schimb un tablou...”, a dezvăluit Cezar la Happy Channel care este nou său talent. 

Cezar Oatu a povestit și despre perioada în care a debutat în operă, unul dintre cele mai emoționante momente din viața lui, o experiență despre care spune că l-a călit. A fost, cum spune el, ”aruncat” pe scenă, după ce a câștigat un concurs. Cum a fost, ce nume mari a avut alături, dar și alte povești impresionante, în clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 50 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 61 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 64 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 68 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 70 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »