MIERCURI, 30 OCTOMBRIE 2019

Cezar Ouatu a mărturisit la ”CulTOUR”: ”Experiența aceea m-a călit!”

 Cezar Ouatu s-a născut într-o familie de muzicieni, fiind fiul flautistului Florin Ouatu, de la Filarmonica din Ploiești și fost profesor la Universitatea Mozarteum, din Salzburg, Austria. Cezar a absolvit cu notă maximă secția de canto clasic a Conservatorului „Giuseppe Verdi”, din Milano, unde fusese admis în 2001. A debutat ca interpret profesionist pe scena Teatrului „La Fenice”, din Veneția, a cântat pe cele mai importante scene din lume și a obținut numeroase distincții la concursuri de canto. Cezar Oatu, sau ”The Voice”, cum i se mai spune, a acordat un amplu interviu emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată la Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00.  

”Am început să fac chestii d-astea de bricolaj prin casă. Știi cum e treaba aia: vrei să pui un tablou pe perete și trebuie să dai o grămadă de telefoane să găsești te cineva care să vină pentru 2-3 găuri. Acum, cu tutorialele astea, poți să faci și operații estetice... darămite niște lucrări de Meșterul Manole prin casă. Așa că mi-am luat toate uneltele posbile prin casă și fac tot felul de nebunii: mai un tapet, mai dau niște găuri, mai pun o draperie, mai schimb un tablou...”, a dezvăluit Cezar la Happy Channel care este nou său talent. 

Cezar Oatu a povestit și despre perioada în care a debutat în operă, unul dintre cele mai emoționante momente din viața lui, o experiență despre care spune că l-a călit. A fost, cum spune el, ”aruncat” pe scenă, după ce a câștigat un concurs. Cum a fost, ce nume mari a avut alături, dar și alte povești impresionante, în clipul alăturat.

COMENTARII

Silviu Biriș, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Dacă vin, banii trebuie să și plece”

acum 4 ore

"Continuă fraza"... cu actorul Silviu Biriș. Cum a răspuns Silviu Biriș jocului propus de emisiunea ”CulOTUR”? Iată câteva dintre răspunsurile sale:

Alegererile lui Sore, la ”CulTOUR”: ”Măcar cu enervanții mai poți schimba o vorbă”

acum 4 ore

Iată, mai jos, câteva dintre situațiile între care Sore a trebuit să aleagă. Întregul interviu, însă, îl puteți urmări în clipul alăturat.

”Noi suntem nemulțumiți, vrem mereu mai mult”, a declarat Silviu Biriș la emisiunea ”CulTOUR”

acum 6 ore

Actorul Silviu Biriș a participat la "Ce-ai alege?", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00. Haideți să aflăm care au fost alegerile actorului.

După apariția în serialul ”Sacrificiul”, pe actorul Daniel Nuță oamenii au început să îl strige ”Domnul doctor”

acum 1 zile

Daniel Nuță, actorul care îl interpretează pe medicul cardiolog din serialul ”Sacrificiul”,a răspuns interviului de 61 de întrebări al emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, și difuzată de postul de televiziune Happy Channel de luni până joi, de la ora 16.00.

”Experimentul Pitești”, la ”CulTOUR”, despre ororile din închisorile comuniste: ”Unii au înnebunit, unii s-au sinucis”

acum 1 zile

”Unii au înnebunit, unii s-au sinucis... Apoi, au luat măsuri, ca să nu te mai poți sinucide. Au pus plase de sârmă între nivele, ca să nu te arunci, să nu cazi pe beton”, a povestit Octavian Bjoza, unul dintre supraviețuitorii ororilor petrecute în închisoarea de la Pitești.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »