MIERCURI, 07 IUNIE 2017

Cine este în realitate Arzu, personajul negativ din "Elif"? Ştiaţi că a avut 95 de Kilograme? Aflaţi totul chiar de la actriţa Cemre Mellis Cinar

Echipa Happy s-a deplasat în Turcia, unde a realizat o serie de reportaje speciale chiar pe platourile de filmare ale marilor producții locale.

"Trebuie sa mărturisesc ca vizita la Istanbul a fost una dintre cele mai interesante experiente din ultima vreme si ca atmosfera de acolo m-a impresionat în mod foarte plăcut. Mai ales cea de pe platourile de filmare", a declarat Vlad, în deschidere. Şi cu cine stă de vorbă el azi? 

Cu nimeni alta decât nemilioasa Arzu, cea care îi doreşte moartea micuţei Elif, un personaj pe care însăşi actriţa l-a caracterizat ca fiind unul cu grave "probleme psihologice". 

Şi ce mărturisiri i-a făcut Mellis Cemre Cinar lui Vlad? Multe şi total neaşteptate! Spre exemplu, v-o imaginaţi pe Arzu cântărind 95 de Kilograme? Ei bine, da. V-am făcut curioşi, nu? Atunci urmăriţi cu mare interes interviul pe care actriţa i l-a acordat lui Vlad, în exclusivitate pentru Happy Channel.

COMENTARII

”Eu vorbesc mult! Florin Piersic e tăcut...”, a declarat Adina Buzatu la emisiunea ”CulTOUR”

acum 1 zile

Adina Buzatu a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTour”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.00.

Ioana Blaj: ”Îmi lipsește extrem de mult să stau și să citesc o carte în tihnă”

acum 4 zile

Actrița Ioana Blaj, pe care o veți urmări, din toamnă, în serialul ”Sacrificiul”, a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că are o lungă listă cu ce și-ar dori să facă... dacă ar avea mai mult timp liber.

Tudor Ionescu, de la Fly Project: ”Sunt un om emotiv, deși nu pare”

acum 4 zile

Tudor Ionescu și Dan Deneș, cei doi băieți care formează trupa ”Fly Project”, au răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Visul lui Nicole Cherry: ”Vreau să deschid o școală de muzică”

acum 4 zile

Are doar 20 de ani, dar Nicole Cherry este cât se poate de cu picioarele pe pământ pentru o tânără. La emisiunea ”CulTOUR”, cântăreața ne-a arătat o altă latură a ei, cea mai puțin văzută de public.

Patru filme: două bune, două... nereușite. Iată recomandările Irinei Margareta Nistor

acum 5 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor este cea care aduce... ”pastila de cinematografie”. De data aceasta, criticul de film prezintă patru pelicule: două bune, două... mai puțin bune.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »