MIERCURI, 07 IUNIE 2017

Cine este în realitate Arzu, personajul negativ din "Elif"? Ştiaţi că a avut 95 de Kilograme? Aflaţi totul chiar de la actriţa Cemre Mellis Cinar

Echipa Happy s-a deplasat în Turcia, unde a realizat o serie de reportaje speciale chiar pe platourile de filmare ale marilor producții locale.

"Trebuie sa mărturisesc ca vizita la Istanbul a fost una dintre cele mai interesante experiente din ultima vreme si ca atmosfera de acolo m-a impresionat în mod foarte plăcut. Mai ales cea de pe platourile de filmare", a declarat Vlad, în deschidere. Şi cu cine stă de vorbă el azi? 

Cu nimeni alta decât nemilioasa Arzu, cea care îi doreşte moartea micuţei Elif, un personaj pe care însăşi actriţa l-a caracterizat ca fiind unul cu grave "probleme psihologice". 

Şi ce mărturisiri i-a făcut Mellis Cemre Cinar lui Vlad? Multe şi total neaşteptate! Spre exemplu, v-o imaginaţi pe Arzu cântărind 95 de Kilograme? Ei bine, da. V-am făcut curioşi, nu? Atunci urmăriţi cu mare interes interviul pe care actriţa i l-a acordat lui Vlad, în exclusivitate pentru Happy Channel.

COMENTARII

Prima reacție a lui Denis Hanganu când a văzut un bulevard din București decorat cu liminițe de Crăciun

acum 20 ore

Denis Hanganu, protagonistul serialului ”Sacrificiul” a intrat în jocul Happy Channel și a răpsuns celor 61 de întrebări despre Crăciun din cadrul emisiunii ”CulTOUR”.

”Am mâncat cam mult șorici pentru limitele mele”, a mărturisit Randi, la ”CulTOUR”

acum 22 ore

"Am sau n-am"? Jocul cel mai amuzant al emisiunii ”CulTOUR” , în varianta de Crăciun, l-a provocat și pe Randi.

”M-aș simți mai împlinit așa”, a mărturisit Denis Hanganu la emisiunea ”CulTOUR”

acum 1 zile

Varianta ”Crăciunistică” a provocării ”Ce-ai alege” a ajuns și la actorul Denis Hanganu, protagonistul serialului ”Sacrificiul”. Ce a răspuns el întrebărilor emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, aflați din interviul alăturat.

Cum arată cozonacul perfect, din punctul de vedere al lui Randi

acum 1 zile

61 de întrebări despre Crăciun și iarnă pentru Randi. Ce a răspuns artistul interviului acordat emisiunii ”CulTOUR”, aflați în cele ce urmează.

Vrea să fie Moș Crăciun. La ”CulTOUR”, actorul Alexandru Ion a spus ce reguli ar stabili la capitolul cadouri

acum 2 zile

Varianta ”Crăciunistică” a provocării ”Ce-ai alege” a ajuns și la actorul Alexandru Ion, din serialul ”Sacrificiul”. Ce a răspuns el întrebărilor emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, aflați din interviul alăturat.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »