VINERI, 25 OCTOMBRIE 2019

Conrad Mericoffer: ”Îmi place să mă uit la oameni cum tac”

 Actorul Conrad Mericoffer, Bogdan Oancea din serialul "Sacrificiul", a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

- Când te simți tu happy?

- Mă simt happy când sunt cu copilul meu, cu soția mea. Sunt foarte happy când fac ce-mi place și, de vreo doi ani, fac doar lucruri care îmi plac: să merg la munte, să scriu... și mai sunt câteva, dar care vreau să rămână secrete.

- Care este cuvântul tău preferat în limba româ?

- De fapt, sunt două: iubire și dor. Pe ambele le folosesc foarte des în raport cu copilul meu.

- Care este cea mai mare realizare a ta de până acum?

- Cred că cea mai mare realizare pe care o am este faptul că am un copil și cred că parcursul lui în viață va face parte din realizarea mea. 

- La ce nu te pricepi deloc?

- Sunt multe! Într-o vreme mi-a plăcut să cred că mă pricep, dar, de fapt, nu mă pricep deloc la bucătărie, la gătit. Mă liniștește atât de mult să gătesc, dar fac cele mai mari greșeli.

- Ce te liniștește atunci când ești nervos, agitat?

- E un exercițiu pe care îl fac în ultima vreme: respir ușor și să fiu conștient la respirație, dar fără să fiu într-o cameră liniștită, într-o poziție anume. Ce mă liniștește foarte tare este natura. Dacă mă pui într-un vârf de munte, singur, mă liniștește foarte tare treaba asta.

- Ce e pentru tine de neiertat?

- E ceva ce înglobează mai multe lucruri. Cred că să fii neloial, iar asta înglobează foarte multe lucruri: ipocrizie, lipsă de loialitate, etc.

- Ce te face să te îndrăgostești?

- Tăcerea persoanei respective. Îmi place să mă uit la oameni cum tac. Și dacă tace frumos...

Interviul continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Alexia Țalavutis a dezvăluit, la emisiunea ”CulTOUR”, că s-a apucat de kickboxing. Iată și motivul

acum 1 zile

Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, Alexia Țalavutis a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

”Pe ei îi iubesc foarte mult”, a dezvăluit Doinița Oancea la Happy Channel

acum 1 zile

Doinița Oancea, actrița care o interpretează pe Narcisa în serialul ”Sacrificiul” a acceptat povocarea Happy Channel și a răspuns întrebărilor emisiunii ”CulTOUR”.

Actrița Alina Florescu, la ”CulTOUR”: ”Când eram mică, mă gândeam că este posibil să fiu o...”

acum 2 zile

”Continuă fraza” este unul dintre jocurile emisiunii ”CulTOUR” pe care l-a jucat Alina Florescu, actrița care o interpretează pe Brândușa Zamfir în serialul ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion și difuzat de Antena 1 în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00.

Iată ce a răspuns Silviu Biriș la întrebarea ”Am sau n-am gustat mâncarea câinelui sau a pisicii?”

acum 2 zile

Actorul Silviu Biriș a participat la jocul "Am/N-am", unul dintre cele mai amuzante rubrici din cadrul emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

La ”CulOTUR”, Alina Florescu, alias Brândușa, din serialul ”Sacrificiul”, a dezvăluit alături de cine se distrează cel mai bine

acum 2 zile

"Ce-ai alege?", jocul care a pus-o în situații limită pe Alina Florescu, actrița care o interpretează pe Brândușa Zamfir în serialul ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion și difuzat de Antena 1 în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00 Iată ce a răspuns Alina întrebărilor emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman:

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »