VINERI, 25 OCTOMBRIE 2019

Conrad Mericoffer: ”Îmi place să mă uit la oameni cum tac”

 Actorul Conrad Mericoffer, Bogdan Oancea din serialul "Sacrificiul", a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

- Când te simți tu happy?

- Mă simt happy când sunt cu copilul meu, cu soția mea. Sunt foarte happy când fac ce-mi place și, de vreo doi ani, fac doar lucruri care îmi plac: să merg la munte, să scriu... și mai sunt câteva, dar care vreau să rămână secrete.

- Care este cuvântul tău preferat în limba româ?

- De fapt, sunt două: iubire și dor. Pe ambele le folosesc foarte des în raport cu copilul meu.

- Care este cea mai mare realizare a ta de până acum?

- Cred că cea mai mare realizare pe care o am este faptul că am un copil și cred că parcursul lui în viață va face parte din realizarea mea. 

- La ce nu te pricepi deloc?

- Sunt multe! Într-o vreme mi-a plăcut să cred că mă pricep, dar, de fapt, nu mă pricep deloc la bucătărie, la gătit. Mă liniștește atât de mult să gătesc, dar fac cele mai mari greșeli.

- Ce te liniștește atunci când ești nervos, agitat?

- E un exercițiu pe care îl fac în ultima vreme: respir ușor și să fiu conștient la respirație, dar fără să fiu într-o cameră liniștită, într-o poziție anume. Ce mă liniștește foarte tare este natura. Dacă mă pui într-un vârf de munte, singur, mă liniștește foarte tare treaba asta.

- Ce e pentru tine de neiertat?

- E ceva ce înglobează mai multe lucruri. Cred că să fii neloial, iar asta înglobează foarte multe lucruri: ipocrizie, lipsă de loialitate, etc.

- Ce te face să te îndrăgostești?

- Tăcerea persoanei respective. Îmi place să mă uit la oameni cum tac. Și dacă tace frumos...

Interviul continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 99 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 110 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 113 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 117 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 119 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »