MARTI, 20 NOIEMBRIE 2018

”Copiii sunt cei mai importanți, cariera pălește în fața copiilor”, este de părere Andreea Bălan

 Andreea Bălan, jurata emisiunii ”Te cunosc de undeva” a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

- În ce măsură crezi că avem controlul asupra propriei noastre existențe?

- Total. Eu nu cred în destin, la modul că ți-a fost scris. Cine ți-a scris? Eu cred că suntem făuritorii propriului destin, noi ne creăm propriul destin. Oamenii s-au născut pentru a fi de succes și pentru a-și îndeplini visele. Unii reușesc, pentru că ei cred că vor reuși. Unii speră, aspiră, nu văd calea, dar știu scopul. Dar, într-un final, cumva, vor găsi calea să ajungă la scopul lor, pentru că tot timpul vor emite în univers gânduri pozitive, iar universul le răspunde. Cred foarte mult în legea atracției. Dacă tu ești un om rău, vei primi rău, dacă ești un om sărac și te vaiți tot timpul, rămâi sărac. Dacă ești un om prosper și te gândești ”Eu voi avea, voi face, voi câștiga”, atunci se vor întâmpla lucrurile astea. Cred că oricine poate avea succes cu adevărat dacă își dorește și, bineînțeles, dacă muncește în acest sens. Trebuie să crezi în visele tale.

-  Un lucru fără de care nu poți trăi?

- Acum nu mai pot să trăiesc fără fetița mea și fără viitorul meu copil, fără familie. Înainte să ai copii, normal, ai impresia că nu poți trăi fără nu-știu-ce. Dar, după ce ai copii, toate lucrurile pălesc, până și cariera pălește în fața copiilor. Copiii sunt cei mai importanți.

- Ce te enervează cel mai tare?

- Orgoliul și lipsa toleranței.

- Care sunt cele trei lucruri pe care le ai mereu în geantă?

- Telefonul, anticearcănul, rujul.

Care este ținuta vestimentară în care se simte cel mai bine, ce haine nu ar purta niciodată, de ce face cumpărături pe internet, care sunt regulile personale, dar și multe alte întrebări și răspunsuri, în clipul de mai jos.

COMENTARII

”Nu ar fi bine să citești gândurile oamenilor, pentru că te-ar putea răni”, a spus Denis Ștefan la CulTOUR

acum 10 ore

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00, a povestit cum a făcut trecerea de la modeling la actorie, cu ajutorul mentorilor săi, Dan Pița și Valeriu Andriuță.

Daniel Buzdugan explică de ce îi place să se plimbe cu bicicleta și cu câinele

acum 1 zile

Daniel Buzdugan, specialistul în farse la radio, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii "CulTOUR", emisiune difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu & Vlad Gherman.

”Am fost foarte bolnav și era chiar să mor ”, a dezvăluit Denis Ștefan la emisiunea ”CulTOUR”

acum 1 zile

Înconjurat de caii săi de la Arcadia Horse Club, Denis Ștefan a răspuns provocării celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. El a mărturisit că a ales drumul actoriei abia după vârsta de 20 de ani asta deși i se spunea încă de pe vremea când era elev în clasa a treia că are talent.

Cu lacrimi în ochi, la Happy Channel, Cosmin Seleși a vorbit despre suferințele copiilor

acum 3 zile

Cu lacrimi în ochi, Cosmin Seleși a vorbit la Happy Channel despre unul dintre lucrurile pe care le consideră nedrepte, atunci când vine vorba de copii.

”Făceam tot felul de manțocării”, a mărturisit Cosmin Seleși la Happy Channel

acum 3 zile

Ce îl dezamăgește, ce își dorește, ce fel de tată spune că este, ce îi lipsește, dar și alte povești minunate, aflați din interviul acordat de Cosmin Seleși postului Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »