MARTI, 20 NOIEMBRIE 2018

”Copiii sunt cei mai importanți, cariera pălește în fața copiilor”, este de părere Andreea Bălan

 Andreea Bălan, jurata emisiunii ”Te cunosc de undeva” a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

- În ce măsură crezi că avem controlul asupra propriei noastre existențe?

- Total. Eu nu cred în destin, la modul că ți-a fost scris. Cine ți-a scris? Eu cred că suntem făuritorii propriului destin, noi ne creăm propriul destin. Oamenii s-au născut pentru a fi de succes și pentru a-și îndeplini visele. Unii reușesc, pentru că ei cred că vor reuși. Unii speră, aspiră, nu văd calea, dar știu scopul. Dar, într-un final, cumva, vor găsi calea să ajungă la scopul lor, pentru că tot timpul vor emite în univers gânduri pozitive, iar universul le răspunde. Cred foarte mult în legea atracției. Dacă tu ești un om rău, vei primi rău, dacă ești un om sărac și te vaiți tot timpul, rămâi sărac. Dacă ești un om prosper și te gândești ”Eu voi avea, voi face, voi câștiga”, atunci se vor întâmpla lucrurile astea. Cred că oricine poate avea succes cu adevărat dacă își dorește și, bineînțeles, dacă muncește în acest sens. Trebuie să crezi în visele tale.

-  Un lucru fără de care nu poți trăi?

- Acum nu mai pot să trăiesc fără fetița mea și fără viitorul meu copil, fără familie. Înainte să ai copii, normal, ai impresia că nu poți trăi fără nu-știu-ce. Dar, după ce ai copii, toate lucrurile pălesc, până și cariera pălește în fața copiilor. Copiii sunt cei mai importanți.

- Ce te enervează cel mai tare?

- Orgoliul și lipsa toleranței.

- Care sunt cele trei lucruri pe care le ai mereu în geantă?

- Telefonul, anticearcănul, rujul.

Care este ținuta vestimentară în care se simte cel mai bine, ce haine nu ar purta niciodată, de ce face cumpărături pe internet, care sunt regulile personale, dar și multe alte întrebări și răspunsuri, în clipul de mai jos.

COMENTARII

Oana Zăvoranu a povestit, la ”CulTOUR”, cum a vrut să atragă atenția unui băiat cu... două portocale

acum 6 ore

Pe Oana Zăvoranu o puteți urmări în rolul Divei, miecurea și joia, la Antena 1, în serialul ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion.

Denis Hanganu, dezvăluire la Happy Channel: ”Știu să trag cu arma”

acum 7 ore

nvitat la ”CulTOUR”, Denis Hanganu a trecut testul celor 61 de întrebări ale emisiunii difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Cel mai mult mă sperie… bătrânețea”, este mărturisirea făcută de Oana Zăvoranu la Happy Channel

acum 10 ore

Oana Zăvoranu, alias Diva, din serialul ”Sacrificiul”, s-a jucat, la ”CulTOUR”, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel.

”La cum evoluează lucrurile, chiar mi-e frică de viitor”, a mărturisit Denis Hanganu, la emisiunea „CulTOUR”

acum 1 zile

"Ce-ai alege" și ”Am/Nam”. Două dintre jocurile în care a intrat Denis Hanganu, protagonistul serialului ”Sacrificiul”, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00. Să le luăm pe rând.

”Hmm, grea deczie”, a mărturisit Ioana Blaj la emisiunea ”CulTOUR”

acum 1 zile

”Ce-ai alege” este unul dintre jocurile ce îi pune, pe alocuri, în dificultate pe invitații emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel. Ce alegeri a făcut Ioana Blaj? Iată câteva dintre acestea:

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »