MARTI, 20 NOIEMBRIE 2018

”Copiii sunt cei mai importanți, cariera pălește în fața copiilor”, este de părere Andreea Bălan

 Andreea Bălan, jurata emisiunii ”Te cunosc de undeva” a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

- În ce măsură crezi că avem controlul asupra propriei noastre existențe?

- Total. Eu nu cred în destin, la modul că ți-a fost scris. Cine ți-a scris? Eu cred că suntem făuritorii propriului destin, noi ne creăm propriul destin. Oamenii s-au născut pentru a fi de succes și pentru a-și îndeplini visele. Unii reușesc, pentru că ei cred că vor reuși. Unii speră, aspiră, nu văd calea, dar știu scopul. Dar, într-un final, cumva, vor găsi calea să ajungă la scopul lor, pentru că tot timpul vor emite în univers gânduri pozitive, iar universul le răspunde. Cred foarte mult în legea atracției. Dacă tu ești un om rău, vei primi rău, dacă ești un om sărac și te vaiți tot timpul, rămâi sărac. Dacă ești un om prosper și te gândești ”Eu voi avea, voi face, voi câștiga”, atunci se vor întâmpla lucrurile astea. Cred că oricine poate avea succes cu adevărat dacă își dorește și, bineînțeles, dacă muncește în acest sens. Trebuie să crezi în visele tale.

-  Un lucru fără de care nu poți trăi?

- Acum nu mai pot să trăiesc fără fetița mea și fără viitorul meu copil, fără familie. Înainte să ai copii, normal, ai impresia că nu poți trăi fără nu-știu-ce. Dar, după ce ai copii, toate lucrurile pălesc, până și cariera pălește în fața copiilor. Copiii sunt cei mai importanți.

- Ce te enervează cel mai tare?

- Orgoliul și lipsa toleranței.

- Care sunt cele trei lucruri pe care le ai mereu în geantă?

- Telefonul, anticearcănul, rujul.

Care este ținuta vestimentară în care se simte cel mai bine, ce haine nu ar purta niciodată, de ce face cumpărături pe internet, care sunt regulile personale, dar și multe alte întrebări și răspunsuri, în clipul de mai jos.

COMENTARII

Irina Margareta Nistor, despre filmele: ”Rocketman”, ”The Wind” dar și despre Festivalul European de Film

acum 1 zile

CulTour. Filme de La ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor a vorbit despre Festivalul Filmului European, dar și despre deja obișnuitele recomanări de filme ale emisiunii, cu invitatul său, conferențiarul universitar Radu Rădescu.

Oase a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că visul lui cel mare este să îl cunoască pe Hagi

acum 3 zile

După ce a dezvăluit, la emisiunea ”CulTOUR”, motivul pentru care a fost dat afară de la primul său seriviciu, Oase continuă să ofere răspunsuri savuroase interviului de 61 de întrebări.

La emisiunea ”CulTOUR”, Oase a povestit de ce a fost dat afară de la serviciu după prima zi de lucru

acum 4 zile

Invitat la”CulTOUR”, Oase a venit pregătit să răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, și difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în rleuare, de la 23.00).

La ”CulTOUR”, Lucian Mîndruţă vorbește despre iubire, răutate, share, sărăcie, tentația de a locui în altă țară

acum 4 zile

La Happy Channel, jurnalistul Lucian Mîndruță a povestit și despre copilăria sa, una cu multe lipsuri. Tocmai acest stil de viață, spune el, l-a făcut să vrea să își depășească condiția. Spaima de sărăcie și de ratare, mai exact.

Lucian Mîndruţă a povestit, la ”CulTOUR”, cum l-a ajutat Facebook să se detașeze de gura lumii

acum 5 zile

Care este greșeala pe care o face în mod frecvent, ce spune despre timpul pe Facebook, ce îi creează dependență, aflați din interviul de mai jos.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »