MIERCURI, 10 APRILIE 2019

Cosmin Seleși, la „CulTOUR”: ”Cea mai grea decizie a fost să mă însor... glumesc, mă omoară soția mea!”

 Cosmin Seleși a răspuns provocării celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.00. Cu umor, dar și cu seriozitate, actorul ne-a dezvăluit o serie de lucruri despre el, despre familia și cariera sa.

- Care a fost cea mai grea decizie pe care ai luat-o?

- Cea mai grea decizie... asta cu să mă însor, nu se pune, nu? Glumesc! Mă omoară nevastă-mea! Nu  mă laud, dar mi se pare că viața mea a fost oarecum simplă și, mulțumesc lui Dumnezeu, nu am fost pus în situația asta.

- Care e cea mai mare frică a ta?

- Să nu se îmbolnăvească copiii, nevastă-mea și eu. De boală mi-e cel mai frică.

- Ce minciună spui cel mai des?

- Te iubesc (râde). Cred că toți mințim. ”Hai că mă sună cineva” sau ”Sunt în repetiții”, dar astea sunt niște minciuni mici.

- Care e greșeala pe care o faci mereu și spui ”de mâine nu o să mai fac asta”?

- Fumatul nu se pune, nu? E o mare greșeală!

- Zi un lucru ilegal pe care l-ai făcut.

- Am făcut bișniță, în tinerețe. 

Interviul cu actorul Cosmin Seleși continuă în clipul alăturat. 

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 55 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 66 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 69 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 73 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 74 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »