JOI, 22 NOIEMBRIE 2018

”Cred că m-am pedepsit și m-am judecat prea aspru”, a mărturisit actrița Alina Chivulescu la Happy Channel

Cred că m-am pedepsit și m-am judecat prea aspru”, a mărturisit actrița Alina Chivulescu la Happy Channel. Alina, pe care o puteți urmări în serialul ”Fructul oprit”, difuzat miercurea, la Antena 1, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată zilnic de postul Happy Channel, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

În interviul acordat postului Happy Channel, actrița a mărturisit că a plâns la un film de desene animate. Este vorba despre ”Coco”, o poveste despre oamenii dragi trecuți în lumea de dincolo.

Pe Angelina Jolile, spune Alina Chivulescu, i-ar plăcea să o cunoască și să poarte discuții cu ea. Și-ar mai dori să îl vadă și pe Javier Bardem:

Mi-ar plăcea să îl văd cum lucrează pe Bardem, să stau cuminte pe platou și să nu știe că exist acolo. Și mi-ar plăcea foarte tare să îl mai întâlnesc pe tata”.

Ce sfat și-ar da, la ce întrebare și-ar dori să afle răspunsul, dar și alte multe lucruri frumoase spuse de Alina Chivulescu, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Mesajul lui Criss pentru Vlad: ”Inelul, Vlad!”

acum 19 ore

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, Criss a mărturisit ce s-a întâmplat cu primul inel pe care l-a primit de la iubitul ei, Vlad.

Paula Seling, la emisiunea ”CulTOUR”: Mă motivez foarte tare când sunt criticată de cineva”

acum 20 ore

La emisiunea ”CulTOUR”, Paula Seling a povestit cum a făcut trecerea de la pian la voce. Totul a pornit de la dorința artistei de a-i demonstra tatălui ei că poate cânta nu doar la pian, ci și cu vocea. Iar în șase luni de studiu, a reușit să urce pe scena unui concurs de voci.

Paula Seling a sperat la o carieră de medic... neurochirurg

acum 1 zile

Paula Seling a mărturisit, la Happy Channel că este o fire romantică, ambițioasă, sufletistă și... încăpățânată. Ce răspus îndrăgita cântăreață celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”? Iată, mai jos, câteva dintre răspunsurile sale la cel mai cool interviu.

Copii și un tur în jurul lumii - două dintre lucrurile pe care Cristina Ciobănașu își dorește să le facă

acum 1 zile

Cristina Ciobănașu, pe care o puteți urmări la Happy Channel (în serialul ”O grămadă de caramele” și în postura de prezentatoare a emisiunii ”CulTOUR”) și la Antena 1 (miercurea și joia, în serialul ”Sacrificiul”), nu a scăpat setul de întrebări à la ”CoulTOUR”.

Vlad Gherman: ”Mi-e frică de singurătate”

acum 2 zile

Seria întrebărilor noului sezon al emisiunii ”CulTOUR” continuă pentru Vlad Gherman

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »