MARTI, 26 MARTIE 2019

Cristi Brancu a mărturisit la ”CulTOUR”: ”Mi-ar fi plăcut să fiu cântăreț și am reușit să fac asta...”

Cristian Brancu, jurnalist și realizator al emisiunii ”Agenția VIP”, difuzată de postul Antena Stars, a schimbat rolul. Din postura realizatorului care pune întrebări la emisiunea sa, Cristi a intrat în rolul intervievatului. Astfel, la Happy Channel, el a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Mi-ar fi plăcut să fiu cântăreț și am reușit să fac chestia asta de două ori, pe vremea când eram la revista VIP. La un moment dat, a fost o petrecere aniversare de 10 ani și am cântat vreo două piese de folk, iar Iulian Comănescu a scris în «Libertatea» că am o voce «unduioasă precum cordonul de la duș». Am mai cântat de vreo două ori la emisiune. Nu am mai prins concertul Depeche Mode la București, așa că am cântat în emisiune. Lumea nu s-a speriat, ba chiar o cântăreață mi-a zis că aș putea să am talent. Dar, fiecare cu meseria lui”, a dezvăluit Cristi Brancu la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Ce spune Cristian Brancu despre internet, social media, despre frumoasa relație cu soția sa, dar și despre emisiunile sale, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

”Mi-aș schimba numele cu ceva internațional”, a declarat Dorian Popa la emisiunea ”CulTOUR”

acum 17 ore

În interviul acordat postului Happy Channel, cântărețul a dezvăluit că, dacă ar fi să își schimbe numele, ar alege unul cu rezonanță internațională.

Rică Răducanu: ”Aduceam în țară băutură, blugi, țigări, cafea și le vindeam”

acum 17 ore

Cel mai iubit portar al Rapidului a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că, pe vremea comunismului, statutul de sportiv îl ajuta. Ce făcea după deplasările în străinătate, a povestit în interviul de 61 de întrebări, acordat postului Happy Channel.

Regula pe care Dorian Popa ar stabili-o: ”Cine spune ceva rău de altul să primească de la 6 luni la doi ani”

acum 21 ore

Dorian Popa a acceptat provocarea celor 61 de întrebări ale emisinii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Dana Rogoz, la ”CulTOUR”: ”Mă gândesc dacă nu aș fi fost un medic bun”

acum 2 zile

Dana Rogoz a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, că una dintre meseriile în care crede că ar fi profesat cu brio este cea de medic.

Filme de văzut și de... ocolit. ”Dumbo” și ”Noi”

acum 2 zile

Irina Margareta Nistor revine, la emisiunea ”CulTOUR”, cu obișnuita sa rubrică în care vorbește despre filmele ce rulează în cinematografele de la noi.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »