MARTI, 26 MARTIE 2019

Cristi Brancu a mărturisit la ”CulTOUR”: ”Mi-ar fi plăcut să fiu cântăreț și am reușit să fac asta...”

Cristian Brancu, jurnalist și realizator al emisiunii ”Agenția VIP”, difuzată de postul Antena Stars, a schimbat rolul. Din postura realizatorului care pune întrebări la emisiunea sa, Cristi a intrat în rolul intervievatului. Astfel, la Happy Channel, el a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Mi-ar fi plăcut să fiu cântăreț și am reușit să fac chestia asta de două ori, pe vremea când eram la revista VIP. La un moment dat, a fost o petrecere aniversare de 10 ani și am cântat vreo două piese de folk, iar Iulian Comănescu a scris în «Libertatea» că am o voce «unduioasă precum cordonul de la duș». Am mai cântat de vreo două ori la emisiune. Nu am mai prins concertul Depeche Mode la București, așa că am cântat în emisiune. Lumea nu s-a speriat, ba chiar o cântăreață mi-a zis că aș putea să am talent. Dar, fiecare cu meseria lui”, a dezvăluit Cristi Brancu la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Ce spune Cristian Brancu despre internet, social media, despre frumoasa relație cu soția sa, dar și despre emisiunile sale, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

”Nu ar fi bine să citești gândurile oamenilor, pentru că te-ar putea răni”, a spus Denis Ștefan la CulTOUR

acum 2 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00, a povestit cum a făcut trecerea de la modeling la actorie, cu ajutorul mentorilor săi, Dan Pița și Valeriu Andriuță.

Daniel Buzdugan explică de ce îi place să se plimbe cu bicicleta și cu câinele

acum 3 zile

Daniel Buzdugan, specialistul în farse la radio, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii "CulTOUR", emisiune difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu & Vlad Gherman.

”Am fost foarte bolnav și era chiar să mor ”, a dezvăluit Denis Ștefan la emisiunea ”CulTOUR”

acum 3 zile

Înconjurat de caii săi de la Arcadia Horse Club, Denis Ștefan a răspuns provocării celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. El a mărturisit că a ales drumul actoriei abia după vârsta de 20 de ani asta deși i se spunea încă de pe vremea când era elev în clasa a treia că are talent.

Cu lacrimi în ochi, la Happy Channel, Cosmin Seleși a vorbit despre suferințele copiilor

acum 5 zile

Cu lacrimi în ochi, Cosmin Seleși a vorbit la Happy Channel despre unul dintre lucrurile pe care le consideră nedrepte, atunci când vine vorba de copii.

”Făceam tot felul de manțocării”, a mărturisit Cosmin Seleși la Happy Channel

acum 5 zile

Ce îl dezamăgește, ce își dorește, ce fel de tată spune că este, ce îi lipsește, dar și alte povești minunate, aflați din interviul acordat de Cosmin Seleși postului Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »