MARTI, 26 MARTIE 2019

Cristi Brancu a povestit, la Happy Channel, cum au reacționat părinții lui când le-a zis că vrea să fie jurnalist: ”O să scrii minciuni în ziare?”

Cristian Brancu, realizatorul emisiunii ”Agenția VIP”, a răspuns tirului de 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30. Iată câteva dintre cele 61 de întrebări la care a răspuns Cristian Brancu:

  • Care a fost cea mai ciudată pedeapsă pe care ți-au dat-o părinții tăi?
  • M-au bătut de câteva ori, dar nu are rost... cele bune să se adune. Prefer să cred că au fost accidente.
  • Ce materie nu ți-a plăcut la școală și ai fi vrut să o înlocuiești?
  • Stai așa... La 16 ani, când eram la treapta a doua, cum era pe vremea aia, eu m-am dus la părinții mei și am zis: ”Eu aș vrea să învăț mai multă româmă, pentru că vreau să dau la Filologie-Istorie, pentru că vreau să mă fac jurnalist”. Era în anul 1986. Părinții mei mi-au spus: ”Ce o să te faci? Mincinos? O să scrii minciuni în ziare? Noi te-am crescut să fii un copil bun, să nu minți, să ai o meserie... Treci și învață matematică și fizică!”. Și am intrat la Facultatea de Instalații cu bursă, în 1991. La facultatea de Instalații mi-am dat seama că erau lucruri care pe mine mă depășeau...

Ce probleme a avut la chimie, în timpul facultății, cum a ajuns jurnalist, ce tradiții din copilărie vrea să păstreze cu fiul său, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

”Nu ar fi bine să citești gândurile oamenilor, pentru că te-ar putea răni”, a spus Denis Ștefan la CulTOUR

acum 2 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00, a povestit cum a făcut trecerea de la modeling la actorie, cu ajutorul mentorilor săi, Dan Pița și Valeriu Andriuță.

Daniel Buzdugan explică de ce îi place să se plimbe cu bicicleta și cu câinele

acum 3 zile

Daniel Buzdugan, specialistul în farse la radio, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii "CulTOUR", emisiune difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu & Vlad Gherman.

”Am fost foarte bolnav și era chiar să mor ”, a dezvăluit Denis Ștefan la emisiunea ”CulTOUR”

acum 3 zile

Înconjurat de caii săi de la Arcadia Horse Club, Denis Ștefan a răspuns provocării celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. El a mărturisit că a ales drumul actoriei abia după vârsta de 20 de ani asta deși i se spunea încă de pe vremea când era elev în clasa a treia că are talent.

Cu lacrimi în ochi, la Happy Channel, Cosmin Seleși a vorbit despre suferințele copiilor

acum 5 zile

Cu lacrimi în ochi, Cosmin Seleși a vorbit la Happy Channel despre unul dintre lucrurile pe care le consideră nedrepte, atunci când vine vorba de copii.

”Făceam tot felul de manțocării”, a mărturisit Cosmin Seleși la Happy Channel

acum 5 zile

Ce îl dezamăgește, ce își dorește, ce fel de tată spune că este, ce îi lipsește, dar și alte povești minunate, aflați din interviul acordat de Cosmin Seleși postului Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »