MARTI, 26 MARTIE 2019

Cristi Brancu a povestit, la Happy Channel, cum au reacționat părinții lui când le-a zis că vrea să fie jurnalist: ”O să scrii minciuni în ziare?”

Cristian Brancu, realizatorul emisiunii ”Agenția VIP”, a răspuns tirului de 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30. Iată câteva dintre cele 61 de întrebări la care a răspuns Cristian Brancu:

  • Care a fost cea mai ciudată pedeapsă pe care ți-au dat-o părinții tăi?
  • M-au bătut de câteva ori, dar nu are rost... cele bune să se adune. Prefer să cred că au fost accidente.
  • Ce materie nu ți-a plăcut la școală și ai fi vrut să o înlocuiești?
  • Stai așa... La 16 ani, când eram la treapta a doua, cum era pe vremea aia, eu m-am dus la părinții mei și am zis: ”Eu aș vrea să învăț mai multă româmă, pentru că vreau să dau la Filologie-Istorie, pentru că vreau să mă fac jurnalist”. Era în anul 1986. Părinții mei mi-au spus: ”Ce o să te faci? Mincinos? O să scrii minciuni în ziare? Noi te-am crescut să fii un copil bun, să nu minți, să ai o meserie... Treci și învață matematică și fizică!”. Și am intrat la Facultatea de Instalații cu bursă, în 1991. La facultatea de Instalații mi-am dat seama că erau lucruri care pe mine mă depășeau...

Ce probleme a avut la chimie, în timpul facultății, cum a ajuns jurnalist, ce tradiții din copilărie vrea să păstreze cu fiul său, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

”Mi-aș schimba numele cu ceva internațional”, a declarat Dorian Popa la emisiunea ”CulTOUR”

acum 18 ore

În interviul acordat postului Happy Channel, cântărețul a dezvăluit că, dacă ar fi să își schimbe numele, ar alege unul cu rezonanță internațională.

Rică Răducanu: ”Aduceam în țară băutură, blugi, țigări, cafea și le vindeam”

acum 18 ore

Cel mai iubit portar al Rapidului a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că, pe vremea comunismului, statutul de sportiv îl ajuta. Ce făcea după deplasările în străinătate, a povestit în interviul de 61 de întrebări, acordat postului Happy Channel.

Regula pe care Dorian Popa ar stabili-o: ”Cine spune ceva rău de altul să primească de la 6 luni la doi ani”

acum 22 ore

Dorian Popa a acceptat provocarea celor 61 de întrebări ale emisinii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Dana Rogoz, la ”CulTOUR”: ”Mă gândesc dacă nu aș fi fost un medic bun”

acum 2 zile

Dana Rogoz a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, că una dintre meseriile în care crede că ar fi profesat cu brio este cea de medic.

Filme de văzut și de... ocolit. ”Dumbo” și ”Noi”

acum 2 zile

Irina Margareta Nistor revine, la emisiunea ”CulTOUR”, cu obișnuita sa rubrică în care vorbește despre filmele ce rulează în cinematografele de la noi.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »