MARTI, 26 MARTIE 2019

Cristi Brancu a povestit, la Happy Channel, cum au reacționat părinții lui când le-a zis că vrea să fie jurnalist: ”O să scrii minciuni în ziare?”

Cristian Brancu, realizatorul emisiunii ”Agenția VIP”, a răspuns tirului de 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30. Iată câteva dintre cele 61 de întrebări la care a răspuns Cristian Brancu:

  • Care a fost cea mai ciudată pedeapsă pe care ți-au dat-o părinții tăi?
  • M-au bătut de câteva ori, dar nu are rost... cele bune să se adune. Prefer să cred că au fost accidente.
  • Ce materie nu ți-a plăcut la școală și ai fi vrut să o înlocuiești?
  • Stai așa... La 16 ani, când eram la treapta a doua, cum era pe vremea aia, eu m-am dus la părinții mei și am zis: ”Eu aș vrea să învăț mai multă româmă, pentru că vreau să dau la Filologie-Istorie, pentru că vreau să mă fac jurnalist”. Era în anul 1986. Părinții mei mi-au spus: ”Ce o să te faci? Mincinos? O să scrii minciuni în ziare? Noi te-am crescut să fii un copil bun, să nu minți, să ai o meserie... Treci și învață matematică și fizică!”. Și am intrat la Facultatea de Instalații cu bursă, în 1991. La facultatea de Instalații mi-am dat seama că erau lucruri care pe mine mă depășeau...

Ce probleme a avut la chimie, în timpul facultății, cum a ajuns jurnalist, ce tradiții din copilărie vrea să păstreze cu fiul său, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

”Eu vorbesc mult! Florin Piersic e tăcut...”, a declarat Adina Buzatu la emisiunea ”CulTOUR”

acum 1 zile

Adina Buzatu a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTour”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.00.

Ioana Blaj: ”Îmi lipsește extrem de mult să stau și să citesc o carte în tihnă”

acum 4 zile

Actrița Ioana Blaj, pe care o veți urmări, din toamnă, în serialul ”Sacrificiul”, a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că are o lungă listă cu ce și-ar dori să facă... dacă ar avea mai mult timp liber.

Tudor Ionescu, de la Fly Project: ”Sunt un om emotiv, deși nu pare”

acum 4 zile

Tudor Ionescu și Dan Deneș, cei doi băieți care formează trupa ”Fly Project”, au răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Visul lui Nicole Cherry: ”Vreau să deschid o școală de muzică”

acum 4 zile

Are doar 20 de ani, dar Nicole Cherry este cât se poate de cu picioarele pe pământ pentru o tânără. La emisiunea ”CulTOUR”, cântăreața ne-a arătat o altă latură a ei, cea mai puțin văzută de public.

Patru filme: două bune, două... nereușite. Iată recomandările Irinei Margareta Nistor

acum 5 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor este cea care aduce... ”pastila de cinematografie”. De data aceasta, criticul de film prezintă patru pelicule: două bune, două... mai puțin bune.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »