MARTI, 26 MARTIE 2019

Cristi Brancu a povestit, la Happy Channel, cum au reacționat părinții lui când le-a zis că vrea să fie jurnalist: ”O să scrii minciuni în ziare?”

Cristian Brancu, realizatorul emisiunii ”Agenția VIP”, a răspuns tirului de 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30. Iată câteva dintre cele 61 de întrebări la care a răspuns Cristian Brancu:

  • Care a fost cea mai ciudată pedeapsă pe care ți-au dat-o părinții tăi?
  • M-au bătut de câteva ori, dar nu are rost... cele bune să se adune. Prefer să cred că au fost accidente.
  • Ce materie nu ți-a plăcut la școală și ai fi vrut să o înlocuiești?
  • Stai așa... La 16 ani, când eram la treapta a doua, cum era pe vremea aia, eu m-am dus la părinții mei și am zis: ”Eu aș vrea să învăț mai multă româmă, pentru că vreau să dau la Filologie-Istorie, pentru că vreau să mă fac jurnalist”. Era în anul 1986. Părinții mei mi-au spus: ”Ce o să te faci? Mincinos? O să scrii minciuni în ziare? Noi te-am crescut să fii un copil bun, să nu minți, să ai o meserie... Treci și învață matematică și fizică!”. Și am intrat la Facultatea de Instalații cu bursă, în 1991. La facultatea de Instalații mi-am dat seama că erau lucruri care pe mine mă depășeau...

Ce probleme a avut la chimie, în timpul facultății, cum a ajuns jurnalist, ce tradiții din copilărie vrea să păstreze cu fiul său, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Ce preferă Cristina Ciobănașu să facă iarna: bătaie cu bulgări sau îngerași în zăpadă?

acum 18 ore

”Ce-ai alege”, în varianta ”Crăciunistică”, a fost provocarea Happy Channel pe care a primit-o Cristina Ciobănașu. Care sunt variantele alese de ea, aflați din interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”.

Randi a povestit, la Happy Channel, ce gest a făcut Fuego pentru el și l-a impresionat plăcut

acum 19 ore

Andrei Ropca, sau Randi, pe numele său de scenă, a răspuns provocării ”CulTOUR”, ediția de Sărbătoare. În cadrul jocului ”Ce-ai alege”, el ne-a dezvăluit care sunt preparatele sale preparate specifice Crăciunului, dar și despre obiceiurile sale din această perioadă.

”Acum pot spune că am făcut”, a mărturisit, cu mândrie, Cristina Ciobănașu la Happy Channel

acum 23 ore

Provocarea ”Am sau n-am”, cu întrebări ”Crăciunești”, a ajuns și la Cristina Ciobănașu. Ce a făcut și ce nu, aflați din interviul acordtar de Criss emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de a ora 16.00.

Goana după cadourile de Crăciun. Cristina Ciobănașu a povestit, la ”CulOTUR”, cum se pregătește pentru această perioadă

acum 1 zile

Crăciun, brad, zăpadă, cadouri, bucate speciale, povești – despre toate acestea, Cristina Ciobănașu a povestit la emisiunea „CulTOUR”, în cadrul interviului de 61 de întrebări ”Crăciunești”.

Ce ar face Cristina Ciobănașu, dacă ar fi Moș Crăciun pentru o zi? Răspunsul ei, în interviul ”crăciunesc”

acum 1 zile

Actrița și omul de televiziune Cristina Ciobănașu a răspuns provocării emisiunii ”CulTOUR”. Primul joc ”Crăciunesc” propus Cristinei este ”Continuă fraza”, în varianta de Sărbătoare. Cum a continuat Criss frazele? Iată câteva dintre răspunsurile ei:

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »