MIERCURI, 27 MARTIE 2019

Cristi Brancu, la ”CulTOUR”: ”E foarte important să te retragi la timp și să fii decent”

Cristian Brancu, realizatorul emisiunii ”Agenția VIP” (Antena Stars), a răspuns tirului de 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30.

  • Care e cea mai mare frică a ta?
  • Că, la un moment dat, pierzi contactul cu realitatea și oamenii din jurul tău, de jenă, nu îți spun. Din păcate, sunt multe celebrități care vin în emisiunea mea și îmi dau seama că ei, cumva, sunt într-o epocă care a trecut. Eu am un respect pentru moamenii care au făcut ceva în viața lor. Să treacă viața pe lângă tine și tu să nu îți dai seama că timpul tău a trecut... E foarte important să te retragi la timp și să fii decent. E mare lucru! Televiziunea e plină de oameni tineri.
  • Ce regreți că nu ai învățat sau nu ai făcut la momentul potrivit?
  • Ar fi fost bine să fiu un tip mai sportiv. Îmi pare rău că nu am insistat când a fost vorba de schi. Poate aș fi avut alt tonus acum.
  • Ce întâlnire întâmplătoare ți-a schimbat viața?
  • Nu știu dacă e o întâlnire întâmplătoare. Este cea cu soția mea.

Cum a cunoscut-o Cristi Brancu pe Oana Turcu, femeia care i-a devenit soție, care este bancul lui preferat, în ce domeniu vrea să se perfecționeze,ce filme îi plac, dar și mai multe alte povești frumoase, în clipul alăturat.

COMENTARII

”Nu ar fi bine să citești gândurile oamenilor, pentru că te-ar putea răni”, a spus Denis Ștefan la CulTOUR

acum 2 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00, a povestit cum a făcut trecerea de la modeling la actorie, cu ajutorul mentorilor săi, Dan Pița și Valeriu Andriuță.

Daniel Buzdugan explică de ce îi place să se plimbe cu bicicleta și cu câinele

acum 3 zile

Daniel Buzdugan, specialistul în farse la radio, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii "CulTOUR", emisiune difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu & Vlad Gherman.

”Am fost foarte bolnav și era chiar să mor ”, a dezvăluit Denis Ștefan la emisiunea ”CulTOUR”

acum 3 zile

Înconjurat de caii săi de la Arcadia Horse Club, Denis Ștefan a răspuns provocării celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. El a mărturisit că a ales drumul actoriei abia după vârsta de 20 de ani asta deși i se spunea încă de pe vremea când era elev în clasa a treia că are talent.

Cu lacrimi în ochi, la Happy Channel, Cosmin Seleși a vorbit despre suferințele copiilor

acum 5 zile

Cu lacrimi în ochi, Cosmin Seleși a vorbit la Happy Channel despre unul dintre lucrurile pe care le consideră nedrepte, atunci când vine vorba de copii.

”Făceam tot felul de manțocării”, a mărturisit Cosmin Seleși la Happy Channel

acum 5 zile

Ce îl dezamăgește, ce își dorește, ce fel de tată spune că este, ce îi lipsește, dar și alte povești minunate, aflați din interviul acordat de Cosmin Seleși postului Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »