MIERCURI, 27 MARTIE 2019

Cristi Brancu, la ”CulTOUR”: ”E foarte important să te retragi la timp și să fii decent”

Cristian Brancu, realizatorul emisiunii ”Agenția VIP” (Antena Stars), a răspuns tirului de 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30.

  • Care e cea mai mare frică a ta?
  • Că, la un moment dat, pierzi contactul cu realitatea și oamenii din jurul tău, de jenă, nu îți spun. Din păcate, sunt multe celebrități care vin în emisiunea mea și îmi dau seama că ei, cumva, sunt într-o epocă care a trecut. Eu am un respect pentru moamenii care au făcut ceva în viața lor. Să treacă viața pe lângă tine și tu să nu îți dai seama că timpul tău a trecut... E foarte important să te retragi la timp și să fii decent. E mare lucru! Televiziunea e plină de oameni tineri.
  • Ce regreți că nu ai învățat sau nu ai făcut la momentul potrivit?
  • Ar fi fost bine să fiu un tip mai sportiv. Îmi pare rău că nu am insistat când a fost vorba de schi. Poate aș fi avut alt tonus acum.
  • Ce întâlnire întâmplătoare ți-a schimbat viața?
  • Nu știu dacă e o întâlnire întâmplătoare. Este cea cu soția mea.

Cum a cunoscut-o Cristi Brancu pe Oana Turcu, femeia care i-a devenit soție, care este bancul lui preferat, în ce domeniu vrea să se perfecționeze,ce filme îi plac, dar și mai multe alte povești frumoase, în clipul alăturat.

COMENTARII

”Mi-aș schimba numele cu ceva internațional”, a declarat Dorian Popa la emisiunea ”CulTOUR”

acum 17 ore

În interviul acordat postului Happy Channel, cântărețul a dezvăluit că, dacă ar fi să își schimbe numele, ar alege unul cu rezonanță internațională.

Rică Răducanu: ”Aduceam în țară băutură, blugi, țigări, cafea și le vindeam”

acum 18 ore

Cel mai iubit portar al Rapidului a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că, pe vremea comunismului, statutul de sportiv îl ajuta. Ce făcea după deplasările în străinătate, a povestit în interviul de 61 de întrebări, acordat postului Happy Channel.

Regula pe care Dorian Popa ar stabili-o: ”Cine spune ceva rău de altul să primească de la 6 luni la doi ani”

acum 22 ore

Dorian Popa a acceptat provocarea celor 61 de întrebări ale emisinii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Dana Rogoz, la ”CulTOUR”: ”Mă gândesc dacă nu aș fi fost un medic bun”

acum 2 zile

Dana Rogoz a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, că una dintre meseriile în care crede că ar fi profesat cu brio este cea de medic.

Filme de văzut și de... ocolit. ”Dumbo” și ”Noi”

acum 2 zile

Irina Margareta Nistor revine, la emisiunea ”CulTOUR”, cu obișnuita sa rubrică în care vorbește despre filmele ce rulează în cinematografele de la noi.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »