MARTI, 10 DECEMBRIE 2019

Goana după cadourile de Crăciun. Cristina Ciobănașu a povestit, la ”CulOTUR”, cum se pregătește pentru această perioadă


Crăciun, brad, zăpadă, cadouri, bucate speciale, povești – despre toate acestea, Cristina Ciobănașu a povestit la emisiunea „CulTOUR”, în cadrul interviului de 61 de întrebări ”Crăciunești”.

- Descrie Crăciunul în trei cuvinte.

- Magie, familie, bunătate.

- Care e cea mai frumoasă amintire de Crăciun care îți vine acum în minte?

- Sincer, nu am o amintire, dar îmi vin flashuri în minte cu diverse perioade. În general, Crăciunul, pentru mine, e ceva plăcut.

- Care e cel mai frumos cadou primit de Crăciun?

- Primul care îmi vine în minte este o brățară primită de la Vlad, de primul Crăciun petrecut împreună ca și cuplu. E vorba de o brățară din șnur roșu.

- Cât de din timp pornești în goana după cadouri?

- Încep să mă gândesc la idei de cadouri de pe la începutul lui noiembrie. Chiar și mai devreme, dacă îmi vin idei. Și le notez. Cumpărăturile încep pe la mijlocul lui noiembrie, sau spre sfârșit. Și, pentru că încep atât de devreme, cumva, pierd noțiunea timpului.

- O persoană, sau mai multe, fără de care nu-ți imaginezi Crăciunul…

- Familia, în general. Toată familia. Crăciunul este despre familie. De aceea preferăm să stăm acasă de Crăciun.

- Când ai mers ultima oară cu colindul?

- Cred că aveam 11 ani. Să merg la propriu la colindat.

Ce a pus la cale Vlad pentru a-i dărui Cristinei brățara despre care ea ne-a vorbit, ce cadouri primite în copilărie o bucurau pe Criss, dar și multe alte povești ”crăciunești”, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 53 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 65 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 67 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 71 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 73 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »