MIERCURI, 02 OCTOMBRIE 2019

Cristina Cioran, la ”CulTour”: Încerc să nu mă las pradă tristeții

Fericit ești atunci când ești mulțumit. În momentul  în care primești sau oferi dragoste, gesturi frumoase, atunci ești fericit. Fericit ești când vezi pomi înverziți pe stradă. Ar trebui să fii fericit că ești sănătos, că oamenii din jurul tău sunt bine. Fericirea e în fiecare, atât cât își dorește”, a declarat Cristina Cioran la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri.

Dacă ne-a spus ce înseamnă fericirea pentru ea, actrița a vorbit și despre... tristețe.

Încerc să găsesc în orice lucru din viața mea, sau moment, să fiu veselă. Încerc să nu mă las pradă tristeții. Eu râd în hohote cu bebelușii, cu animalele...”

Ce talente ascunse are, ce seriale urmărește, ce cărți îi plac, care este filmul viral preferat, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

”Eu sunt mai romantică”, a mărturisit Mirela Vaida la emisiunea ”CulTOUR”

acum 6 ore

Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, Mirela Vaida a intrat în jocul "Ce ai alege". Iată ce alegeri a avut de făcut:

”Mi-e teamă mie să nu fiu prea permisivă cu copiii mei”, a declarat Mirela Vaida la emisiunea ”CulTOUR”

acum 10 ore

Mirela Vaida a răspuns chestionarului de 61 de întrebări al emisiunii ”CulTOUR”. Ea a mărturisit că mama sa îi păstrează toate diplomele obținute de-a lungul timpului, cum a fost viața de studentă, departe de casă, care sunt grijile sale de mamă...

Dorian Popa, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Îmi pare rău, dar nu-mi place...”

acum 10 ore

Dorian Popa, actorul din serialul ”Sacrificiul” a acceptat provocarea Happy Channel și, la emisiunea CulTOUR, a intrat în jocul "Ce ai alege între..."

Jocul "Continuă fraza", cu Marian Râlea în rolul principal, la Happy Channel

acum 1 zile

Marele actor Marian Râlea s-a jucat, la ”CulTOUR”, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Mirela Vaida, la CulTour: ”Cel mai rău mă enervează că trebuie să... spăl vasele”

acum 1 zile

Actrița și, totodată, prezentatoarea TV Mirela Vaida, a intrat în jocul emisiunii ”CulTTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00 și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »