LUNI, 25 MARTIE 2019

Cronica scurtmetrajului ”Michelangelo”, cu Medeea Marinescu și Emanuel Pârvu în rolurile principale

Anghel Damian a debutat în regia de film cu scurtmetrajul ”Michelangelo”, care a fost premiat cu o Mențiune Specială la Zilele Filmului Românesc din cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania, 2018.

Filmul redă un moment delicat din viața unei familii: părinții (interpretați de Medeea Marinescu și Emanuel Pârvu) trebuie să îi explice copilului ce s-a întâmplat cu câinele lor. Rolul băiatului din film este interpretat de Luca Dăscălescu-Marinescu, nimeni altul decât fiul actriței Medeea Marinescu.
Despre acest scurtmetraj, Irina Margareta Nistor a discutat, la emisiunea ”CulTOUR”, chiar cu Anghel Damian, tânărul actor ce semnează regia.

”A fost primul meu film făcut de mine. Cochetam de ceva vreme cu ideea asta. De fapt, când eram la liceu, voiam să dau admitere la Regie-Film dar, mi-am dat seama că regia este o meserie de maturitate, că ai nevoie de o experiență de viață de viață, cel puțin, dacă nu o experiență profesională”, a mărturisit Anghel Damian la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30.

COMENTARII

”Mi-aș schimba numele cu ceva internațional”, a declarat Dorian Popa la emisiunea ”CulTOUR”

acum 17 ore

În interviul acordat postului Happy Channel, cântărețul a dezvăluit că, dacă ar fi să își schimbe numele, ar alege unul cu rezonanță internațională.

Rică Răducanu: ”Aduceam în țară băutură, blugi, țigări, cafea și le vindeam”

acum 17 ore

Cel mai iubit portar al Rapidului a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că, pe vremea comunismului, statutul de sportiv îl ajuta. Ce făcea după deplasările în străinătate, a povestit în interviul de 61 de întrebări, acordat postului Happy Channel.

Regula pe care Dorian Popa ar stabili-o: ”Cine spune ceva rău de altul să primească de la 6 luni la doi ani”

acum 21 ore

Dorian Popa a acceptat provocarea celor 61 de întrebări ale emisinii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Dana Rogoz, la ”CulTOUR”: ”Mă gândesc dacă nu aș fi fost un medic bun”

acum 2 zile

Dana Rogoz a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, că una dintre meseriile în care crede că ar fi profesat cu brio este cea de medic.

Filme de văzut și de... ocolit. ”Dumbo” și ”Noi”

acum 2 zile

Irina Margareta Nistor revine, la emisiunea ”CulTOUR”, cu obișnuita sa rubrică în care vorbește despre filmele ce rulează în cinematografele de la noi.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »