MARTI, 16 IULIE 2019

Cu lacrimi în ochi, la Happy Channel, Cosmin Seleși a vorbit despre suferințele copiilor

 Actorul Cosmin Seleși a acceptat provocarea Happy Channel și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTour”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.00. Una dintre cele 61 de întrebări puse de reporterul Happy a fost: ”Ce ai face dacă ți-ar cădea din cer un milion de euro?”. Foarte calculat, actorul a oferit un răspuns cât se poate de detaliat:

Trecem peste capitolul donez. Cred că fiecare dintre noi face fapte bune... mie nu îmi place să mă laud. Nu trebuie să spui la televizor ce fapte bune faci... Cred că i-aș pune bine și aș încerca să mă asigur că, de ei, copiii mei vor face școlile pe care și le doresc. Și de acolo încolo să-și vadă de viața lor. Să-i ajut cu școlile”.

Cu lacrimi în ochi, actorul a vorbit despre unul dintre lucrurile pe care le consideră nedrepte, atunci când vine vorba de copii:

”Mă întristează copiii, sunt foarte sensibil în ceea ce privește copiii, pentru că sunt foarte puri și foarte curați. Și, dacă aș putea să fac ceva pentru ei, acum, dacă aș avea puteri supranaturale, aș face în așa fel încât niciun copil să nu sufere, să nu se îmbolnăvească, să nu-l doară. M-aș duce la Fundeni și aș face așa (n.r. ar pocni din degete, ca toată suferința să dispară). Nu cred că ei merită asta, pentru că nu au făcut nimic rău... Nimic”. 

Interviul continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 92 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 103 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 106 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 110 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 112 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »