MARTI, 16 IULIE 2019

Cu lacrimi în ochi, la Happy Channel, Cosmin Seleși a vorbit despre suferințele copiilor

 Actorul Cosmin Seleși a acceptat provocarea Happy Channel și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTour”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.00. Una dintre cele 61 de întrebări puse de reporterul Happy a fost: ”Ce ai face dacă ți-ar cădea din cer un milion de euro?”. Foarte calculat, actorul a oferit un răspuns cât se poate de detaliat:

Trecem peste capitolul donez. Cred că fiecare dintre noi face fapte bune... mie nu îmi place să mă laud. Nu trebuie să spui la televizor ce fapte bune faci... Cred că i-aș pune bine și aș încerca să mă asigur că, de ei, copiii mei vor face școlile pe care și le doresc. Și de acolo încolo să-și vadă de viața lor. Să-i ajut cu școlile”.

Cu lacrimi în ochi, actorul a vorbit despre unul dintre lucrurile pe care le consideră nedrepte, atunci când vine vorba de copii:

”Mă întristează copiii, sunt foarte sensibil în ceea ce privește copiii, pentru că sunt foarte puri și foarte curați. Și, dacă aș putea să fac ceva pentru ei, acum, dacă aș avea puteri supranaturale, aș face în așa fel încât niciun copil să nu sufere, să nu se îmbolnăvească, să nu-l doară. M-aș duce la Fundeni și aș face așa (n.r. ar pocni din degete, ca toată suferința să dispară). Nu cred că ei merită asta, pentru că nu au făcut nimic rău... Nimic”. 

Interviul continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Nicole Cherry: ”Nu am regrete!”

acum 1 zile

”Nu am regrete, tocmai pentru că am făcut ceea ce am simțit și fac în continuare ceea ce îmi doresc”, este mărturisirea pe care Nicole Cherry a făcut-o în cadrul emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel.

Adina Buzatu visează să meargă, din nou, la facultate. În străinătate

acum 1 zile

Stilista Adina Buzatu are planuri mărețe. Despre ele a vorbit la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”.

Ioana Blaj, la CulTOUR: ”E cea mai tare experiență pe care eu am trăit-o vreodată!”

acum 1 zile

Ioana Blaj a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. Cum este Ioana, dincolo de camera de filmat, dincolo de micul ecran, aflați din acest interviu.

Ada Condeescu, la CulTOUR: ”La 19 ani, e destul de complicat să faci asta...”

acum 2 zile

Cunoscută în special pentru rolul Ana din filmul ”Eu când vreau să fluier, fluier”, actrița Ada Condeescu a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii „CulTour”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Eu vorbesc mult! Florin Piersic e tăcut...”, a declarat Adina Buzatu la emisiunea ”CulTOUR”

acum 4 zile

Adina Buzatu a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTour”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.00.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »