MARTI, 16 IULIE 2019

Cu lacrimi în ochi, la Happy Channel, Cosmin Seleși a vorbit despre suferințele copiilor

 Actorul Cosmin Seleși a acceptat provocarea Happy Channel și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTour”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.00. Una dintre cele 61 de întrebări puse de reporterul Happy a fost: ”Ce ai face dacă ți-ar cădea din cer un milion de euro?”. Foarte calculat, actorul a oferit un răspuns cât se poate de detaliat:

Trecem peste capitolul donez. Cred că fiecare dintre noi face fapte bune... mie nu îmi place să mă laud. Nu trebuie să spui la televizor ce fapte bune faci... Cred că i-aș pune bine și aș încerca să mă asigur că, de ei, copiii mei vor face școlile pe care și le doresc. Și de acolo încolo să-și vadă de viața lor. Să-i ajut cu școlile”.

Cu lacrimi în ochi, actorul a vorbit despre unul dintre lucrurile pe care le consideră nedrepte, atunci când vine vorba de copii:

”Mă întristează copiii, sunt foarte sensibil în ceea ce privește copiii, pentru că sunt foarte puri și foarte curați. Și, dacă aș putea să fac ceva pentru ei, acum, dacă aș avea puteri supranaturale, aș face în așa fel încât niciun copil să nu sufere, să nu se îmbolnăvească, să nu-l doară. M-aș duce la Fundeni și aș face așa (n.r. ar pocni din degete, ca toată suferința să dispară). Nu cred că ei merită asta, pentru că nu au făcut nimic rău... Nimic”. 

Interviul continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Ioana Blaj: ”Sunt fericită când sunt la filmări, chiar dacă trebuie să mă scol la 5 dimineața”

acum 33 minute

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel, actrița a povestit și despre una dintre jucăriile din copilărie pe care o are și acum.

”Sper să învăț singură să citesc gândurile oamenilor”, spune Oana Cârmaciu, alias Ioana, din ”Sacrificiul”

acum 1 ore

La ”CulTOUR”, Oana Cârmaciu, alias Ioana, din serialul ”Sacrificiul” a acceptat provocarea emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și a intrat în jocul ”Ce-ai alege”.

”Încerc să fiu fericit 24 ore din 24” a declarat Dorian Popa la emisiunea ”CulTOUR”

acum 4 ore

Ce simbolizează tatuajele sale, ce spune Dorian Popa despre frica de Dumnezeu, despre destin, despre realizările sale de până acum, dar și multe altele le aflați din clipul alăturat.

Ioana Blaj a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR” că voia să devină polițistă

acum 8 ore

Ioana Blaj, actrița care o interpretează pe Irina, în serialul ”Sactificiul”, a acceptat provocarea emisiunii ”CulTOUR” și a jucat "Continuă fraza...".

Oana Cârmaciu, din ”Sacrificiul”: ”Plăcerile nu sunt vinovate! Plăcerile sunt plăceri! ”

acum 1 zile

Testul suprem pentru Oana Cârmaciu, alias Ioana, din serialul ”Sacrificiul”: 61 de întrebări, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »