VINERI, 27 DECEMBRIE 2019

”De continuați să faceți asta? E o mică jignire acolo”, spune vloggerul Mikey Hash despre cei care trimit mesaje standard de Sărbători

Cunoscutul vlogger Mikey Hash s-a declarat, la Happy Channel, total împotriva mesajelor de masă trimise de Sărbători - acele mesaje copiate și trimise cuvânt cu cuvânt mai multor persoane.

”De ce faceți asta? De ce continuați să faceți asta? Se vede clar că sunt mesaje trimise în masă și nu te simți deloc special când le primești. Nu e personal deloc și e chiar o mică jignire acolo, la mjloc”, a declarat Mikey Hash la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00.

”Vreau să încurajez pe toată lumea să fie bună nu doar de Crăciun, ci tot timpul anului. Bucurați-vă de ce aveți, de familie, tot timpul anului nu doar de Crăciun. Redefiniți lucrurile din jurul vostru”, este mesajul pe care Mikey l-a avut pentru telespectatorii Happy Channel.

Urmărește interviul integral cu Mickey Hash în clipul alăturat.

COMENTARII

Gabi Ciocan a spus, la emisiunea ”CulTOUR”, cât ar rezista fără să vorbească deloc

acum 1 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel, Gabi Ciocan, alias Antonio, din serialul ”Sacrificiul”, a fost supus celui mai lung interviu: 61 de întrebări.

Cristina Cioran, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Cel mai rău mă enervează claxoanele”

acum 1 zile

Actrița Cristina Cioran s-a amuzat, a vorbit serios, și-a pus imaginația la contribuție jucând ”Continuă fraza” la emisiunea ”CulTOUR”.

”Niciodată nu-ți bate joc de oameni”, este unul dintre lucrurile pe care Paul Ipate l-a învățat pe fiul său

acum 1 zile

Actorul Paul Ipate a intrat în jocul ”Continuă fraza” al emisinii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Nu ești singur”, este unul dintre mesajele pe care Rita Mureșan le transmite omenirii

acum 2 zile

Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, Rita Mureșan ne-a vorbirt despre iubire, copii, fericire, prieteni, muzică, filme, versuri…

„Discutați în contradictoriu, chiar dacă nu îți convine ce spune celălalt”, spune Mirela Vaida că e secretul unei relații

acum 2 zile

Mirela Vaida a primir provocarea ”CulTOUR” și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănași și Vlad Gherman.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »