LUNI, 24 IUNIE 2019

Filme de văzut și de... ocolit. Irina Margareta Nistor, despre "Booksmart" şi "Cyrano, mon amour"

 ”Examen de (i)maturitate” (”Booksmart”) și "Cyrano, mon amour” sunt cele două filme despre care Irina Margareta Nistor vorbește la emsiunea ”CulTOUR”. Unul dintre acestea, în opinia criticului de film, intră la categoria ”Drumul spre stele”, adică, merită văzut, iar celălalt este ”Sub pământ SRL”, adică... de ocolit. Care este filmul de nerata și care, în opinia Irinei Nistor, merită evitat, aflați din clipul alăturat.

”Examen de (i)maturitate” (”Booksmart”), un film cu Kaitlyn Dever, Beanie Feldstein, Jessica Williams. Chiar înainte de absolvire, două eleve eminente, bune prietene, își poropun să lase învățatul și să petreacă mai mult. Astfel, în doar o noapte, ele vor să recupereze distracția ratată în anii în care au învățat pe rupte.

”Cyrano, mon amour” (”Edmond”) îi are în distribuție pe Thomas Solivéres, Olivier Gourmet, Mathilde Seigner, Tom Leeb, Clémentine Célarié. Filmul urmărește povestea dramatizării de către tânărul Edmond Rostand a legendei scriitorului Cyrano de Bergerac și transformarea acesteia într-o comedie eroică în versuri.

COMENTARII

”Aia a fost o perioadă genială”, a mărturisit Vlad Gherman, la ”CulTOUR”.

acum 21 ore

Vlad Gherman nu a scăpat de ”interogatoriul” emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns lungului șir de întrebări ale emisiunii difuzate de Happy Channel.

”Îmi place la mine că știu să fiu pozitivă în orice situație”, a mărturisit Ioana Ginghină la ”CulTOUR”

acum 4 zile

Pe Ioana o puteți urmări la Happy Channel în fiecare duminică, în cel de-al treilea sezon al serialului ”O grămadă de caramele”.

Marian Râlea: ”Să vină Moș Crăciun de două ori pe an ”

acum 4 zile

Pe Marian Râlea îl puteți urmări la Happy Channel în cel de-al treilea sezon al serialului ”O grămadă de caramele”, dar și la Antena 1, miercurea și joia, în seialul ”Sactificiul”.

Vlad Gherman, la CulTOUR: ”Mama mă face să râd cel mai mult”

acum 5 zile

Vlad Gherman a răspuns provocării emisiunii CulTOUR și a răspuns lungului șir de întrebări. Ce a ieșit? Iată câteva dintre răspunsurile sale:

Personajul pe care Marian Râlea și-ar dori să-l joace: Harry Potter

acum 6 zile

Marian Râlea a mărturisit că este cel mai fericit atunci când se află pe scenă, când dă viață unor personaje.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »