LUNI, 26 AUGUST 2019

Două filme de văzut și alte două de... ocolit. Iată recomandările Irinei Margareta Nistor

 La ”CoulTOUR”, Irina Margareta Nistor prezintă două filme la categoria ”drumul spre stele”, adică pelicule ce merită văzute. Există și propunerile filmelor de... ocolit. Tot două și ele.

Filme de văzut:

1. Filmul rusesc ”Leto - ”O vara rock'n'roll”  îi are în distribuție pe Teo Yoo, Irina Starshenbaum, Roman Bilyk. Filmul este o biografie a trupei Kino, în vogă în anii '80, în Rusia. O perioadă în care era destul de complicat să se cânte rock, dar și să arăți că ești fanul acestui stil. Filmul a fost prezentat la festivalul de film de la Cannes, însă, la marea premieră regizorul nu a putut ajunge din motive... politice: președintele rus nu i-a permis să părăsească Rusia.

2. ”Corgi, Cățeii reginei” (”The Queen's Corgi”), un film de animație ce prezintă aventura lui Rex, cel mai iubit câine al monarhiei britanice, rătăcit și departe de palatul regal. Pe unde ajunge simpaticul patruped în încercarea sa de a se întoarce acasă? 

Filme de ocolit:

1. ”Hellboy”, poveste clasică a luptei dintre bine și rău, dusă între personaje din lumea magică, o luptă ce amenință omenirea. Un film cu Milla Jovovich, David Harbour, Ian McShane, Daniel Dae Kim.

2. ”Dragged Across Concrete - De cealaltă parte a justiției”, cu Mel Gibson în distribuție, în opinia Irinei Margareta Nistor, este un film din categoria celor pe care... mai bine le ocoliți. De ce? Explicațiile, în clipul alăturat.

COMENTARII

”Aia a fost o perioadă genială”, a mărturisit Vlad Gherman, la ”CulTOUR”.

acum 11 ore

Vlad Gherman nu a scăpat de ”interogatoriul” emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns lungului șir de întrebări ale emisiunii difuzate de Happy Channel.

”Îmi place la mine că știu să fiu pozitivă în orice situație”, a mărturisit Ioana Ginghină la ”CulTOUR”

acum 3 zile

Pe Ioana o puteți urmări la Happy Channel în fiecare duminică, în cel de-al treilea sezon al serialului ”O grămadă de caramele”.

Marian Râlea: ”Să vină Moș Crăciun de două ori pe an ”

acum 4 zile

Pe Marian Râlea îl puteți urmări la Happy Channel în cel de-al treilea sezon al serialului ”O grămadă de caramele”, dar și la Antena 1, miercurea și joia, în seialul ”Sactificiul”.

Vlad Gherman, la CulTOUR: ”Mama mă face să râd cel mai mult”

acum 4 zile

Vlad Gherman a răspuns provocării emisiunii CulTOUR și a răspuns lungului șir de întrebări. Ce a ieșit? Iată câteva dintre răspunsurile sale:

Personajul pe care Marian Râlea și-ar dori să-l joace: Harry Potter

acum 5 zile

Marian Râlea a mărturisit că este cel mai fericit atunci când se află pe scenă, când dă viață unor personaje.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »